Lees de Officiële Beschrijving

Is uw organisatie strategisch gepositioneerd om te handelen op de wereldwijde zakelijke mogelijkheden? Voor te bereiden op het ontwikkelen en uitbreiden van uw internationale business door middel van de Global Strategy and Leadership-programma. Deze twee weken durende intensieve executive education programma in Seattle, Washington biedt executives en senior managers krachtige ideeën en handige tools voor het leiderschap, corporate ondernemerschap en internationale business-strategie afgestemd op de realiteit van de wereldwijde economie van vandaag.

Deze dynamische programma brengt een diverse groep van internationale zakelijk leiders met ervaren faculteit van een van de top van de Amerikaanse business schools en senior executives van verschillende multinationals.

Breid uw kijk op de wereld met nieuwe zakelijke ideeën die je weg kan van toepassing zijn recht

  • Anticiperen op nieuwe business: onderzoek opkomende markten ter wereld
  • Maak kennis wereldwijde strategieën en tactieken en het minimaliseren van risico's
  • Netwerk met internationale bedrijfsleiders aan zakelijke ideeën te ontwikkelen
  • Positie van jezelf als een wereldwijde leider in uw organisatie
  • Leer van wereldklasse faculteit leden en multinationale bedrijven ny executives

Key Learning

Explore toonaangevende ontwikkelingen in de wereldwijde onderneming met een dynamische mix van de faculteit lezingen, presentaties door deskundigen uit de multinationale ondernemingen, simulaties en een bedrijfsbezoek. Verbreed uw kennis van de internationale zakelijke kansen, terwijl u krijgen nieuwe ideeën en inzichten toe te passen voor uw organisatie. Meer dan een Amerikaans oogpunt van global business, dit programma is een echte internationale uitwisseling van strategieën en real-life ervaring. Deelnemers hebben veel mogelijkheden om te netwerken en zakelijke perspectieven binnen en buiten de klas.

Global Strategy
Het beheer van belangrijke relaties op alle niveaus van het bedrijfsleven is van essentieel belang voor een effectieve wereldwijde strategie. Deze sessies bieden inzicht in de relaties tussen uw bedrijf en gastland regeringen, partner bedrijven, land dochterondernemingen, en personen uit verschillende culturen en landen. Beschouw de keuzes die betrokken zijn bij de vaststelling van mondiale concurrentie-strategieën, en hoe effectief te implementeren. De uitdagingen van cross-culturele allianties zullen worden bestudeerd, evenals hoe verschillen in waarden en normen kunnen invloed hebben op hoe mensen samenwerken om de strategie uit te voeren.

Leiderschap
Invloedrijke leiders zijn bedreven in het opbouwen van teams en partnerschappen die uitstijgen boven persoonlijke belangen en culturele verschillen binnen organisaties en tussen landen.

Strategic Management of Technology
Sessies te benadrukken concurrentiestrategie in sectoren met de snelle technologische veranderingen en de internationale productie en distributie.

Coöperatieve strategieën voor groei en innovatie
De creatie en commerciële exploitatie van de technologie in de vorm van nieuwe producten en diensten staan ​​centraal in de lange termijn de economische prestaties van bedrijven zowel lokaal als internationaal. Terwijl gevestigde bedrijven vaak innovatie na te streven door middel van interne onderzoek en ontwikkeling, zijn zij steeds meer beroep te doen op externe bronnen van kennis voor vernieuwing.

Global Economics (NIEUW)
Sessies benadrukken de impact van de wereldwijde economie in strategievorming.

Branding (NIEUW)
Steeds, hebben meer en meer bedrijven in alle soorten tot het besef gekomen dat een van de meest waardevolle activa die zij hebben is de merknaam in verband met hun producten of diensten.


Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van University of Washington Foster School of Business »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Mar. 2020
Duration
2 weken
Deeltijd
Prijs
4,800 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Mar. 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Mar. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum