Zomercursus - economie (voor leeftijden 19-25)

Oxford Royale Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Zomercursus - economie (voor leeftijden 19-25)

Oxford Royale Academy

Overzicht

Deze twee weken durende programma zullen de studenten kennismaken met de fundamenten van micro-economie, macro-economie, en aanverwante vakgebieden, waaronder econometrie, bank- en financieel beheer. Op de Oxford Royale Academy Economics Natuurlijk, zult u de kans om te leren over de economie die ons dagelijks leven te ondersteunen hebben, wat de oorzaken van de financiële crisis, en de verschillende denkrichtingen onder economen over de manier waarop we onze samenleving een meer economisch stabiel en welvarend kunnen maken één om in te wonen. Economics beïnvloedt zo veel van ons leven toch zo velen van ons vinden het mysterieus, dus in deze twee-weekse cursus u het deksel kunt optillen op een aantal van de principes, debatten en onzekerheden die de studie van de economie houdt.

Academische inhoud

Wat gebeurt er als je de belastingen te verhogen voor de rijken? Zal een hoger minimumloon hulp aan mensen uit de armoede, of gewoon te verhogen werkloosheid? Wat betekent het hebben van een zwakke munt betekenen voor een land, praktisch? Waarom zijn Freddos zo veel duurder dan ze gebruikt worden? In deze Economics Natuurlijk, zult u de antwoorden verschillende experts op elk van deze vragen te leren, en gaan begrijpen waarom de verschillende theorieën die hun antwoorden onderbouwen hen zou kunnen leiden tot het niet eens.

U zult kijken naar de impact van individuele beslissingen over economische systemen (micro-economie), economie over een groter, met name de nationale schaal (macro-economie) en andere gebieden, zoals statistiek in de economie, en de geschiedenis van het economisch denken. Studenten worden aangemoedigd om hun eigen mening te presenteren voor discussie, of u wilt een spetterende verdediging van het marxisme te maken of te spreken ter ere van het neoliberalisme. Discussie en debat zijn vitale onderdelen van deze cursus, waar u zal worden uitgerust met de aarding van kennis en theorie om uw mening overtuigend te verdedigen. De presentatie van uw uitzicht op een manier die is beleefd en respectvol van anderen is een vaardigheid die je ook de mogelijkheid om aan te scherpen.

Real-world voorbeelden staan ​​centraal in de aanpak van deze cursus; in het bijzonder, zul je kijkt naar de financiële crisis van 2008, te zien zijn wortels in de geschiedenis en te begrijpen wat de eerste plaats zou het kunnen voorkomen, en in de tweede plaats de maatregelen van overheden en bedrijven over de hele wereld om maatregelen om de gevolgen te verzachten. Je zult debatteren over de vraag of hun acties effectief waren, en bespreken wat misschien beter gekund, gezien het voordeel van achteraf.

ec

Waarom deze cursus?

Economics invloed op ons leven op talloze manieren. Als u geïnteresseerd bent in de politiek, de openbare orde, de wet, internationale ontwikkeling of een aanverwant onderwerp bent, een grondige kennis van economie is van vitaal belang. Voor de huidige studenten bestuderen van een van de bovenstaande onderwerpen, wordt deze cursus zeer aan te bevelen om je inzicht in je eigen onderwerp te verbeteren, en om u te voorzien van een inzicht in wat de economie te bieden moet je ervoor kiest om tak in het voor uw postgraduaat heeft.

Echter, veel studenten overweegt onze economie natuurlijk studeren cursussen die niet direct gerelateerd zijn, uit het Engels Literatuur naar Physics. Het nemen van Oxford Royale Academy twee weken Economics cursus kan een verfrissende verandering zijn als je een niet-verwante onderwerp studeren bent. Afgezien van iets anders, het zal u helpen om de koppen in The Financial Times begrijpen.

Als je niet een actuele undergraduate, maar in plaats daarvan het nemen van een Gap Year of een schoolverlater, kan het zijn dat deze Economics cursus is van waarde voor u, zodat u de zakelijke beslissingen van uw werkgever te begrijpen, of eventueel het verlichten van een toekomstige carrière pad of verdere studie. De grote verscheidenheid van de studenten op een Oxford Royale Academy cursus, van over de hele wereld helpen om de studie van de economie te verlichten vanuit een mondiaal perspectief, dat is steeds waardevoller in de moderne wereld.

In aanmerking te komen en Voorvereisten

Studenten op het programma Economics:

  • Moeten voldoen aan onze Age Policy.
  • Moet vloeiend of bijna-vloeiend Engels sprekers - als u niet zeker weet of je Engels niveau geschikt is voor dit programma, neem dan contact op met onze Registraties Team admin@oxford-royale.co.uk en ze in staat om u te helpen zal zijn.
  • Moet in staat zijn om de fundamentele eisen van het programma te voldoen, in termen van het bijwonen van lessen, maaltijden en evenementen. Neem contact op met onze Registraties Team voor meer gedetailleerde informatie.
  • Raadpleeg de pre-vereisten van elke optie ze te selecteren voordat u zich inschrijft, om ervoor te zorgen dat ze de nodige kennis beschikken om te profiteren van het onderwerp besproken in de lessen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 3, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
2 weken
Voltijd
Price
Prijs
4,295 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Oxford, Engeland
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Yarnton, Engeland
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

Oxford Royale Summer - Courses for ages 19-25