Zomercursus - academische discovery (voor kinderen van 8-10)

Oxford Royale Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Zomercursus - academische discovery (voor kinderen van 8-10)

Oxford Royale Academy

Overzicht

Onze Academische Discovery-programma biedt studenten de leeftijd van 8-10 in de gelegenheid om te wonen en studeren in St Mary's Ascot, een top Britse kostschool. Voor elke week-lange sessie, studenten studeren een verscheidenheid van Kunsten en Wetenschappen onderwerpen, samen met een reeks van 's middags workshops. Deze cursus is ook beschikbaar voor studenten 11-12 jaar oud

Academische inhoud

Studenten 8-10 op onze academische Discovery Programme jaar zal de mogelijkheid hebben om een ​​verscheidenheid van Kunsten en Wetenschappen onderwerpen te bestuderen, samen met leuke middag workshops die u zal helpen om te consolideren wat ze die dag hebben geleerd te hebben. Ongeacht of de studenten willen een gebied van belang te bestuderen of iets compleet nieuws te leren, zullen ze zeker iets van belang om ze te vinden.

d

leerdoelen

In de klas, elk onderwerp heeft zijn eigen leerdoelen, die betrekking hebben op het materiaal behandeld in de cursus, evenals de kennis en vaardigheden bevorderd.

Overdraagbare Life Skills

Deelnemers aan het Academisch Discovery-programma worden aangemoedigd om te werken aan belangrijke kerncompetenties tijdens hun tijd met ORA. Wij zijn van mening dat de ervaring van het zijn weg van huis, wonen en studeren in Ascot St Mary's, een top Britse kostschool, kunnen onze studenten om een ​​suite van overdraagbare vaardigheden die verder gaan dan die waarover studenten in hun eigen schoolomgeving te ontwikkelen. Vital voor toekomstig succes in een carrière, deze vaardigheden zijn onder andere:

  • het ontwikkelen van sterke punten in de onafhankelijkheid, zelfregulering en self-assessment;
  • vertrouwen in het omgaan met een breed scala van nieuwe mensen en situaties;
  • verantwoordelijkheid voor het eigen leerproces, time management, en het werken met anderen;
  • communicatieve vaardigheden in spreken, luisteren, en presenteren effectief argumenten in een verscheidenheid van verschillende contexten.

In aanmerking te komen en Voorvereisten

Studenten op het Academisch Discovery Programma:

  • Moeten voldoen aan onze Age Policy.
  • Moet vloeiend of bijna-vloeiend Engels sprekers - als u niet zeker weet of je Engels niveau geschikt is voor dit programma, neem dan contact op met onze Registraties Team admin@oxford-royale.co.uk en ze in staat om u te helpen zal zijn.
  • Moet in staat zijn om de fundamentele eisen van het programma te voldoen, in termen van het bijwonen van lessen, maaltijden en evenementen. Neem contact op met onze Registraties Team voor meer gedetailleerde informatie.
  • Raadpleeg de pre-vereisten van elke optie ze te selecteren voordat u zich inschrijft, om ervoor te zorgen dat ze de nodige kennis beschikken om te profiteren van het onderwerp besproken in de lessen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
1 - 5 weken
Voltijd
Price
Prijs
1,495 GBP
5 weken £ 6995
Locations
Verenigd Koninkrijk - Oxford, Engeland
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Yarnton, Engeland
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan