Filter
Voorbereidend Jaar
Verenigde Arabische Emiraten Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Voorbereidend Jaar Programma's in de Verenigde Arabische Emiraten 2019

Een voorbereidend jaar is een gespecialiseerde academische programma ontworpen om studenten voor te bereiden op hun eerste jaar van de hogeschool of universiteit. Het voorbereidend jaar werd opgericht om studenten te helpen maken een soepele overgang van de middelbare school naar de universiteit.

De Verenigde Arabische Emiraten is een federatie van zeven emiraten aan de oostelijke kant van het Arabische schiereiland, aan de ingang van de Perzische Golf. Een groot deel van de beroepsbevolking in de VAE zijn buitenlandse expats - vandaar het land 's bevolking make-up zo divers, met Emirati burgers zijn een minderheid in hun eigen land.

Cursus Studies in de Verenigde Arabische Emiraten

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Bucksmore Education

De Global University Preparation biedt studenten een ongeëvenaarde kans om te begrijpen en zich voor te bereiden op universitaire toepassing in 's werelds toplanden voor ... [+]

De Global University Preparation biedt studenten een ongeëvenaarde kans om te begrijpen en zich voor te bereiden op universitaire toepassing in 's werelds toplanden voor hoger onderwijs; de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Singapore en Australië.

De studenten vinden plaats in een internationale stad en vergelijken de processen en vereisten voor toegang tot toonaangevende instellingen, terwijl ze ook hun eigen applicaties ontwikkelen. Aan het einde van de cursus hebben de studenten beslist over de cursus en de natie (s) waarop ze willen solliciteren en wordt de eerste versie van hun aanvraag gereedgemaakt om te worden ingediend.

Inbegrepen bij Bucksmore Young EntrepreneursVolpension accommodatieVerzekeringLuchthaventransfersGepersonaliseerde rapportkaartToegang tot attracties op excursiesVolledig activiteitenprogrammacursus details... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Augustus 2019
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
The UK College of Business and Computing (UKCBC)

Financiën ... [+]

Wat is ACCA?

Vereniging van Chartered Certified Accountants (ACCA) is 's werelds meest vooruitstrevende accountantsorganisatie uit het Verenigd Koninkrijk met meer dan 200.000 leden en 486.000 studenten wereldwijd. Opgericht in 1904, heeft de ACCA-kwalificatie het voortouw genomen bij innovatie en het produceren van gekwalificeerde finance- en accountancyprofessionals die werkgevers zoeken. Met kantoren in meer dan 100 landen zorgt de internationale aanwezigheid van ACCA ervoor dat studenten en leden goed worden ondersteund in hun academische en professionele reizen, waar ze zich ook bevinden.

6 redenen om voor ACCA te kiezen

Financiën

Werk overal ter wereld - met een aanwezigheid in meer dan 181 landen is ACCA een van de meest internationale accountancykwalificaties ter wereld.Inzetbaarheid - werkgevers over de hele wereld zoeken naar gekwalificeerde en waardegedreven professionals met sterke kwalificaties. ACCA-leden genieten een sterke carrière en belonen loopbaangroei en zijn zeer gewild in de branche.Flexibiliteit - ACCA biedt meerdere toegangspunten, of u nu een voorafgaande boekhoudopleiding hebt gehad of niet. Studenten kunnen ook 4 keer per jaar examens afleggen, wat betekent dat ze snel naar het lidmaatschap kunnen doorstromen.StudentWereldwijd netwerk - ACCA biedt studenten en leden de mogelijkheid om te netwerken via hun sociale mediaplatforms, ledenevenementen of virtuele leergemeenschappen. Dit betekent dat u waardevolle contacten kunt opdoen, zoals mentoren of sectorcontacten die uw ACCA-reis kunnen vergemakkelijken.Think Ahead - wanneer u zich bij ACCA aansluit, wordt u een deel van de organisatie die vooruitdenkt en stimuleert u veranderingen in de accountantssector. Als ACCA-leden krijgt u de kans om vorm te geven aan de toekomst van het accountantsberoep.Extra... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
18 - 30 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands