Read the Official Description

Overzicht

Van de prijs van melk aan veelbesproken het lidmaatschap van de Europese Unie van Groot-Brittannië, enkele academische disciplines als grote invloed hebben op ons dagelijks leven als Economics. Deze cursus zal een licht te laten schijnen op de theoretische kant van deze complexe en vaak onbegrepen onderwerp, gelet op real-life toepassingen in combinatie met de meer praktische disciplines van Financiën en Accounting. Of u wilt uw algemene kennis verbeteren of u overweegt een carrière in een gerelateerd veld, de cursus is een boeiende kennismaking met het onderwerp.

Academische inhoud

Op deze cursus vind je kijkt naar de belangrijkste economische theorie en hoe het wordt toegepast door middel van een scala aan onderwerpen binnen de micro-economie, macro-economie en internationale economie. Het behandelen van modellen zoals marktstructuur, de internationale handel, en wisselkoersen je fundamentele economische problemen als schaarste en keuze en vraag en aanbod te overwegen. U zult bovendien overwegen huidige economische problemen zoals werkloosheid en de voors en tegens van het EU-lidmaatschap, ze te benaderen vanuit een intellectueel perspectief en het aangaan van het debat met je medestudenten.

Met uw nieuwe kennis over de economie in het achterhoofd, zal je dan ingaan op de meer praktische disciplines van finance en accounting, gezien de verschillen tussen de twee en het verkennen van de vele carrière keuzemogelijkheden binnen elke.

ef

Waarom deze cursus?

Deze cursus is bedoeld voor gap jaar studenten, studenten en pas afgestudeerden tussen de 19 en 25 jaar. Het biedt een plezierige intellectuele uitdaging waarmee een deel van uw zomer bezetten, en zal uw kennis en begrip van de wereld te versterken om je heen. In het leren over de economie, finance en accounting je inzicht te krijgen in een aantal mogelijke carrière keuzes, evenals het verwerven van kennis dat uw CV zal verbeteren. Wat meer is, omdat het debat is een centraal onderdeel van het leerproces in Oxford Royale Academy, ontwikkel je overdraagbare vaardigheden zoals spreken in het openbaar en het vermogen om een ​​argument, die u zal opvallen in een uitstekende plaats, hetzij aan de universiteit en of bij het aanvragen van analyseren banen.

In aanmerking te komen en Voorvereisten

Studenten op de Economie, Financiën en Accounting programma:

  • Moeten voldoen aan onze Age Policy.
  • Moet vloeiend of bijna-vloeiend Engels sprekers - als u niet zeker weet of je Engels niveau geschikt is voor dit programma, neem dan contact op met onze Registraties Team admin@oxford-royale.co.uk en ze in staat om u te helpen zal zijn.
  • Moet in staat zijn om de fundamentele eisen van het programma te voldoen, in termen van het bijwonen van lessen, maaltijden en evenementen. Neem contact op met onze Registraties Team voor meer gedetailleerde informatie.
  • Raadpleeg de pre-vereisten van elke optie ze te selecteren voordat u zich inschrijft, om ervoor te zorgen dat ze de nodige kennis beschikken om te profiteren van het onderwerp besproken in de lessen.
Program taught in:
Engels

See 21 more programs offered by Oxford Royale Academy »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juli 2019
Duration
2 weken
Voltijd
Prijs
4,295 GBP
Deadline
Contact school
By locations
By date
Begindatum
Juli 2019
Einddatum
Contact school
Application deadline
Contact school
Begindatum
Juli 2019
Einddatum
Contact school
Application deadline
Contact school

Juli 2019

Location
Application deadline
Contact school
Einddatum
Contact school
Location
Application deadline
Contact school
Einddatum
Contact school

Oxford Royale Summer - Courses for ages 19-25