Zomercursus - business management (voor leeftijden 19-25)

Oxford Royale Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Zomercursus - business management (voor leeftijden 19-25)

Oxford Royale Academy

Overzicht

In bijna elke carrière, als je wilt om door te gaan, dan moet je in staat zijn om mensen te beheren - en dat is vooral het geval in de wereld van het bedrijfsleven. In deze cursus, moet je de kans om te kijken naar wat scheidt goede managers van kwaad managers en hoe u kunt het management vaardigheden die u goed zal dienen in uw toekomstige carrière te verwerven. U zult kijken naar leiderschap, people skills en hoe om te gaan met een verscheidenheid aan uitdagende beheer situaties.

Academische inhoud

Deze zeer praktische cursus gaat in op hoe u kunt overeenkomen met de vaardigheden die je al dat hij een goede manager. Meer dan twee weken van de studie, zul je kijkt naar alles wat nodig is van een manager, zoals inspirerende een team, het verstrekken van nuttige feedback, het maken van een pitch, budgettering, strategie en planning en hoe te werken met moeilijke collega's - en u zal werken in de richting van het leren van de nodige vaardigheden om dit uit te trekken en te inspireren een team. U zult kijken naar de verschillende managementstijlen, en uit te werken die de juiste is voor u en de situaties die je kunt tegenkomen is, gezien uw eigen persoonlijkheid en vaardigheden.

Omdat deze cursus is gericht op leerlingen van 19-25, zul je ook kijken naar het beheer van de uitdagingen die specifiek die leeftijdsgroep beïnvloeden, zoals hoe om te gaan niet serieus genomen vanwege uw leeftijd, en hoe mensen te beheren die kan aanzienlijk zijn ouder en meer ervaren dan je bent. Case studies van verschillende bedrijven - een aantal succesvolle en sommige niet - zal u helpen begrijpen wat heeft geleid managers om te slagen of te mislukken. Bedrijven onder leiding van de jonge ondernemers zijn een bijzondere focus van de case studies gekozen.

Daarnaast leert u overdraagbare vaardigheden die nuttig zal zijn in een breed scala van contexten, zoals het beheren van de delegatie, spreken in het openbaar en presentatievaardigheden. Werken met studenten van over de hele wereld zal u ook een inzicht in hoe best-practice managementstijlen verschillen tussen verschillende culturen, en er zal een uitgebreide discussie over hoe om mogelijke botsingen van de cultuur te beheren in een steeds meer geglobaliseerde wereld. Er zal ook tijd voor studenten met het management ervaring, zowel van de werkplek, van school of universiteit, of van buitenschoolse activiteiten, om eventuele problemen die zij als jonge managers te maken hebben gehad en voor de groep te verhogen tot mogelijke manieren dat dergelijke problemen kunnen hebben bespreken zijn opgelost.

bm

Waarom deze cursus?

Je zou een inspirerende idee voor een nieuwe app, of een goed doel dat je passie, maar het maken van een succes van de inspanningen als deze zal onvermijdelijk vereisen business management vaardigheden. Ook eventuele promotie krijg je in je toekomstige carrière is waarschijnlijk het beheer van andere leden van het personeel vereist; en terwijl sommige werkgevers training voor deze zal aanbieden, zullen velen gewoon verwachten dat je het uit te werken voor jezelf.

Oxford Royale Academy's Business Management cursus is speciaal gericht op de business management behoeften van studenten 19-25 jaar. Je zou kunnen nemen van een kloof jaar, of een stroom undergraduate, of recent afgestudeerde die onlangs is begonnen in de wereld van het werk. De meeste graden omvatten niet business management vaardigheden, maar kan toch leiden tot banen dat te doen - deze intensieve, leuke, hands-on cursus van twee weken kan u helpen een level omhoog in vaardigheden, zodat je klaar bent op bestuurlijke verantwoordelijkheid te nemen bent, in welke vorm dat zou kunnen zijn. Immers, de vaardigheden die van vitaal belang zijn in de bestuurskamer zijn net zo van toepassing op het beheer van een theater groep of politieke campagne. Omringd door gelijkgestemde collega's, deze cursus zal je niet alleen te trainen in management en business kennis, maar helpen bij het opbouwen van uw vertrouwen, zodat je weet dat je klaar bent voor de toekomstige uitdagingen zijn.

In aanmerking te komen en Voorvereisten

Studenten op het programma Business Management:

  • Moeten voldoen aan onze Age Policy.
  • Moet vloeiend of bijna-vloeiend Engels sprekers - als u niet zeker weet of je Engels niveau geschikt is voor dit programma, neem dan contact op met onze Registraties Team admin@oxford-royale.co.uk en ze in staat om u te helpen zal zijn.
  • Moet in staat zijn om de fundamentele eisen van het programma te voldoen, in termen van het bijwonen van lessen, maaltijden en evenementen. Neem contact op met onze Registraties Team voor meer gedetailleerde informatie.
  • Raadpleeg de pre-vereisten van elke optie ze te selecteren voordat u zich inschrijft, om ervoor te zorgen dat ze de nodige kennis beschikken om te profiteren van het onderwerp besproken in de lessen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
2 weken
Voltijd
Price
Prijs
4,295 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Oxford, Engeland
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Yarnton, Engeland
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

Oxford Royale Summer - Courses for ages 19-25