Lees de Officiële Beschrijving

Vrijwilligerswerk Programma in Buenos Aires, Argentinië


Mente Argentinië ontwierp een unieke vrijwilliger ervaring in Argentinië, dat is de perfecte manier om nieuwe mensen te ontmoeten, jezelf onderdompelen in de Argentijnse cultuur en in het buitenland een verschil maken.


Als onderdeel van de Mente Argentinië Vrijwilligerswerk in Buenos Aires, Argentinië, werk je aan lokaal draaien projecten die de gemeenschap ten goede komen en het verbeteren van de omgeving waarin ze leven.


Je maakt deel uit van de lokale gemeenschap in Buenos Aires te worden en hebben de vorm van authentieke culturele ervaring die toeristen dromen. Tijdens het werken aan uw project, maakt u blijvende vriendschappen en ontmoet leuke reisgenoten. Je hebt ook tijd vrij om te reizen en uit het hoofd op je eigen avonturen of Argentinië en Zuid-Amerika verkennen met andere Mente Argentinië deelnemers!


Of u nu een beginner of zijn studie Spaans voor de jaren, wordt omringd door de taal elke dag zal u helpen uw Spaans naar een nieuw niveau!


Een wezenlijke bijdrage in een plaats die u nodig heeft! Wees een internationale vrijwilliger in Argentinië!


WAT DOET Mente ARGENTINIË vrijwilligersprogramma in BUENOS AIRES AANBIEDING?


Mente Argentinië biedt op maat gemaakte vrijwilligersprogramma's in Buenos Aires, Argentinië 's mooie hoofdstad.


Mente Argentinië is een samenwerkingsverband aangegaan met een aantal vrijwilligersorganisaties en NGO's in Argentinië die behoefte hebben aan internationale vrijwilligers met een passie, werk hard en klaar om een ​​verschil te maken. U ziet dingen vanuit een nieuw perspectief als je bezig met de mensen en de taal, actief absorberen Argentijnse cultuur.
De Mente Argentinië Vrijwilligerswerk contributie, bekostigt alle onze diensten, waaronder het creëren van unieke vrijwilliger posities in Buenos Aires, eersteklas accommodatie in de beste wijken in Buenos Aires (Palermo, Barrio Norte, Recoleta), een breed scala aan culturele onderdompeling activiteiten, en persoonlijk advies en ondersteunende diensten gedurende uw gehele verblijf.


De Mente Argentinië Vrijwilligerswerk heeft ook een optionele inleidende cursus Spaans tijdens je eerste weken in Argentinië (maandag tot vrijdag van 9u tot dertien). Dit is een kans om je geheugen op te frissen en te leren gemeenschappelijke Argentijnse uitdrukkingen en specifieke woordenschat die je nodig hebt voor uw interacties als vrijwilliger.Waarom vrijwilligerswerk in Buenos Aires? WAAROM KIEZEN VOOR Mente ARGENTINIË?


Bringing goede mensen en goede doelen samen is wat we doen in onze Vrijwilligerswerk.


Als u ervoor kiest om vrijwilligerswerk te doen in Buenos Aires, krijgt u de kans om tijd door te brengen met mensen die je anders niet zou ontmoeten, en krijg een hands-on ervaring met de lokale cultuur. Niet alleen zal je tijd bij ons te verrijken je leven, maar je werk op onze vrijwilligersprogramma's zullen bijdragen aan onze voortdurende inspanning om de culturele, sociale en economische kloof die momenteel bestaat in Argentinië overbruggen.


Wij zijn van mening internationaal vrijwilligerswerk cross-culturele leren dat helpt bij het creëren wereldwijde bewustwording en begrip tussen culturen, die het platform voor positieve verandering biedt bevordert.
Mente Argentinië weet dat er veel mensen die er met veel om te geven, maar vaak weinig tijd. We hebben onze Vrijwilligerswerk in Buenos Aires met het idee dat ieder mens 's inspanningen kan echt een verschil in het leven van vele Argentijnen zelfs in een kort tijdsbestek te maken.


Ons doel is om uw vrijwilligerswerk ervaring in Argentinië zo soepel mogelijk te maken. Mente Argentinië heeft een team van ervaren reisadviseurs die rekening houden met uw interesses, budget, taalniveau, doelen en reizen plannen om een ​​vrijwilligersprogramma dat is precies goed voor u selecteert.


Wij zijn hier om ervoor te zorgen dat uw vrijwilliger ervaring is leuk, georganiseerd en productief:

&nbsp

• Mente Argentinië biedt vrijwilligerswerk stages in vele populaire gebieden met inbegrip van het internationale bedrijfsleven, journalistiek, geneeskunde, recht, mensenrechten, marketing en meer.

• Mente Argentinië werkt rechtstreeks samen met de belangrijkste lokale vrijwilligersorganisaties om ervoor te zorgen krijgen ze te ondersteunen, zowel financieel als uit vrijwilligers. Een deel van uw programma vergoeding gaat direct naar de coördinatoren en de organisatie om hen te helpen de financiering van hun projecten.Een constante stroom van vrijwilligers betekent dat deze mensen en gemeenschappen zijn constante steun ontvangt.

• Ervaring vrijwilligerswerk in het buitenland wordt steeds meer een voorwaarde of sterk aangemoedigd ervaring voor de werkgelegenheid in de huidige globale economie.

• Mente Argentinië Vrijwilligerswerk Deelnemers kunnen universiteit krediet vaak ontvangen voor hun vrijwilligerswerk plaatsing in Argentinië.

• De Mente ArgentinaTeams uit ervaren consultants die over de vaardigheden om concrete vrijwilliger behoeften te identificeren binnen non-profit organisaties die internationale vrijwilligers gemaakt.

• Vrijwilligerswerk in een ander land is een geheel nieuwe manier om te leren hoe aan te passen aan en navigeren verschillende werkomgevingen.

• Vanaf dag 1 heeft u de constante steun van een persoonlijk programma coördinator van Mente Argentinië!

• Naleving van alle wettelijke en formele eisen van uw vrijwilliger plaatsing is gegarandeerd.

• Mente Argentinië, als intermediair tussen de vrijwilliger en de gastorganisatie, zal zorgen voor een constante en vlotte communicatie.

• 24 - uurs ondersteuning is beschikbaar om u te helpen met persoonlijke, sociale, juridische en andere zaken die je kan hebben tijdens uw verblijf in Argentinië.

• De mogelijkheid om te reizen en gaan reizen met andere Mente Argentinië deelnemers.

• Eerste klas accommodatie in de beste buurten van Buenos Aires (Palermo, Barrio Norte, Recoleta) tijdens uw verblijf is inbegrepen.

Unieke culturele • Mente Argentijnse activiteiten zoals exclusieve reizen, danslessen, seminars, concerten, en vele anderen. (Bekijk onze Excursies & Activiteiten sectie voor meer informatie).


Combineer uw Vrijwilligers Programma met Spaanse lessen! (Optioneel)

Ook al is het niet noodzakelijk dat je een cursus Spaans te nemen om vrijwilligerswerk te doen in Argentinië, is op zijn minst een zeer basaal niveau van het Spaans hebben. Mente Argentina biedt u de mogelijkheid om uw programma te combineren met Spaanse lessen. Op deze manier bent u in staat om te leren of je Spaans verbeteren, terwijl u geniet van een unieke ervaring in Buenos Aires.

Lessen duren 4 uur en worden geleverd van maandag tot vrijdag op de MA Spaanse School in minder groepen van maximaal 8 studenten. Deze groepslessen zal worden gecombineerd met individuele lessen, zodat u kunt versterken uw zwakke punten en we kunnen uw vragen in een een antwoord op een vergadering.

Spaanse School 's docenten zijn hoog gekwalificeerd en hebben een ruime ervaring in het lesgeven van Spaans als tweede taal. Daarom zal de klassen interactieve en vooral plezierig!

De lessen kunnen worden bijgewoond zowel in de ochtend en de middag, zodat ze niet overlappen met de activiteiten van uw programma.


WAT DOET DE MA vrijwilligersprogramma in ARGENTINIË omvat?


• Aangepaste vrijwilliger plaatsing die specifiek voldoet aan uw behoeften en doelstellingen

• Officiële Mente Argentinië Vrijwilliger Certificaat

• exclusieve accommodatie in de beste wijken van Buenos Aires: Palermo, Belgrano, Barrio Norte of Recoleta

• Welkom begeleiding & Orientatie

• Luchthaven Pick Up

• Luchthaven Drop Off

• Free Cell Phone

• Volledige toegang tot Mente Argentinië Reizen & Activiteiten

• Mente Argentinië Kortingskaart

• Mente Argentinië Welkom Kit (rugzak, insider 's city gids, kaarten en meer)

• Tango Lessen

• Health Club Lidmaatschap: Gratis lidmaatschap van de sportschool inbegrepen

• Mente Argentinië On-site assistentie en ondersteuning 24/7 services

• Conversatie Exchange Partner

Regelmatige Programma: 4 Weken - 8 weken - 12 weken - 18 weken

Startdatum: Elke maandag van het jaar

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van Mente Argentina »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
4 - 18 weken
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Feb. 2020