Filter
Voorbereidend Jaar
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Cursus Studies in Toegepaste Kunsten 2019

Wie van plan is op het nastreven van een hogere opleiding kan vinden dat het van onschatbare waarde voor voorbereidend jaar cursussen. Deze klassen vaak helpen voor te bereiden op wat er van de studenten worden verwacht in een echte undergrad programma. 

Toegepaste kunst verwijzen naar elke vorm van kunst toegepast op ontwerpen of decoratie. Dit kan onder meer industrieel, grafisch, mode en interieur. Ook kunnen onder de decoratieve kunsten. Architectuur en fotografie worden soms opgenomen in de impliciete kunsten. Dit is verschillend van de beeldende kunst, die gericht zijn op het verstrekken van esthetisch, intellectueel stimulerende vormen van kunst.

Voorbereidend Jaar in Toegepaste Kunsten

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Toegepaste Kunsten

Autograf

The Last Applied Arts School, is het eerste jaar bachelor door Autograf voorgesteld Commons, wordt erkend en onder toezicht van het ministerie van Onderwijs. ... [+]

The Last Applied Arts School, is het eerste jaar bachelor door Autograf voorgesteld Commons, wordt erkend en onder toezicht van het ministerie van Onderwijs.

Dit eerste jaar van de opleiding wordt besteed aan het leren van fundamentele tekentechnieken, grafisch ontwerp, DTP (desktop publishing), 3D-animatie en ruimte analyse. Het wordt afgerond door een praktische toepassing in het bedrijfsleven.

De MANAA komt vooral op het hoger onderwijs in toegepaste kunst volgende:

Bachelor en BTS Graphic Design Bachelor en BTS Digital Design Bachelor en BTS Space ontwerp Bachelor Video Game Art

Naast blijven studeren in deze secties, de upgrade is een toegangspoort tot andere cursussen in de toegepaste kunsten. Het is ook een uitstekende voorbereiding op het toelatingsexamen in de scholen van kunst, architectuur en design.... [-]

Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Frans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands