Voorbereidende cursus Engels

Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Voorbereidende cursus Engels

Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.

Stralen Online College Cursussen biedt online cursussen Engels, elk gelijk aan een 3-krediet Amerikaanse koers. Cursussen duren negen weken, en de meeste studenten nemen twee cursussen over de periode van negen weken als een volledige student belasting.

ROCC cursussen Engels hebben twee doelstellingen. De eerste is om studenten voor te bereiden op zowel de TOEFL of IELTS examens vereist voor overdracht naar buitenlandse universiteiten. De tweede is om studenten met het typen van het Engels ze zullen tegenkomen in het Engels-medium universiteiten, zoals het luisteren naar lezingen, het lezen van studieboeken, of het schrijven van academische papers vertrouwd.

Cursussen omvatten: Communicatie I - Luisteren, Communicatie II - Spreken, Readings in the Humanities and Sciences, Lezingen in de sociale wetenschappen, Engels Composition, Academic Writing, Zakelijk Engels, taalkunde, letterkunde, Idioom en uitdrukkingen, etymologie en Word Derivations. Alle cursussen worden gegeven door professoren van de eerste taal en de status die ofwel hogere graad diploma of certificaten en lange ervaring in het lesgeven Engels internationaal.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Nov. 2018
Sept. 2019
Locations
Filipijnen - Manilla, National Capital Region
Startdatum : Nov. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - USA Online
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates