Wijnprogramma

Culinary Institute Kul IN

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Wijnprogramma

Culinary Institute Kul IN


De moderne eetcultuur is ondenkbaar zonder wijn en andere alcoholische dranken die een onmisbaar onderdeel zijn geworden van de gastronomie en het dagelijks leven. Een goede behandeling en opslag, kennis van de wijncultuur en zijn geschiedenis, evenals presentatie- en communicatievaardigheden van hoge kwaliteit zijn allemaal vereist voor professioneel werk met wijn. Samen met het leren van de normen van wijn bon ton, moeten sommeliers nieuwe trends volgen in het bedrijf omdat wijn een levend product is en voortdurende proeverij, beschouwing en onderzoek vereist.

Kul IN Wine Program van Kul IN combineert theoretische en hands-on training zodat studenten een volledig inzicht krijgen in de wereld van wijn. Het programma is bedoeld voor diegenen die werkzaam zijn in het toerisme, de horeca, restaurants en hotels, wijnmakers, vertegenwoordigers, wijnrecensenten en wijnliefhebbers. Na voltooiing kunnen studenten zelfstandig de wijnkwaliteit bepalen, wijnen selecteren, wijn combineren met eten en een wijnkaart samenstellen.

Na afronding van het Wine-programma krijgen de studenten een certificaat van voltooiing.

Ontdek je passie voor wijnen en gastronomie via het studentennetwerk van Kul IN . Om een ​​kijkje te nemen in de cursussen van Culinary Institute Kul IN , bekijk de virtuele rondleiding .

  • Programmaduur: 50 uur
  • Klasse: maximaal 10 studenten
  • Programmakosten per student: 1.150 Euro (BTW inbegrepen)

Voor onze vroege vogels hebben we een korting van 200 € op het lesgeld van het programma . Om deze voucher te bemachtigen, moet je je aanmeldingsproces voltooien en het collegegeld betalen twee maanden vóór de startdatum van het programma.

Collegegeld omvat:

  • Alle trainingen en materialen voor het wijnprogramma
  • Vervoer vanaf de internationale luchthaven van Zagreb
  • Literatuur (digitaal)
  • Accommodatie (op loopafstand van Kul IN )
  • Lunch op schooldagen
  • Excursies

DETAILS VOOR HET WIJNSPROGRAMMA

Programma van lessen bij Kul IN : course details

VELDTRIPS NAAR WINERIES

Als onderdeel van het wijnprogramma zullen studenten ook veldtochten organiseren, georganiseerd door docenten om beroemde Kroatische wijnhuizen, wijnwinkels en restaurants te bezoeken met uitstekende wijnarchieven of wijnkaarten. Tijdens deze bezoeken maken studenten kennis met wijnkelders, wijnopslag en vinificatie terwijl ze de mogelijkheid hebben om te netwerken met wijnmakerijen, enologen en sommeliers. Deze ervaringen helpen studenten kennismaken met de wijnindustrie en de markt.

STAGE

Na het voltooien van het wijnprogramma, raden we stageplaatsen aan voor studenten die hun professionele carrière willen oriënteren op de wereld van wijn. Gerenommeerde wijnhuizen, wijnwinkels, wijnbars en restaurants bieden studenten de mogelijkheid hun praktische kennis te perfectioneren terwijl ze kennis maken met de wijn- en sommelierscène. De ervaring van het wijnproeven, het gevoel krijgen voor verschillende wijnen, de wens om de wijnkaart van de wereld te verkennen en het opbouwen van een identiteit als een sommelier maken deze roeping opwindend. Accommodatie wordt niet verstrekt voor de duur van de stage. Als onderdeel van de stage, die minimaal 80 uur duurt, hebben deelnemers de mogelijkheid om aanvullende kennis, vaardigheden en ervaring op te doen in een professionele omgeving met professioneel mentorschap.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 14, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 25, 2019
Apr. 29, 2019
Duration
Duur
50 uur
Voltijd
Price
Prijs
1,150 EUR
Information
Deadline
Feb. 15, 2019
Locations
Kroatië - Sisak, Sisak-Moslavina
Startdatum : Feb. 25, 2019
Aanmeldingslimiet Feb. 15, 2019
Einddatum Mar. 8, 2019
Startdatum : Apr. 29, 2019
Aanmeldingslimiet Apr. 12, 2019
Einddatum Mei 10, 2019
Startdatum : Juli 29, 2019
Aanmeldingslimiet Juli 12, 2019
Einddatum Aug. 9, 2019
Dates
Feb. 25, 2019
Kroatië - Sisak, Sisak-Moslavina
Aanmeldingslimiet Feb. 15, 2019
Einddatum Mar. 8, 2019
Apr. 29, 2019
Kroatië - Sisak, Sisak-Moslavina
Aanmeldingslimiet Apr. 12, 2019
Einddatum Mei 10, 2019
Juli 29, 2019
Kroatië - Sisak, Sisak-Moslavina
Aanmeldingslimiet Juli 12, 2019
Einddatum Aug. 9, 2019