Zomercursus - informatica en app-programmering (voor leeftijden 19-25)

Oxford Royale Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Zomercursus - informatica en app-programmering (voor leeftijden 19-25)

Oxford Royale Academy

Overzicht

Hoe vaak heb je jezelf gevonden te zeggen: "Er is een app voor dat"? Computers en apps zijn zo diep ingebakken in ons dagelijks leven geworden dat het moeilijk is om het leven voorstellen zonder hen. De enorme vraag naar IT-vaardigheden, gecombineerd met een algemeen tekort aan vaardigheden in deze snel groeiende gebied, maakt Informatica en App programmeren van een goede omgeving waarin u uw kennis groeien - en deze cursus is de ideale manier om te beginnen.

Academische inhoud

Op onze uitdagende Computer Science en App Programming Natuurlijk, zult u kennis met de basisprincipes van de informatica en de manieren waarop de computer technologie kan worden benut. Naast het bestuderen van de programmering theorie, zul je het ontwikkelen van praktische vaardigheden in de ontwikkeling van websites, het gebruik van HTML voor de structuur en CSS voor de opmaak, en u zult ook kennis met Python, een meer wetenschappelijke programmeertaal. Je zult een goed begrip van de wiskunde achter de computer algoritmes te krijgen, en je zal werken in teams te ontwerpen en uw eigen app te brengen wat je hebt geleerd om de test te ontwikkelen.

cs

Waarom deze cursus?

Computer Science and App programmering is een boeiende en zeer relevante cursus ontwikkeld voor gap jaar studenten, studenten en pas afgestudeerden. Uw tijd op deze cursus geeft u een dieper inzicht in de technologie die zo fundamenteel is voor het dagelijks leven is geworden, de uitrusting u met nieuwe kennis en vaardigheden die kunnen leiden tot een lucratieve carrière geven.

Zelfs als je uiteindelijk niet in te gaan op een computer-science-gerelateerde carrière, de cursus biedt nuttige achtergrondinformatie dat zal van pas komen voor een breed scala van loopbanen. In de moderne werkplaats, kennis van computers en apps is altijd behulpzaam en de vraag, zodat uw aanwezigheid op de cursus zal je CV te verbeteren en onderscheiden u van andere kandidaten. Wat meer is, zul je het ontwikkelen van overdraagbare vaardigheden - zoals zo effectief werken in een team - dat je zal goed van pas komen aan de universiteit en in je toekomstige carrière.

In aanmerking te komen en Voorvereisten

Studenten op het Computer Science en App Programming programma:

  • Moeten voldoen aan onze Age Policy.
  • Moet vloeiend of bijna-vloeiend Engels sprekers - als u niet zeker weet of je Engels niveau geschikt is voor dit programma, neem dan contact op met onze Registraties Team admin@oxford-royale.co.uk en ze in staat om u te helpen zal zijn.
  • Moet in staat zijn om de fundamentele eisen van het programma te voldoen, in termen van het bijwonen van lessen, maaltijden en evenementen. Neem contact op met onze Registraties Team voor meer gedetailleerde informatie.
  • Raadpleeg de pre-vereisten van elke optie ze te selecteren voordat u zich inschrijft, om ervoor te zorgen dat ze de nodige kennis beschikken om te profiteren van het onderwerp besproken in de lessen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
2 weken
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Oxford, Engeland
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Yarnton, Engeland
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan