Zomercursus - Oxford enterprise programma (16-18 jaar)

Oxford Royale Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Zomercursus - Oxford enterprise programma (16-18 jaar)

Oxford Royale Academy

The Oxford Enterprise-programma is bedoeld voor studenten met een summer course, bestaande uit zowel de academische klassen in het internationale bedrijfsleven en de activiteiten van de groep zich richt op leiderschap 16-18 jaar te verstrekken. De cursus is gericht op studenten die van plan zijn om zaken te studeren aan de universiteit - de zakelijke leiders van de toekomst!

Dit programma is ook beschikbaar in Londen en Cambridge.

Voor studenten 13-15 jaar, ORA biedt een inleiding tot Enterprise natuurlijk.

Academische inhoud

Studenten worden onderwezen in de principes van business management, economie en financiën in kleine groepen en krijgen de mogelijkheid om de beginselen van de boekhouding, financiën, marketing, human resources en bedrijfsethiek leren worden gegeven.

In aanvulling op de academische lessen, workshops vaardigheden op basis van de ontwikkeling van de studenten 'presentatie en leidinggevende vaardigheden ten behoeve van hun toekomstige zakelijke doelstellingen. Het programma zal onder meer een competitief element waarin studenten zal werken als een groep voor onderzoek, het ontwerp en de markt een nieuw business idee.

Het programma wordt afgesloten met een Enterprise Fair waarin studenten krijgen de gelegenheid om hun ideeën aan anderen binnen de school presenteren.

qq

leerdoelen

Tegen het einde van de cursus zijn de studenten in staat zal zijn om een ​​goed begrip van de aan te tonen:

 • de werking van de belangrijkste economische modellen, business concepten en technieken voor het beheer;
 • de verschillende doelstellingen die ondernemingen kunnen hebben;
 • de factoren die de totale inkomsten en de totale kosten beïnvloeden;
 • hoe managers proberen om werknemers te motiveren;
 • de stappen via welke bedrijven de voortgang bij het opstarten en de oorzaken van het faillissement;
 • de ethische problemen waarmee bedrijven.

Overdraagbare Life Skills

Deelnemers aan de Oxford Enterprise-programma worden aangemoedigd om te werken aan belangrijke kerncompetenties tijdens hun tijd met ORA. Wij zijn van mening dat de ervaring van het zijn weg van huis, wonen en studeren in een college van de Universiteit van Oxford of Yarnton Manor, kunnen onze studenten om een ​​suite van overdraagbare vaardigheden die verder gaan dan die waarover studenten in hun eigen schoolomgeving te ontwikkelen. Vital voor toekomstig succes in een carrière, deze vaardigheden zijn onder andere:

 • het ontwikkelen van sterke punten in de onafhankelijkheid, zelfregulering en self-assessment;
 • vertrouwen in het omgaan met een breed scala van nieuwe mensen en situaties;
 • verantwoordelijkheid voor het eigen leerproces, time management, en het werken met anderen;
 • communicatieve vaardigheden in spreken, luisteren, en presenteren effectief argumenten in een verscheidenheid van verschillende contexten.

Wie is de Oxford Enterprise Programme gericht op?

The Oxford Enterprise-programma is voor ambitieuze studenten die zichzelf als startende ondernemers of de zakelijke leiders van morgen. U zult in de leeftijd tussen de zestien en achttien, en denk je aan jezelf als een Bill Gates of Richard Branson van de toekomst. U zult waarschijnlijk rekenen shows zoals The Apprentice en Den Dragons 'onder uw favoriete tv-programma's, en je misschien zelf ook zien als een toekomstige deelnemer op een van hen. Of u nu de bedoeling op het opzetten en runnen van uw eigen bedrijf bent, of zie je jezelf stijgen de gelederen in een multinational, deze cursus iets voor jou.

The Oxford Enterprise-programma is ook geschikt voor studenten die alleen maar willen om meer te leren over het bedrijfsleven, misschien om A-level onderzoek te ondersteunen in een gerelateerd onderwerp, zoals Business Studies of Economics. Het is de ideale achtergrond voor een carrière van welke aard dan ook, zodat je op langere termijn ambities niet hoeft te draaien om je steeds een wereldwijde business reus in aanmerking te komen voor het bijwonen van deze cursus. Wat meer is, het bijwonen van deze cursus is een goede manier om erachter te komen of het bedrijfsleven is iets wat je wilt nastreven aan de universiteit.

Hoe zal de Oxford Enterprise Programme helpen me mijn ambities te realiseren?

We hebben de Oxford Enterprise Programme ontworpen zo nuttig mogelijk in het geven u de sterke basis die u nodig hebt om te beginnen op het juiste spoor voor een concurrerend ondernemingsklimaat carrière te zijn. We zullen u laten kennismaken met de achtergrond theorieën, modellen en ideeën rond economie en business management, zodat u een goed begrip van hoe een bedrijf werkt. alle waardevolle voorbereiding voor een zakelijke carrière - Je zult je kennis van aspecten van het runnen van een bedrijf, zoals boekhouding en financiën, marketing, human resources, marktonderzoek, bedrijfsethiek en wat maakt bedrijven niet te ontwikkelen.

Maar wat nog belangrijker is, helpen we je die kennis in de praktijk door te kijken naar real-life case studies, inclusief een bezoek aan bloeiende MINI fabriek van Oxford. U zult ook worden ingesteld plezier zakelijke uitdagingen van je eigen: ons 's middags workshops zijn gericht op het helpen je te ontwikkelen hands-on ervaring van wat er in het bedrijfsleven, en typisch betrekken u en uw collega-studenten samen te werken in groepen om te komen met zakelijke ideeën en ontwikkeling van het idee om het punt waar het kan worden geïntroduceerd in de echte wereld.

