Voorbereidend Jaar in Technologie-Studies

Top 5 Voorbereidend Jaar Programma's in Technologie-Studies 2019

Technologie-Studies

Een voorbereidend jaar, ook bekend als een stichting jaar, is een programma dat studenten voorbereidt op de toegang tot de universiteit. Het is ontworpen voor studenten die het gevoel hebben dat ze niet bereid zijn om de uitdagingen die college presenteert, en het brengt mensen om een ​​verscheidenheid van verschillende onderwerpen.

Studenten kunnen zich afvragen, wat is een voorbereidend jaar in de technologie? Dit programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in verschillende gebieden van de technologie en wil hen meer te verkennen. Elk curriculum is anders. Sommige focus op technologie in het algemeen, terwijl anderen meer tijd besteden aan een bepaald gebied, zoals multimedia, engineering, of informatie technologie. Het gebruik van de computer is een groot deel van het jaar, hoewel de multimedia projecten en klassikale discussies en kan worden gebruikt.

Er zijn een aantal voordelen aan het beëindigen van een voorbereidend jaar. Studenten kunnen gemak in de rigoureuze curriculum dat veel universitaire opleidingen presenteren tijdens de bouw van persoonlijke sterktes.Ze bouwen ook studiegewoonten terwijl het verdienen college krediet.

De kosten in verband met een voorbereidend jaar zal variëren van de ene school naar de andere. De locatie van de school en de specifieke programma-eisen zijn de grootste factoren. Studenten moeten in contact te komen met de scholen dat ze geïnteresseerd zijn in te vinden wat collegegeld en vergoedingen zullen worden betrokken.

Een voorbereidend jaar is een opstap naar een carrière in de techniek. Zodra een diploma is behaald, kunnen afgestudeerden kiezen uit een verscheidenheid van carrièremogelijkheden. Enkele voorbeelden van toekomstige beroepen kunnen programmeur, software trainer, webapplicaties ontwikkelaar, systeemanalist, of technische ondersteuning. Het inhuren van organisaties kan zijn mediabedrijven, ingenieursbureaus, of software bedrijven. Afgestudeerden kunnen er ook voor kiezen om hun onderwijs te bevorderen en zijn gespecialiseerd in de nanotechnologie, biotechnologie, of engineering.

U kunt uw technologie onderwijs beginnen meteen.Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

Lees meer

3IL geïntegreerde voorbereidende klasse: cyclus in twee jaar

3IL Groupe
Campus 2 jaar September 2019 Frankrijk Limoges

De geïntegreerde voorbereidende 3IL is bedoeld voor diegenen die de voordelen combineren van een vooropleiding, terwijl het realiseren van onmiddellijke onderdompeling in het gebied van IT (ontwikkeling, netwerken, systemen). Het verschilt van andere vooropleidingen door de ontdekking van de computer uit de 1e helft met de uitvoering van specifieke projecten en een opening aan de individuele ontwikkeling van de toekomstige ingenieur. [+]

De geïntegreerde voorbereidende 3IL is bedoeld voor diegenen die de voordelen combineren van een vooropleiding, terwijl het realiseren van onmiddellijke onderdompeling in het gebied van IT (ontwikkeling, netwerken, systemen). Het verschilt van andere vooropleidingen door de ontdekking van de computer uit de 1e helft met de uitvoering van specifieke projecten en een opening aan de individuele ontwikkeling van de toekomstige ingenieur.

De prep 3IL is:

1 klassieke sectie (40 plaatsen) / 1 International (30 plaatsen)

4 semesters 120 ECTS

Valideren van een licentie 2 in Ingenieurswetenschappen / Computer vermelding

3 belangrijkste gebieden van onderwijs: Science, Computer Science and Humanities... [-]


Extended Degree Program in Built Environment

London South Bank University
Campus Voltijd Deeltijd 4 - 6 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Niet te verwarren met een universitair diploma, deze Extended Degree is een gestructureerd 4/5 jaars programma (wanneer het volledig is voltooid), specifiek bedoeld voor volwassen aanvragers. Het eerste jaar bereidt studenten voor op een opleiding op graadniveau [+]

Er kunnen droomcarrières worden gebouwd

Als je een volwassen student bent die op zoek is naar vooruitgang in je carrière, of niet voldoet aan de vereisten voor toegang tot een opleiding; dit voorbereidingsjaar is voor jou. Dit is geen vrijstaande graad. Zie het als het eerste jaar in een studieperiode van vier jaar die je naar een diploma leidt dat is gekoppeld aan een van de beroepen in de gebouwde omgeving: architectuur, landmeetkunde en bouwmanagement. De ervaring die u tijdens het jaar opdoet en uw gesprekken met docenten helpen u bij het kiezen van de mate die het beste past bij uw interesses en vaardigheden.

