Lees de Officiële Beschrijving

Wat u zult leren:

Met behulp van de principes onderwezen in de 7 Habits van Highly Effective People - de nationale bestseller door dr. Stephen R. Covey, oprichter en voorzitter van Franklin Covey Co deze dynamische en zeer participatieve cursus zal u een stappenplan om je effectiviteit te verhogen in de werkplek en je persoonlijke leven.

  • Breng dit baanbrekende gedachte proces om uw persoonlijke en professionele leven
  • Inzicht in de onderliggende principes van effectiviteit
  • Maak een persoonlijke missie te begeleiden en verbeteren van uw leven

Lengte:

Five - halve dag sessies van klas instructie wordt ondersteund door een persoonlijk werkboek voor verdere leren en toepassen.

Onze missie is simpel:

  • We werken samen met particulieren en zakelijke leiders om excellentie te bereiken door middel van strategische denken, handelen en leren;
  • Wij ontwikkelen vertrouwde relaties die ons in staat stellen om op maat gemaakte consultancy diensten te bieden om te helpen onze klant het bereiken van hun zakelijke doelstellingen;
  • We delen onze passie voor het leven lang leren.

Doel van deze cursus:

Om te leren van de fundamentele verschillen tussen kritisch en strategisch denken. Leer de Strategic Thinking handelen en leren model om zakelijke problemen op te lossen en de prestaties van de organisatie te verbeteren toe te passen.

Over Seattle Research Partners, Inc.

Seattle Research Partners voldoet aan de leerbehoeften van de managers, supervisors en individuele medewerkers in organisaties. Of u nu een klein bedrijf eigenaar, een human resource professional, een afdeling manager of een senior executive, is onze PEAK Learning Program ™ is ontworpen om u topkwaliteit leren en ontwikkeling ervaringen. We zijn opvoeders en zakelijke leiders zich tot de volledige ontwikkeling van professionals, ongeacht hun vakgebied of branche. 
 


Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 13 andere vakken van Seattle Pacific University School of Business and Economics »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
5 dagen
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019