Lees de Officiële Beschrijving

Onze populaire International Winter Young Learner-cursus is perfect voor tieners tussen 13 en 17 jaar oud. 12-jarigen kunnen deelnemen aan onze cursus als hun ouders hen toestaan ​​om zelfstandig van en naar school te lopen. Het is ontworpen om interactief en plezierig te zijn - om ervoor te zorgen dat je zelfverzekerd Engels spreekt.

We bieden een veilige, goed gestructureerde en levendige omgeving waar veel gelach en plezier is en kan garanderen dat tieners echt een geweldige tijd zullen hebben!

Engelse lessen

We bieden Engelstalige cursussen van hoge kwaliteit voor elk niveau van Engels leren - van beginner tot gevorderd. Onze klassen zorgen ervoor dat u individuele aandacht en deskundige lessen krijgt als u Engels met ons studeert.

Tijdens je lessen richt je je op het verbeteren van je Engels op alle belangrijke vaardigheidsgebieden van spreken, lezen, schrijven, luisteren en natuurlijk grammatica. Onze geweldige leraren zorgen ervoor dat je hard werkt in de klas, veel leert tijdens je tijd in Loxdale en veel plezier hebt!

Je krijgt ook de kans om wat meer te weten te komen over het VK, omdat studenten elke week lessen volgen die de Britse cultuur verkennen. U leert ook over de plaatsen die u bezoekt tijdens uw weekendtrips.

Sociale activiteiten

We bieden een spannend programma met sociale activiteiten in de middag en avond aan voor onze jonge studenten. Alle activiteiten en uitstapjes worden begeleid en onderwezen door onze medewerkers.

Als u geen lessen hebt, kunt u kiezen uit verschillende activiteiten, zoals zanglessen, taartversiering, kookkunst, kunst, films, bordspellen en sport, waaronder voetbal, volleybal, badminton en tafeltennis. Er zijn ook bezoeken aan het Royal Pavilion, Sealife Center, de jachthaven, het strand en de plaatselijke musea waar u van kunt genieten.

En er is veel te doen in de avonduren. Met quizzen, sporten, teamgames, films, sociale avonden, bowlen, bioscoop, karaoke, talentenjachten, barbecues en nog veel meer.

In het weekend kun je deelnemen aan een van onze uitstapjes naar plaatsen zoals Londen, Bath, Portsmouth, Oxford, Cambridge en Windsor. Er is echt iets voor iedereen!

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Loxdale English Centre »

Laatst bijgewerkt op April 16, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
2 - 6 weken
Voltijd
Prijs
- Prijs is afhankelijk van het type accommodatie en de lengte van het verblijf.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019