Waarom studeren Built Environment op LSBU?Nr. 1 London University: voor 'tevreden met lesgeven' en 'tevreden met assessment' in Building, Town and Country Planning (Guardian League Table 2018)Onze vakspecifieke faciliteiten omvatten een Building Information Modeling (BIM Center).Geschiedenis: we leiden al meer dan 100 jaar professionals in de bouwsector op en hebben sterke brancheverbindingen.Flexibel onderzoek: studeer full-time of part-time één dag per week.Gespecialiseerd personeel met goede contacten met de industrie.Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modusmode modules... [-]

Technische - artsen (voorbereidende cursussen voor universitaire studie)

Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies
Campus Voltijd 1 - 1 jaar September 2019 Tsjechië Praag

De eenjarige cursus bereidt studenten die al een universitair diploma hebben ontvangen in hun land en wil graag blijven in een doctoraal programma aan een universiteit in de Tsjechische Republiek te worden toegekend, na het succesvol afronden [+]

De eenjarige cursus bereidt studenten die al een universitair diploma hebben ontvangen in hun land en wil graag blijven in een doctoraal programma aan een universiteit in de Tsjechische Republiek te worden toegekend, na het succesvol afronden, de titel van Ph.D. De cursus is toegankelijk voor studenten die zijn een beurs door de Tsjechische Republiek overheid en zelf-betalende leerlingen toegekend. Informatie met betrekking tot beurzen en de nodige documenten en andere eisen, kan worden verkregen bij de erkende vertegenwoordigers van de Tsjechische Republiek (bij uw plaatselijke Tsjechische ambassade of consulaat).

[-]

Voorbereidend jaar in de informatica

Eötvös Loránd University
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Hongarije District V.

Dit programma wordt aanbevolen voor toekomstige studenten die een stevige basis willen leggen voor hun verdere studies in het BSc-programma Computerwetenschappen. Studenten die worden toegelaten tot Computer Science BSc maar niet het minimumniveau van het toelatingsexamen kunnen halen, zullen ook worden omgeleid naar onze Vooropleiding. [+]

Dit programma wordt aanbevolen voor toekomstige studenten die een stevige basis willen leggen voor hun verdere studies in het BSc-programma Computerwetenschappen. Studenten die worden toegelaten tot Computer Science BSc maar niet het minimumniveau van het toelatingsexamen kunnen halen, zullen ook worden omgeleid naar onze Vooropleiding.

Kracht van het programma

Het curriculum van de Vooropleiding wordt samengesteld over onderwerpen die relevant zijn voor het BSc-programma. Het omvat cursussen in wiskunde, informatica en Engels.

Structuur

Voorbereidingsprogramma

Inleiding tot de wiskunde IInleiding tot de informatica IBasis Engels IInleiding tot de wiskunde IIInleiding tot de informatica IIBasis Engels IICarrièremogelijkheden... [-]

Pre College-programma uitgebreide cursus

University of Applied Sciences Technikum Wien
Campus Voltijd Deeltijd October 2019 Oostenrijk Wenen

Het huidige pre-college programma is ontworpen als een voorbereidende cursus van vier semesters voor internationale studenten die van plan zijn om de toelatingstest af te leggen voor de UAS Technikum Wien of om een ​​studie te beginnen in Oostenrijk. De PCP-uitbreiding is speciaal ontworpen voor studenten die weinig of geen vaardigheden in de Duitse taal hebben.

[+]

Het huidige pre-college programma is ontworpen als een voorbereidende cursus van vier semesters voor internationale studenten die van plan zijn om de toelatingstest af te leggen voor de UAS Technikum Wien of om een ​​studie te beginnen in Oostenrijk. De PCP ex is speciaal ontworpen voor studenten die weinig of geen vaardigheden in de Duitse taal hebben .

Toekomstige internationale studenten volgen intensieve cursussen inDuitseEngelsWiskundeFysicaComputertechnologieElektrotechniekBiologie

Na het met succes afronden van de voorbereidingscursus hebben afgestudeerden de minimumvereiste "Duits B2" volgens het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen behaald en hebben ze alle aanvullende examens behaald die vereist zijn om een ​​cursus aan te vragen bij UAS Technikum Wien. Dit betekent dat na voltooiing van het Pre College-programma, het mogelijk is om meteen deel te nemen aan het standaard aanvraagproces voor een bachelor- of masteropleiding. De voltooiing van de PCP is geen garantie voor toelating tot de opleidingen van UAS Technikum Wien. Naast het intensieve taal- en specialistische onderwijs, wordt ook veel waarde gehecht aan het samen doen van vrijetijdsactiviteiten en het leren kennen van Wenen als mogelijke plek voor studie. Op dezelfde manier wordt steun verleend tijdens de fase van de "acclimatiseringsfase" in Wenen en bij het voltooien van alle noodzakelijke formaliteiten.... [-]