Zomer intensives 2016

CUNY Graduate School of Journalism

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Zomer intensives 2016

CUNY Graduate School of Journalism

Maak nieuws deze zomer in New York City! Doe mee aan de CUNY Graduate School voor Journalistiek en de top van de New York journalisten voor spannende, twee weken zomer intensieve cursussen in de media hoofdstad van de wereld. Doe mee voor een twee weken durende cursus, of neem twee cursussen gedurende de hele maand juli.

Summer Intensives zijn 2 weken journalistiek klassen in juli. Deze korte cursussen hebben betrekking op de meest essentiële vaardigheden voor de hedendaagse media-professional. U zult spannende journalistiek tools en technieken leren van onze professoren. Je zal een onvergetelijke leerervaring met studenten uit de Verenigde Staten en de wereld te delen. En u zult uw vaartuig in de echte wereld te oefenen met echte mensen, terwijl het leren kennen van New York City binnen en buiten.

20932_1

Digital Journalism Skills Intensive

  • Sessie 1: July 05-15 juli
  • Sessie 2: July 19-29 juli

De huidige journalisten nodig om de nieuwste technologie te gebruiken. Ze moeten verhalen op meerdere platformen te vertellen en om diverse doelgroepen te bereiken. Deze twee-weekse cursus in digitale journalistiek zal u uitrusten met de belangrijkste vaardigheden. Deze omvatten fotojournalistiek, audio productie, video storytelling, social media management, crowdsourcing, smartphone rapportage, en nog veel meer. Deze actievolle cursus zal vele mogelijkheden bieden voor u om audio / visuele apparatuur te gebruiken en om te oefenen rapportage over het laatste nieuws.

20933_2

New York City Rapportage en Schrijven Intensive

  • Sessie 1: July 05-15 juli
  • Sessie 2: July 19-29 juli

Er is geen betere manier om je journalistieke vaardigheden te verbeteren dan te rapporteren en te schrijven over New York, een van 's werelds meest complexe en fascinerende steden! Tijdens deze twee weken durende cursus, zul je diverse buurten van New York te verkennen, onder begeleiding van onze professoren. U zult interviewen ambtenaren en ander nieuws makers, en schrijf verhalen op verbazingwekkende culturele invloeden van de stad en de levendige, immigranten gedreven economie. Tegen het einde van deze intensieve cursus weet u van New York van de mensen, politiek en cultuur binnen en buiten.

20935_3

Ondernemend Journalistiek Intensive

  • Sessie 1: July 05-15 juli
  • Sessie 2: July 19-29 juli

De journalistiek gebied ontwikkelt zich snel als gevolg van veranderende technologieën en hoe we ze gebruiken. Deze twee-weekse cursus laat je kijken naar de toekomst van de journalistiek. U vindt de nieuwste digitale media innovatie en nieuwe business modellen te verkennen. U vindt de manier waarop de journalistiek organisaties nu het verzamelen en verspreiden van informatie en het maken van geld van het te leren. Deze klasse zal veel gastsprekers zijn voorzien van een verscheidenheid aan media-organisaties. U ontvangt een eerste blik te werpen door een bezoek vooruitdenkende redacties in New York City te krijgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
2 weken
Voltijd
Price
Prijs
2,000 USD
Locations
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates