Lees de Officiële Beschrijving

De Workplace Ministers-cursus leidt tot een certificaat (HE) in de theologie, ministerie

We weten dat veel potentiële studenten weinig of geen theologische academische achtergrond zullen hebben en op zoek zijn naar een cursus die toegankelijk en boeiend is. Daarom structureren we de cursus als een Workplace Ministers Foundation Award in het eerste jaar. Succesvolle afronding van de Foundation Award vergemakkelijkt de voortgang naar het Workplace Ministers Certificate (HE) in Theology, Ministry

Al het studiemateriaal wordt online aangeboden, dus enige IT-vaardigheden zijn noodzakelijk. Je werkt samen met je aangewezen persoonlijke privéleraar en hebt de mogelijkheid om met andere studenten te praten via internet, dus het is mogelijk om deze cursus overal ter wereld te doen op een tijdstip dat bij je past. Het is echter Durham University gevalideerd, dus er zijn strikte tijdstippen voor het indienen van beoordelingen.

Na afloop van het certificaat (HE) kunnen studenten beslissen om over te gaan naar het Diploma (HE) -240 credits en uiteindelijk de BA (Hons) -360 credits. De cursus is ideaal voor diegenen die willen beginnen met het verkennen van de christelijke theologie als een academisch onderwerp direct toegepast op het leven.

St John's College, Nottingham werkt samen met 'Workplace Ministers', een divisie van Governance Ministries, die praktische informatie kunnen geven aan mensen over hoe ze hun bediening op de werkplek effectief kunnen uitvoeren. Voor geschikte geschikte kandidaten kunnen zij Werkplaatsministers accrediteren en met hen reizen in de uitwerking van hun roeping.

Workplace Ministers-cursus

Voor de Workplace Ministers Foundation Award studeer je drie modules per jaar. De focus van deze modules zal je toelaten om je inzicht in Bijbelstudies te verdiepen, de basis leggen voor een beter begrip van de manier waarop je je roeping op de werkplek kunt uitwerken via Ministry and Mission, en de spirituele omgeving waarin we opereren verkennen door te bestuderen Spiritualiteit en Discipelschap.

Het tweede jaar, leidend tot het Workplace Ministers-certificaat van HE in theologie, ministerie

De beoordeling varieert afhankelijk van de module en omvat opdrachten, het maken van bronnen, reflecties en portefeuilles. Je persoonlijke tutor helpt je hierop te anticiperen en advies te geven over hoe je je leren kunt ontwikkelen. Elke module wordt gemarkeerd en draagt ​​bij tot het algemene cijfer voor het certificaat van de werkplekministers (HE) in de theologie, ministerie

Hoe te solliciteren

Studenten die al een theologietheologie of een gelijkwaardig diploma hebben, kunnen op elk moment een aanvraag indienen voor deelname aan deze cursus, maar we schrijven nieuwe studenten in de herfst van elk jaar in. Je krijgt een tutor toegewezen die je door je studie begeleidt. Ook krijgt u toegang tot onze online Moodle-site met studiemateriaal, forums, feedbackformulieren en details over de beoordeling voor elke module. Vul het aanvraagformulier in en stuur het per e-mail naar registry@stjohns-nottm.ac.uk

Als onderdeel van het aanvraagproces moeten buitenlandse studenten bewijsmateriaal overleggen dat eerdere studie / opleiding in het buitenland vergelijkbaar is met Britse kwalificaties. Dit kan gedaan worden via NARIC href = "https://www.naric.org.uk/naric/Individuals/Default.aspx

NARIC kan ook bewijs leveren van Engelse Taal Assessment, wat een vereiste is voor de universiteit van Durham voor iedereen wiens eerste taal geen Engels is. Vereisten voor niet-gegradueerde en postdoctorale programma's href = "https://www.dur.ac.uk/learningandteaching.handbook/1/3/3/1/

Vergoedingen 2018/19

We houden onze tarieven concurrerend omdat we willen dat veel toegang hebben tot al onze cursussen. In 2018/19 is de jaarlijkse vergoeding voor het certificaat van de Workplace Ministers £ 1860, dus minder dan £ 4000 voor de tweejarige cursus. Dit omvat uw afstandsbegeleider, eventuele online forums, online materialen en de validatie van de universiteit.

We bieden een korting van 5% voor iedereen die het jaarlijkse tarief aanvraagt ​​en betaalt vóór 31 augustus. Dit verlaagt de jaarlijkse vergoeding van £ 1860 tot £ 1767.

Voor degenen met een lager budget bieden we betaling in termijnen. Elk van de twee jaar betaal je £ 620 per 31 augustus, £ 620 op 31 december en £ 620 op 31 maart. (Mogelijk is er een kleine inflatoire stijging voor het tweede jaar).

Helaas kunnen we u geen restitutie aanbieden als u de cursus gedurende het jaar verlaat. Het is echter mogelijk om in speciale omstandigheden een pauze te nemen van je studies, onder voorbehoud van een uitstel van £ 80, en terug te keren naar de cursus in het volgende jaar.

Om te betalen voor het certificaat van de Werkplaatsministers van HE in theologie, ministerie

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van St John's College »

Laatst bijgewerkt op August 7, 2018
Deze cursus is Online
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Prijs
1,860 GBP
Jaarlijkse bijdrage
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019