Voorbereidende Cursus Voor Pearson LCCI Niveau 1-4

Spring College International

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Voorbereidende Cursus Voor Pearson LCCI Niveau 1-4

Spring College International

Voorbereidende Cursus voor Pearson LCCI Level 1 Certificate in Boekhouding (VRQ)

De cursus heeft tot doel studenten de mogelijkheid om een ​​goed begrip van de fundamentele beginselen van de registratie van zakelijke transacties te ontwikkelen en de mogelijkheid om de boeken van te houden en voor te bereiden jaarrekening over eenmanszaken te ontwikkelen.

Voorbereidende Cursus voor Pearson LCCI niveau 2 Diploma In Boekhouders En Accounting

De cursus beoogt een grondige basis in de boekhouding en boekhoudkundige praktijken, met inbegrip van dubbel boekhouden te krijgen. Het is ook voor studenten die willen de boekhouding en de boekhouding te begrijpen in overeenstemming met de International Accounting Standards Board (IASB). De kwalificatie is ook voor degenen die werken, of die zich voorbereiden om te werken in een boekhoudkundige omgeving behoud van de financiële administratie en het voorbereiden van rekeningen. Deze kwalificatie zal studenten de mogelijkheid om een ​​goed begrip van de fundamentele beginselen van de registratie van zakelijke transacties te ontwikkelen. Het zal ook geven de studenten de mogelijkheid om voor te bereiden en te interpreteren is goed voor eenmanszaken, vennootschappen, vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, productie en non-profit organisaties.

Voorbereidende Cursus voor Pearson LCCI niveau 3 diploma in Accounting and Finance

De cursus is gericht op studenten met de belangrijkste kennis en begrip van de boekhoudkundige principes en concepten ten grondslag liggen aan alle financiële administratie inclusief de voorbereiding van boekingen voor niet-vlottende activa te verstrekken; geavanceerde boekhouding; de voorbereiding van de tijdschriften voor het corrigeren van fouten en het einde van het jaar aanpassingen; de voorbereiding van de saldibalans verlengde van deze aanpassingen en het opstellen van de jaarrekening voor bedrijven zonder rechtspersoonlijkheid (eenmanszaken en partnerschappen) op te nemen.

Voorbereidende Cursus voor Pearson LCCI Level 4 Diploma in Accounting and Finance

De cursus is bedoeld om studenten te voorzien van de nodige vaardigheden om complexe financiële overzichten voor de rapportage te interpreteren en te helpen bij de besluitvorming door duidelijke analyse van de jaarrekening. Studenten zullen ook een goed begrip van de voorbereiding van de enkelvoudige jaarrekening in overeenstemming met de International Accounting Standards Board (IASB) te krijgen.

Opzet van de cursus

Voorbereidende Cursus voor Pearson LCCI Level 1 Certificate in Boekhouding (VRQ)

  • Pearson LCCI Level 1 Certificate in Boekhouding (VRQ)

Voorbereidende Cursus voor Pearson LCCI niveau 2 Diploma In Boekhouders En Accounting

  • Pearson LCCI Level 2 Certificate in Boekhouding (VRQ) Pearson LCCI Level 2 Certificate in Cost Accounting (VRQ) Pearson LCCI Level 2 Certificate in Business Statistics (VRQ).

Voorbereidende Cursus voor Pearson LCCI niveau 3 diploma in Accounting and Finance

  • Pearson LCCI Level 3 Certificate in Financial Accounting (VRQ) Pearson LCCI Level 3 Certificate in Cost and Management Accounting (VRQ) Pearson LCCI Level 3 Certificate in Business Statistics (VRQ)

Voorbereidende Cursus voor Pearson LCCI Level 4 Diploma in Accounting and Finance

  • Pearson LCCI Niveau 4 Certificate in Financial Accounting (VRQ) Pearson LCCI niveau 4 Certificate in Management Accounting (VRQ) Pearson LCCI niveau 4 Certificate in Organisational Behaviour and Performance (VRQ).

Eerste vereisten

De kandidaten moeten minstens 16 jaar of ouder (18 jaar of ouder voor voorbereidende cursus voor Pearson LCCI Level 4 Diploma in Accounting and Finance) zijn en voldoen aan de volgende eisen Academisch Niveau: C6 in een 5 'O' level vakken of op zijn minst 10-jarige opleiding of gelijkwaardig, of doorgeven SCI placement test.

Taalvaardigheid: IELTS 5.5 en hoger; of in ieder geval C6 in 'O' niveau van het Engels; of doorgeven SCI placement test.

cursus Certificering

Een certificaat wordt uitgereikt door Pearson Education Limited na beëindigen van de cursus voor studenten die de cursus hebben afgerond, bereikte de vereiste opkomstpercentage en gaf al het examen.

cursusduur

  • Voorbereidende Cursus voor Pearson LCCI Level 1 Certificate in Boekhouding (VRQ) - 1 maanden
  • Voorbereidende Cursus voor Pearson LCCI niveau 2 Diploma In Boekhouders En Accounting - 6 maanden
  • Voorbereidende Cursus voor Pearson LCCI niveau 3 diploma in Accounting and Finance - 6 maanden
  • Voorbereidende Cursus voor Pearson LCCI Level 4 Diploma in Accounting and Finance - 9 maanden
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
1 - 9 maanden
Voltijd
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan