Zomercursus - technologie (leeftijden 19-25)

Oxford Royale Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Zomercursus - technologie (leeftijden 19-25)

Oxford Royale Academy

Overzicht

Van de wegen, tunnels en bruggen die ons in staat stellen in het hele land om te verhuizen naar de vliegtuigen die ons in staat stellen om in het buitenland te vliegen voor onze vakantie, we hebben veel te technische danken. Indien u meer wilt weten over deze interessante en brede onderwerp en hoe het helpt ons om te profiteren van de wereld om ons heen, dan Oxford Royale Academy engineering cursus is het een voor je.

Academische inhoud

Tijdens deze cursus leert u over het verschil tussen de grote takken van de techniek: civiele, mechanische, structurele, elektrische, chemische en luchtvaart. U zal het werk van de verschillende soorten van ingenieurs te overwegen, en leren van de technische woordenschat en analytische vaardigheden die nodig zijn om complexe technische onderwerpen en problemen te begrijpen. Interactieve workshops en activiteiten zullen uw leren te consolideren, waardoor je de link tussen theoretische concepten en hun praktische toepassingen. Evenals het leren van techniek-specifieke vaardigheden zoals circuit design, zul je ook de ontwikkeling van overdraagbare vaardigheden van toepassing zijn op vele andere onderwerpen en carrière, zoals spreken in het openbaar en wetenschappelijke methoden.

ee

Waarom deze cursus?

The Engineering cursus bij Oxford Royale Academy geeft u de kans om een ​​boeiend wetenschappelijk onderwerp zelden onderwezen in de scholen te bestuderen. Als u een gat jaars student van plan om engineering of een gerelateerd veld studeren bent (zoals natuurkunde of wiskunde) aan de universiteit, zal dit een nuttige inleiding tot het onderwerp te zijn, terwijl die al op de universiteit vindt u de cursus een aanvulling op hun bestaande studies. Voor afgestudeerden, biedt interessante inzichten die van belang zijn voor bepaalde gebieden van het werk kan zijn, maar ook het geven van je overdraagbare vaardigheden die u een voorsprong bij sollicitaties zal geven.

Zelfs als je niet een wetenschappelijk onderwerp aan de universiteit studeren bent of in te gaan op een verwante carrière, zal de cursus je algemene kennis in een plezierige en intellectueel stimulerende manier te verbeteren. Wat meer is, zal de overdraagbare vaardigheden die je te ontwikkelen door het volgen van deze cursus van het gebruik aan de universiteit en in je toekomstige carrière, in het bijzonder vaardigheden zoals communicatie, spreken in het openbaar en wetenschappelijke analyse.

In aanmerking te komen en Voorvereisten

Studenten op het engineering programma:

  • Moeten voldoen aan onze Age Policy.
  • Moet vloeiend of bijna-vloeiend Engels sprekers - als u niet zeker weet of je Engels niveau geschikt is voor dit programma, neem dan contact op met onze Registraties Team admin@oxford-royale.co.uk en ze in staat om u te helpen zal zijn.
  • Moet in staat zijn om de fundamentele eisen van het programma te voldoen, in termen van het bijwonen van lessen, maaltijden en evenementen. Neem contact op met onze Registraties Team voor meer gedetailleerde informatie.
  • Raadpleeg de pre-vereisten van elke optie ze te selecteren voordat u zich inschrijft, om ervoor te zorgen dat ze de nodige kennis beschikken om te profiteren van het onderwerp besproken in de lessen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
2 weken
Voltijd
Price
Prijs
4,295 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Oxford, Engeland
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Yarnton, Engeland
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

Oxford Royale Summer - Courses for ages 19-25