Zomercursus - nieuwe perspectieven (voor leeftijden 13-15)

Oxford Royale Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Zomercursus - nieuwe perspectieven (voor leeftijden 13-15)

Oxford Royale Academy

Overzicht

Onze New Perspectives programma biedt studenten 13-15 jaar de gelegenheid om te wonen en studeren in een college van de Universiteit van Oxford. Voor elke twee weken durende sessie, studenten kiezen voor een combinatie van onderwerpen uit de vijf mogelijke paren, waardoor ze op gebieden die van belang na te streven of om uit te proberen iets nieuws.

Academische inhoud

Studenten op de New Perspectives programma krijgen meer dan 20 uur les per week. Studenten die een verblijf van twee weken kiezen uit twee 's ochtends vakken (elk één van de lijsten A en B hieronder) en een workshop klasse van 15 mogelijke opties en volg al hun lessen voor twee weken. Deelnemers nemen de vier weken durende programma wordt gevraagd om vier 's ochtends opties en twee workshop klassen te selecteren.

Ongeacht of de studenten willen een gebied van belang te bestuderen of iets compleet nieuws te leren, zullen ze zeker iets van belang om ze te vinden.

NPP

leerdoelen

In de klas, elk onderwerp optie heeft zijn eigen leerdoelen, die betrekking hebben op het materiaal behandeld in de cursus, evenals de kennis en vaardigheden bevorderd. Klik op de naam van het onderwerp dat u geïnteresseerd bent in bovenstaande om ze te lezen zijn.

Overdraagbare Life Skills

Deelnemers aan de New Perspectives programma worden aangemoedigd om te werken aan belangrijke kerncompetenties tijdens hun tijd met ORA. Wij zijn van mening dat de ervaring van het zijn weg van huis, wonen en studeren in een college van de Universiteit van Oxford, kunnen onze studenten om een ​​suite van overdraagbare vaardigheden die verder gaan dan die waarover studenten in hun eigen schoolomgeving te ontwikkelen. Vital voor toekomstig succes in een carrière, deze vaardigheden zijn onder andere:

  • het ontwikkelen van sterke punten in de onafhankelijkheid, zelfregulering en self-assessment;
  • vertrouwen in het omgaan met een breed scala van nieuwe mensen en situaties;
  • verantwoordelijkheid voor het eigen leerproces, time management, en het werken met anderen;
  • communicatieve vaardigheden in spreken, luisteren, en presenteren effectief argumenten in een verscheidenheid van verschillende contexten.

Onze studenten

Elke zomer, ORA verheugd over honderden van 's werelds slimste, meest academisch begaafde studenten naar onze Oxford cursussen. In 2016 deelnemers kwamen uit 108 verschillende landen, elk waardoor met hen unieke culturen, perspectieven en verhalen te delen met hun nieuwe vrienden. Het verbreden van de horizon cursus is de meest populaire programma ORA's. In 2016, net iets minder dan 800 studenten uit 73 landen deelgenomen aan het programma.

Onze Onderwijs Faculteit

Bij Oxford Royale Academy we zijn toegewijd om onze studenten met de meest gekwalificeerde en hoog kaliber onderwijs faculteit beschikbaar. Voor de verbreding Horizons programma, moeten alle docenten van onze Morning klassen een Master's Degree in hun vakgebied, of een Post Graduate Certificate in Education (PGCE) bezitten. Onnodig te zeggen, alle Oxford Royale Academy leraren zijn over hun onderdanen gepassioneerd, en kijken ernaar uit om het passeren van hun kennis over aan hun studenten deze zomer.

Gast lezingen en debatten

Bij ORA, gaan we de extra mijl om de studie in het buitenland ervaring van onze studenten te verbeteren. Als onderdeel van deze, elk jaar onze toegewijde Events Team organiseert een reeks fascinerende gastcolleges. In 2014, deze vond plaats in de Examination Schools van de Universiteit van Oxford, waardoor ORA studenten om een ​​lezing te ervaren in dezelfde omgeving als een universiteit undergraduate. Gastsprekers komen uit een breed scala aan achtergronden en specialismen, met inbegrip van de werelden van online media, televisie en de academische wereld. Onze studenten hebben ook de mogelijkheid om naar te kijken en deel te nemen aan een aantal debatten, die plaatsvinden op de campus. Deze variëren van formele Panel Debatten met het onderwijzen van docenten en ander personeel, om informele gesprekken over actuele 'hot topics' onder leiding van Counsellors.

coach Excursions

Het Verenigd Koninkrijk heeft een rijk cultureel erfgoed, en een cursus met Oxford Royale Academy is de perfecte manier voor een jonge leerling om dit te ontdekken. Alle ORA cursussen omvatten coach excursies naar plaatsen van historisch en maatschappelijk belang in het Verenigd Koninkrijk. Op een 2-weekse Verbreding Horizons programma, zullen de deelnemers de coach ORA boord om twee van dergelijke bestemmingen, met deze verdubbeling vier verschillende excursies op een 4-weekse cursus. Afgelopen zomer, bus excursies voor leerlingen van 16-18 jaar omvatte bezoeken aan Blenheim Palace, Hampton Court en Londen.

Buitenschoolse activiteiten

Bij ORA, we nooit vergeten dat onze studenten op vakantie bent! Inbegrepen bij elke ORA cursus is een extra-curriculaire tijdschema, zorgvuldig door onze toegewijde Events Team is ontworpen om ervoor te zorgen onze studenten plezier hebben, vrienden te maken en haal het meeste uit van het zijn in Oxford.

In aanmerking te komen en Voorvereisten

Studenten op het verbreden van de horizon programma:

  • Moeten voldoen aan onze Age Policy.
  • Moet vloeiend of bijna-vloeiend Engels sprekers - als u niet zeker weet of je Engels niveau geschikt is voor dit programma, neem dan contact op met onze Registraties Team admin@oxford-royale.co.uk en ze in staat om u te helpen zal zijn.
  • Moet in staat zijn om de fundamentele eisen van het programma te voldoen, in termen van het bijwonen van lessen, maaltijden en evenementen. Neem contact op met onze Registraties Team voor meer gedetailleerde informatie.
  • Raadpleeg de pre-vereisten van elke optie ze te selecteren voordat u zich inschrijft, om ervoor te zorgen dat ze de nodige kennis beschikken om te profiteren van het onderwerp besproken in de lessen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
2 - 4 weken
Voltijd
Price
Prijs
4,295 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Oxford, Engeland
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Yarnton, Engeland
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan