Lees de Officiële Beschrijving

leerplan

De doelen van het curriculum zijn onder meer:

 1. Het geven van instructie en training in de Engelse taal
 2. Vertrouwd maken met internationale studenten met de onderwijsmethoden van instellingen voor hoger onderwijs in de Verenigde Staten.

Beschrijving van de cursus

Voltijdstudenten in het Intensive English-programma volgen lessen voor een minimum van 21 uur per week. Tijdens het herfst- en voorjaarssemester volgen de studenten de reguliere universitaire kalender en het rooster van de lessen op maandag / woensdag / vrijdag van 50 minuten en de lessen op dinsdag en donderdag van elk 75 minuten.

Gedetailleerde cursusbeschrijvingen

Core Curriculum

 • Lezing

De Reading-cursus is bedoeld om vaardigheden en strategieën voor het verbeteren van het lezen te verbeteren door uitgebreid en intensief te lezen.

 • Woordenschat

Studenten zullen algemene en academische vocabulaire leren, evenals gemeenschappelijke idiomen en ze oefenen in een verscheidenheid aan mondelinge en leesactiviteiten.

 • Schrijf- / studievaardigheden

In deze cursus oefenen studenten algemene schrijfvaardigheden en het type schrijfvaardigheid dat nodig is voor academisch werk, zoals samenvatten, parafraseren, onderzoek uitvoeren, deelnemen aan discussies in de klas en presentaties van onderzocht materiaal. Gevorderde studenten zullen leren hoe ze de universiteitsbibliotheek kunnen gebruiken voor onderzoek en moeten een onderzoekspaper schrijven. Daarnaast maken leerlingen kennis met elementaire computerbewerkingen, zoals tekstverwerking, e-mail en toegang tot het World Wide Web.

 • Grammatica

De Grammatica-cursus richt zich op het leren van structuren door mondelinge en schriftelijke communicatieve activiteiten.

 • Amerikaanse cultuur

De cursus American Culture onderzoekt doelgebieden van de Amerikaanse cultuur door haar cultuur, gebruiken en waarden te analyseren via lezingen, video's, discussies, enquêtes, interviews, gastsprekers en korte excursies. De studenten worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan het leren kennen van de Amerikaanse cultuur door met native speakers te communiceren over onderwerpen die relevant zijn voor hun eigen leven en carrière.

 • Communicatie vaardigheden

De klasse Communicatievaardigheden is ontworpen om de spreek- en luistermogelijkheden voor Engels te maximaliseren. Studenten nemen deel aan een aantal activiteiten van paren, kleine groepen en hele klas, die zinvolle oefeningen bieden om de spreekvaardigheid te verbeteren. Activiteiten omvatten discussie, interviews, enquêtes, meningen, rollenspellen, toespraken en debatten, die rond relevante thema's zijn gegroepeerd. Studenten oefenen ook de klinkers en medeklinkers die typisch moeilijk zijn voor internationale studenten en de stress-, ritme- en intonatiepatronen van gesproken Engels.

Keuzevakken

 • Geïndividualiseerd leren

De Individualized Learning-cursus is gebaseerd in het CALL Lab. Studenten krijgen instructies over het gebruik van computers en CALL Lab-materialen om hun Engelse taalvaardigheid te verbeteren. Studenten kunnen deze tijd gebruiken om zich te concentreren op individuele interesses of probleemgebieden. Een verscheidenheid aan taalleertechnologie en -materialen zijn beschikbaar voor studenten om in hun eigen tempo te werken: CD's en computerprogramma's, het World Wide Web, e-mail- en discussielijsten, uitgebreide luisterhulpmiddelen (cassettebandjes), leesmateriaal en videobanden.

 • TOEFL-voorbereiding

De TOEFL-voorbereidingscursus richt zich op de strategieën, vaardigheden en praktijk die studenten nodig hebben om hun TOEFL-scores te verhogen. Studenten oefenen een verscheidenheid aan activiteiten uit die zijn ontworpen om probleemgebieden van de TOEFL aan te pakken, correcte en onjuiste antwoorden te analyseren en de 3 secties van de test te oefenen.

 • Zakelijk Engels / TOEIC

De cursus Zakelijk Engels biedt praktijk in het Engels voor zakelijke en professionele situaties. Activiteiten omvatten discussies, het leren van zakelijke woordenschat en schrijven voor bedrijfssituaties. De TOEIC (Test of English for International Communication) wordt ook in de praktijk gebracht en toegediend.

 • Workshop lezen

De Reading Workshop is ontworpen voor studenten om de leessnelheid en het begrip te vergroten door het gebruik van een reeks gecontroleerde individuele oefeningen.

ESL Credit Courses

 • ESL 140: ESL Academisch lezen en schrijven
 • ESL 240: ESL Research and Writing
 • ESL 250: ESL Speaking and Listening
 • ESL 350: ITA Fluency

16 weeksemesters en 21 uur instructie per week

Deadlines voor aanmelding * BELANGRIJKE OPMERKING: De hierboven genoemde bedragen zijn samengesteld om waarschijnlijke uitgaven over te schrijven. Deze bedragen kunnen worden gewijzigd.

 • Zomersemester: 23 maart
 • Fall semester: 1 juni - toepassing, 1 juli - alle documenten
 • Lentersemester: 1 oktober - aanmelding, 1 november - alle documenten

Terugbetaling

Voor studenten die hebben betaald voor hun programma en een teruggave aanvragen, wordt u verwezen naar het WVU-beleid met betrekking tot terugbetalingen. De link is:

href = "http://studentaccounts.wvu.edu/refunds/reduction_schedule

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op May 4, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mei 2019
Juni 2019
Duration
6 - 15 weken
Deeltijd
Voltijd
Prijs
2,571 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mei 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet

Mei 2019

Juni 2019