Deze zakelijke uitdagingen zijn een van de meest populaire onderdelen van het Oxford Enterprise Programme. Dingen zeer competitieve als groepen studenten formuleren van business ideeën en presenteren ze samen met de cijfers van financiën, verkoop en marketing ideeën en een bedrijf verslag. Deze activiteiten geven je een grotere waardering van wat er die betrokken zijn bij het opzetten en runnen van een eigen bedrijf, en het harde werk dat gaat in het ontwikkelen, onderzoeken en het brengen van een product of dienst op de markt.

Op de top van deze dieper inzicht in de werking van een bedrijf, zult u ook de ontwikkeling van je vaardigheden in bepaalde gebieden die uw ervaring in het bedrijfsleven en het inzicht ten goede zal komen. Voorbeelden omvatten - maar zijn geenszins beperkt tot - de volgende:

 • Leiderschap en management - om succesvol te zijn in het bedrijfsleven, zul je bijna zeker merkt dat je met andere mensen te beheren. Om dit effectief te doen en haal het meeste uit uw medewerkers, moet je bedreven in het motiveren van andere mensen. Hoewel dit natuurlijk niet beweren dat u veranderen in de perfecte business leader in slechts twee weken, wat het zal doen is u een inzicht in de technieken die managers kunnen gebruiken om hun medewerkers te motiveren.
 • Presentatievaardigheden - presentaties zijn een feit van het leven als je in het bedrijfsleven, als je moet uw zakelijke ideeën, producten of diensten pitchen aan klanten, klanten en investeerders. Als je een hekel hebben om presentaties op school te geven, of je gewoon het gevoel dat er ruimte is voor verbetering in uw stijl en techniek, dit is uw kans om uw angst te overwinnen en te leren hoe je een gladde en indrukwekkende presentatie te leveren.
 • Het werken in teams - de meeste top mensen uit het bedrijfsleven zal u vertellen dat het bedrijfsleven is fundamenteel over de omgang met andere mensen; Het is de reden waarom netwerken zo belangrijk is. Mensen willen graag zaken doen met mensen die ze willen en geniet van het werken met, en wordt knap zal u een lange weg in de wereld van het bedrijfsleven te krijgen. The Oxford Enterprise-programma geeft u van onschatbare waarde in de praktijk effectief te werken met anderen, dat is een van de meest fundamentele aspecten van het bouwen van een naam voor jezelf. Om te slagen in je carrière, moet je in staat zijn boven de soort ruzies je ziet op The Apprentice te stijgen, en je moet je vermogen om ideeën aan te dragen te ontwikkelen, articuleren uw mening rustig en vol lof over de inspanningen van anderen. Heb je de mogelijkheid om al deze dingen en nog veel meer te doen tijdens uw tijd in Oxford Royale Academy hebben.

Waarom wonen de Oxford Enterprise Programme nu?

Deze zomer maakt natuurlijk ideale voorbereiding voor een bedrijf graad, want het maakt u kennis met de concepten die u zult gaan in meer diepte op de universiteit, waardoor u een voorsprong. Wat meer is, het is een manier om aan te tonen om toelating tot de universiteit docenten dat je serieus bent over het nastreven van je doelen bent, en het is uiterst relevante ervaring om over te praten op uw persoonlijke verklaring. Het bijwonen van de Oxford Enterprise programma zal profiteren van uw A-level studies, ook, en niet alleen Business Studies. Zo zal de presentatievaardigheden je bouwen op tijdens uw tijd bij ons van pas komen voor de presentaties die u zult moeten geven op school (en de universiteit verder dan dat).

Uw aanwezigheid op het Oxford Enterprise programma zal ook een geweldige aanvulling op uw CV, want het toont aan potentiële werkgevers dat u meer over het bedrijfsleven dan de meeste andere kandidaten te begrijpen. Dit kan een groot voordeel zelfs als je alleen op zoek bent naar de korte termijn werk, zoals een part-time job zaterdag om te passen rond je studie zijn; Het onderscheidt u zich van andere kandidaten, laat zien dat je iemand die zaken serieus neemt bent, en toont aan dat je iemand die is te popelen om te leren van je ervaringen met die werkgever bent. Met een dergelijke brede voordelen aan deze leuke zomercursus, is het zinvol om een ​​paar weken van de zomervakantie te besteden aan die naar Oxford Royale Academy.

In aanmerking te komen en Voorvereisten

Studenten op de Oxford Enterprise Programma:

 • Moeten voldoen aan onze Age Policy.
 • Moet vloeiend of bijna-vloeiend Engels sprekers - als u niet zeker weet of je Engels niveau geschikt is voor dit programma, neem dan contact op met onze Registraties Team admin@oxford-royale.co.uk en ze in staat om u te helpen zal zijn.
 • Moet in staat zijn om de fundamentele eisen van het programma te voldoen, in termen van het bijwonen van lessen, maaltijden en evenementen. Neem contact op met onze Registraties Team voor meer gedetailleerde informatie.
 • Raadpleeg de pre-vereisten van elke optie ze te selecteren voordat u zich inschrijft, om ervoor te zorgen dat ze de nodige kennis beschikken om te profiteren van het onderwerp besproken in de lessen.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op November 3, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
2 weken
Voltijd
Price
Prijs
4,595 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Oxford, Engeland
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Yarnton, Engeland
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan