Zomercursus - politiek, internationale betrekkingen en leiderschap (voor leeftijden 19-25)

Oxford Royale Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Zomercursus - politiek, internationale betrekkingen en leiderschap (voor leeftijden 19-25)

Oxford Royale Academy

Overzicht

Of we het nu beseffen of niet, politieke kwesties van invloed zijn op elk aspect van ons leven. Op deze boeiende cursus, zult u genieten van een intellectueel stimulerende inleiding tot deze discipline en de relevantie voor de hedendaagse wereld problemen.

Academische inhoud

Deze cursus combineert de politiek en internationale betrekkingen met de studie van wat er nodig is om een ​​succesvol leider te zijn. Door middel van een boeiende mix van debat, schriftelijke opdrachten en lezingen, leert u alles over de hedendaagse kwesties die wereld politiek domineren, variërend van mensenrechten schendingen tegen terrorisme en nucleaire proliferatie. U vindt de methoden van sociaal-wetenschappelijk onderzoek, de rol van de democratie in de Britse politiek en de politieke systemen van andere landen te overwegen. Discussie wordt versterkt door de vele verschillende perspectieven aangeboden door u en uw collega-studenten, die naar Oxford Royale Academy komen van over de hele wereld.

U zult ook beginnen om over de verschillende stijlen van leiderschap leren in de politiek en het bedrijfsleven, op zoek naar wereldleiders en hun individuele methoden. Je zult ook rekening houden met de vereiste voor succesvol leiderschap vaardigheden, zoals effectieve communicatie en conflictoplossing.

Waarom deze cursus?

Ontworpen voor kloof jaar studenten, universitaire studenten en pas afgestudeerden, onze politiek, Internationale Betrekkingen en leiderschap cursus zal je kennis van de actualiteit te versterken en helpen om meer uit van het kijken naar het nieuws te krijgen, of je van plan bent om deze onderwerpen voort te zetten . De cursus zal een uitstekende basis voor de kloof jaar studenten, terwijl andere studenten en afgestudeerden zal het vinden van een tot nadenken stemmende academische ervaring dat een geïnformeerde perspectief op de wereldpolitiek en evenementen zal ontwikkelen.

De leiding element van de cursus heeft duidelijke waarde aan uw toekomstige carrière, en inderdaad de cursus als geheel is een uitstekende aanvulling op uw CV. Evenals het leren over specifieke leiderschapskwaliteiten in gereedheid voor het invoeren van de werkplek, vindt u ook de ontwikkeling van overdraagbare vaardigheden - zoals analytisch bewustzijn en het vertrouwen in spreken in het openbaar - die kan worden uitgeoefend in elke context gedurende het hele leven.

In aanmerking te komen en Voorvereisten

Studenten op de Politiek, Internationale Betrekkingen en Leadership programma:

  • Moeten voldoen aan onze Age Policy.
  • Moet vloeiend of bijna-vloeiend Engels sprekers - als u niet zeker weet of je Engels niveau geschikt is voor dit programma, neem dan contact op met onze Registraties Team admin@oxford-royale.co.uk en ze in staat om u te helpen zal zijn.
  • Moet in staat zijn om de fundamentele eisen van het programma te voldoen, in termen van het bijwonen van lessen, maaltijden en evenementen. Neem contact op met onze Registraties Team voor meer gedetailleerde informatie.
  • Raadpleeg de pre-vereisten van elke optie ze te selecteren voordat u zich inschrijft, om ervoor te zorgen dat ze de nodige kennis beschikken om te profiteren van het onderwerp besproken in de lessen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
2 weken
Voltijd
Price
Prijs
4,295 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Oxford, Engeland
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Yarnton, Engeland
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan