Voorbereiding Op Graduate Studies

Groupe Global Institution

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Voorbereiding Op Graduate Studies

Groupe Global Institution

GGI is gespecialiseerd in het beroepsonderwijs voor Franse en buitenlandse studenten, en houdt rekening met de taal behoeften van haar buitenlandse studenten door o ering Franstalige upgrade cursussen. Deze cursussen, met levels die overeenkomt met het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader (ERK), kan elke student die aan de beroepsopleiding en de werkzaamheden voort te zetten in Frankrijk, tot een niveau van het Frans voldoende te verwerven om te communiceren in het dagelijks en beroepsleven.

GGI - MBS vous enseigne les Matières fondamentales à la connaissance du management, marketing du et de la gestion. Notre cursus fortement Oriente vers l'internationale donne à nos étudiants l'ouverture d'esprit nécessaire pour pouvoir s'adapter et évoluer sur les marchés étrangers.

B2 en C1 niveau zijn gecategoriseerd als cursussen in training "Prep", waarin de studenten worden aangemoedigd om samen te werken in de professionele mondelinge en schriftelijke situaties gebruik te maken van de taal van de hogere registers. De cursus richt zich op professioneel taalgebruik te ontwikkelen, waarin speci c woordenschat volgens student goals (Franse mode en luxe goederen, Marketing, Management, Financiën, Communicatie, etc ...) Het onderzoekt ook de werkcultuur in Frankrijk in diverse sectoren en posities . Naast de taalcursussen, zullen de studenten inleidende cursussen in de fundamenten van de handel, het bedrijfsleven en de communicatie te nemen. Deze training "Prep" combineert zowel theoretische als praktische elementen, en zullen de studenten in staat om gemakkelijk te integreren in de Bachelor en MBA GGI opleiding of gaan om werk te vinden direct bij een bedrijf.

Duur: 780 uur vanaf 2016/09/05 tot 2017/07/13 Pace: 20 uur per week Niveau: B2 - C1

educatieve inhoud

GEMEENSCHAPPELIJKE CORE

 • grammatica
 • Geschreven uitdrukking
 • Gesprek
 • Fonetiek

BUSINESS PREP

 • Inleiding tot de Marketing
 • Zakelijk Engels
 • Specifieke woordenschat voor het veld

VOORBEREIDEN mode en luxe

 • luxe Prep
 • Frans op doel: Zakelijk specialisatie
 • workshop FLE

prijzen:

1 semester: 2 290 € 2 semesters: 4 480 € Inschrijfgeld: 80 €

Deze school biedt programma's in:
 • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
4,480 EUR
Locations
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan