Filter
Voorbereidend Jaar
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 4 Voorbereidend Jaar Programma's in Technologiestudies 2019

Een voorbereidend jaar, ook bekend als een stichting jaar, is een programma dat studenten voorbereidt op de toegang tot de universiteit. Het is ontworpen voor studenten die het gevoel hebben dat ze niet bereid zijn om de uitdagingen die college presenteert, en het brengt mensen om een ​​verscheidenheid van verschillende onderwerpen.

Studenten kunnen zich afvragen, wat is een voorbereidend jaar in de technologie? Dit programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in verschillende gebieden van de technologie en wil hen meer te verkennen. Elk curriculum is anders. Sommige focus op technologie in het algemeen, terwijl anderen meer tijd besteden aan een bepaald gebied, zoals multimedia, engineering, of informatie technologie. Het gebruik van de computer is een groot deel van het jaar, hoewel de multimedia projecten en klassikale discussies en kan worden gebruikt.

Er zijn een aantal voordelen aan het beëindigen van een voorbereidend jaar. Studenten kunnen gemak in de rigoureuze curriculum dat veel universitaire opleidingen presenteren tijdens de bouw van persoonlijke sterktes.Ze bouwen ook studiegewoonten terwijl het verdienen college krediet.

De kosten in verband met een voorbereidend jaar zal variëren van de ene school naar de andere. De locatie van de school en de specifieke programma-eisen zijn de grootste factoren. Studenten moeten in contact te komen met de scholen dat ze geïnteresseerd zijn in te vinden wat collegegeld en vergoedingen zullen worden betrokken.

Een voorbereidend jaar is een opstap naar een carrière in de techniek. Zodra een diploma is behaald, kunnen afgestudeerden kiezen uit een verscheidenheid van carrièremogelijkheden. Enkele voorbeelden van toekomstige beroepen kunnen programmeur, software trainer, webapplicaties ontwikkelaar, systeemanalist, of technische ondersteuning. Het inhuren van organisaties kan zijn mediabedrijven, ingenieursbureaus, of software bedrijven. Afgestudeerden kunnen er ook voor kiezen om hun onderwijs te bevorderen en zijn gespecialiseerd in de nanotechnologie, biotechnologie, of engineering.

U kunt uw technologie onderwijs beginnen meteen.Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

4 Resultaten in Technologiestudies

3IL Groupe

De geïntegreerde voorbereidende 3IL is bedoeld voor diegenen die de voordelen combineren van een vooropleiding, terwijl het realiseren van onmiddellijke onderdompeling in ... [+]

De geïntegreerde voorbereidende 3IL is bedoeld voor diegenen die de voordelen combineren van een vooropleiding, terwijl het realiseren van onmiddellijke onderdompeling in het gebied van IT (ontwikkeling, netwerken, systemen). Het verschilt van andere vooropleidingen door de ontdekking van de computer uit de 1e helft met de uitvoering van specifieke projecten en een opening aan de individuele ontwikkeling van de toekomstige ingenieur.

De prep 3IL is:

1 klassieke sectie (40 plaatsen) / 1 International (30 plaatsen)

4 semesters 120 ECTS

Valideren van een licentie 2 in Ingenieurswetenschappen / Computer vermelding

3 belangrijkste gebieden van onderwijs: Science, Computer Science and Humanities... [-]

Frankrijk Limoges
Vraag informatie aan
Frans
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies

De eenjarige cursus bereidt studenten die al een universitair diploma hebben ontvangen in hun land en wil graag blijven in een doctoraal programma aan een universiteit in ... [+]

De eenjarige cursus bereidt studenten die al een universitair diploma hebben ontvangen in hun land en wil graag blijven in een doctoraal programma aan een universiteit in de Tsjechische Republiek te worden toegekend, na het succesvol afronden, de titel van Ph.D. De cursus is toegankelijk voor studenten die zijn een beurs door de Tsjechische Republiek overheid en zelf-betalende leerlingen toegekend. Informatie met betrekking tot beurzen en de nodige documenten en andere eisen, kan worden verkregen bij de erkende vertegenwoordigers van de Tsjechische Republiek (bij uw plaatselijke Tsjechische ambassade of consulaat).

[-]
Tsjechië Praag
Vraag informatie aan
Voltijd
1 - 1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Eötvös Loránd University

Dit programma wordt aanbevolen voor toekomstige studenten die een stevige basis willen leggen voor hun verdere studies in het BSc-programma Computerwetenschappen. Student ... [+]

Dit programma wordt aanbevolen voor toekomstige studenten die een stevige basis willen leggen voor hun verdere studies in het BSc-programma Computerwetenschappen. Studenten die worden toegelaten tot Computer Science BSc maar niet het minimumniveau van het toelatingsexamen kunnen halen, zullen ook worden omgeleid naar onze Vooropleiding.

Kracht van het programma

Het curriculum van de Vooropleiding wordt samengesteld over onderwerpen die relevant zijn voor het BSc-programma. Het omvat cursussen in wiskunde, informatica en Engels.

Structuur

Voorbereidingsprogramma

Inleiding tot de wiskunde IInleiding tot de informatica IBasis Engels IInleiding tot de wiskunde IIInleiding tot de informatica IIBasis Engels IICarrièremogelijkheden... [-]
Hongarije District V.
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Applied Sciences Technikum Wien

Het huidige pre-college programma is ontworpen als een voorbereidende cursus van vier semesters voor internationale studenten die van plan zijn om de toelatingstest af te ... [+]

Het huidige pre-college programma is ontworpen als een voorbereidende cursus van vier semesters voor internationale studenten die van plan zijn om de toelatingstest af te leggen voor de UAS Technikum Wien of om een ​​studie te beginnen in Oostenrijk. De PCP ex is speciaal ontworpen voor studenten die weinig of geen vaardigheden in de Duitse taal hebben .

Toekomstige internationale studenten volgen intensieve cursussen inDuitseEngelsWiskundeFysicaComputertechnologieElektrotechniekBiologie

Na het met succes afronden van de voorbereidingscursus hebben afgestudeerden de minimumvereiste "Duits B2" volgens het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen behaald en hebben ze alle aanvullende examens behaald die vereist zijn om een ​​cursus aan te vragen bij UAS Technikum Wien. Dit betekent dat na voltooiing van het Pre College-programma, het mogelijk is om meteen deel te nemen aan het standaard aanvraagproces voor een bachelor- of masteropleiding. De voltooiing van de PCP is geen garantie voor toelating tot de opleidingen van UAS Technikum Wien. Naast het intensieve taal- en specialistische onderwijs, wordt ook veel waarde gehecht aan het samen doen van vrijetijdsactiviteiten en het leren kennen van Wenen als mogelijke plek voor studie. Op dezelfde manier wordt steun verleend tijdens de fase van de "acclimatiseringsfase" in Wenen en bij het voltooien van alle noodzakelijke formaliteiten.... [-]

Oostenrijk Wenen
Oktober 2019
Engels,Duits
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands