Filter
Voorbereidend Jaar
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Cursus Studies in Werktuigbouwkunde 2019

Een voorbereidend jaar is een type programma dat is bedoeld om studenten te helpen zich voor te bereiden op het volgen van een opleiding in het hoger onderwijs. Ze kunnen worden aangeboden in veel verschillende vakgebieden en onderwerpen.

Maar wat is een voorbereidend jaar in de machinebouw? Deze cursus is bedoeld om studenten te helpen alles te leren over ontwerp, constructie, onderhoud en optimalisatie van machines. Studenten kunnen in staat zijn om te leren over de principes van engineering en ontwerp of over belangrijke wetenschappelijke gebieden zoals fysica, thermodynamica en technologie. Ze kunnen leren werken met apparaten zoals voertuigen, zware machines, grote apparaten of zelfs moderne structuren. Dit is een uitstekende keuze voor studenten die geïnteresseerd zijn in de toepassingen van wetenschap en technologie voor problemen in de praktijk.

Dit type programma is een geweldige manier om vaardigheden te verbeteren die nuttig kunnen zijn in een toekomstige carrière. Deze omvatten technische engineeringvaardigheden zoals ontwerp en testen, evenals belangrijke soft skills zoals kritisch denken en probleemoplossing. Een voorbereidend jaar kan ook een waardevolle kennisbasis bieden die studenten op andere gebieden kunnen toepassen.

De totale kosten van een voorbereidend jaar in de machinebouw kunnen afhankelijk zijn van een breed scala aan potentiële factoren. Deze omvatten de beschikbaarheid van financiële hulp, jaarlijkse collegegolfschommelingen, institutionele kosten en materiële kosten.

Degenen die een voorbereidend jaar in de machinebouw voltooien, beginnen aan een studie die hen in staat stelt om op verschillende gebieden te werken. Studenten kunnen later aerospace, structural, civil of operations engineers worden. Ze kunnen mogelijk werken voor een grote verscheidenheid aan organisaties in landen over de hele wereld. Banen kunnen beschikbaar zijn in ontwerp, constructie, testen, optimalisatie of onderhoud, evenals in training of consulting.

Er zijn verschillende opties voor voorbereidingsjarenprogramma's. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Werktuigbouwkunde

RWTH International Academy / RWTH Aachen University

Het RWTH International Guest Student Program is bedoeld voor studenten die een aantal van de onderwerpen die nodig zijn voor de M.Sc. programmeer en schrijf hun bachelors ... [+]

RWTH International Guest Studentenprogramma Werktuigbouwkunde

Deadline voor aanmelding is 01 maart 2019 Bent u geïnteresseerd om naar RWTH Aachen University te komen als uitwisselingsstudent om uw laatste academische jaar in Duitsland door te brengen? Studenten in hun laatste bachelorjaar met bovengemiddelde prestaties van een technische undergraduate-opleiding (bijv. Werktuigbouwkunde, Civiele Techniek, Elektrotechniek, Computer- en Informatica) en voldoende Engelse taalvaardigheid mogen een aanvraag indienen voor het uitwisselings- en kwalificatieprogramma. De RWTH IGSP is bedoeld voor studenten die een aantal van de onderwerpen die nodig zijn voor de M. Sc. programma. Een masteropleiding aan RWTH Aachen vereist een zeer geavanceerd en gespecialiseerd niveau van technische kennis. Om dit niveau te verkrijgen, biedt de RWTH IGSP brugcursussen, cursussen Duits, maar ook nauwe wetenschappelijke begeleiding, betrokkenheid bij de praktijk en onderzoek en intensieve sociale ondersteuning. Dit alles nog steeds in je laatste bachelorjaarstudie. Dus je schrijft je bachelorscriptie hier in Duitsland en neemt deel aan de bacheloropleidingen die je nodig hebt om een ​​masteropleiding aan de RWTH Aachen University aan te vragen. Heb je interesse om naar RWTH Aachen University te komen? Meld je nu aan om je laatste bachelorjaar in Duitsland door te brengen!... [-]

Duitsland Stolberg
August 2019
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands