Filter
Voorbereidend Jaar
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 6 Voorbereidend Jaar Programma's in Technische studies 2019

Een voorbereidend jaar is een programma voor studenten om kennis te maken met hun gewenste vakgebied alvorens een volledige opleiding in het hoger onderwijs. Studenten leren informatie over slagen op school, alsmede leren van de doeltaal als ze internationale studenten. Ze nemen ook specifieke opleidingen in verband met hun interessegebied.

Wat is een voorbereidend jaar in de techniek? Met dit programma kunnen leerlingen de wetenschap en wiskunde fundamenten die ze nodig hebben voor aanvang van school voor een ingenieursdiploma te geven. Het kan ook internationale studenten te helpen bij het begrijpen van de doeltaal alvorens naar een engineering programma. Studenten kunnen cursussen zoals chemie, lineaire algebra, analytische meetkunde en de geschiedenis van techniek te nemen. Oudere studenten kunnen het programma gebruiken om op te poetsen vaardigheden voor het aanbrengen van een instelling voor hoger onderwijs.

Er zijn veel voordelen aan het doen van een voorbereidend jaar, zoals het krijgen van een voorsprong op andere kandidaten.Het jaar kan ook helpen de studenten voor de ontberingen van het college voor te bereiden en hen in staat stellen aan het college milieu te ervaren voor aanvang van hun major.

De kosten van het doen van dit soort programma's is afhankelijk van waar je kiest om te studeren. Iedereen die geïnteresseerd is in het toepassen van een specifiek programma dient om contact op dat specifieke instelling om de meest up-to-date informatie te krijgen.

Degenen die een voorbereidend jaar te voltooien gebruik het niet om werk te vinden, maar om zich voor te bereiden voor het slagen in hun gewenste grote. Afgestudeerden die gaan vervolgens in op graden in de techniek krijgen vaak werk vinden in een dergelijke technische gebieden zoals de chemische, civiele, elektrische, milieu, mechanische, software en kernenergie. Ingenieurs zijn over het algemeen in hoge vraag als gevolg van het specifieke karakter van de industrie en de voortdurende vooruitgang in wetenschap en technologie.

Studenten die geïnteresseerd zijn in een voorbereidend jaar in de techniek kan vaak een breed scala aan mogelijkheden voor studie.Sommige scholen bieden zowel full-en part-time mogelijkheden, evenals online cursussen. Studenten vaak ook studeren in het buitenland voor het invoeren van een internationaal programma. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

6 Resultaten in Technische studies

3IL Groupe

De geïntegreerde voorbereidende 3IL is bedoeld voor diegenen die de voordelen combineren van een vooropleiding, terwijl het realiseren van onmiddellijke onderdompeling in ... [+]

De geïntegreerde voorbereidende 3IL is bedoeld voor diegenen die de voordelen combineren van een vooropleiding, terwijl het realiseren van onmiddellijke onderdompeling in het gebied van IT (ontwikkeling, netwerken, systemen). Het verschilt van andere vooropleidingen door de ontdekking van de computer uit de 1e helft met de uitvoering van specifieke projecten en een opening aan de individuele ontwikkeling van de toekomstige ingenieur.

De prep 3IL is:

1 klassieke sectie (40 plaatsen) / 1 International (30 plaatsen)

4 semesters 120 ECTS

Valideren van een licentie 2 in Ingenieurswetenschappen / Computer vermelding

3 belangrijkste gebieden van onderwijs: Science, Computer Science and Humanities... [-]

Frankrijk Limoges
Vraag informatie aan
Frans
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cranfield University

Deze specialistische cursus kan worden gebruikt als een opstap naar een opwindende carrière in de techniek en zal u voorbereiden als u niet voldoet aan de vereiste toelat ... [+]

Over

Deze specialistische cursus kan worden gebruikt als een opstap naar een opwindende carrière in de techniek en zal u voorbereiden als u niet voldoet aan de vereiste toelatingseisen voor veel van onze MSc-cursussen. Het is een intensieve, voltijdse cursus die wordt gegeven door een mix van lezingen, praktische laboratoriumsessies en ontwerpoefeningen, meer dan 10 maanden.

Voor wie is het?Degenen die hun carrière in een nieuwe richting willen nemen en hun technische vaardigheden willen verbeterenProfessionals die al enige tijd niet deel hebben aan het onderwijs en terug willen in de studieroutine voordat ze aan een MSc-programma beginnenAfgestudeerden met een undergraduate-diploma in engineering, natuurkunde of wiskunde die niet voldoen aan onze standaard toelatingseisenHouders van een UK Ordinary / Pass diploma (of gelijkwaardig voor buitenlandse studenten) die industriële ervaring hebben en niet direct kunnen worden toegelatenOverzeese studenten die hun technische Engelse taalvaardigheid willen verbeteren voordat ze een Cranfield MSc-opleiding volgen.Waarom deze cursus?... [-]
Verenigd Koninkrijk Cranfield
Oktober 2019
Engels
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies

Wilt u technische specialisaties studeren aan een Tsjechische universiteit in het Engels? Solliciteer voor onze Pre-programma! ... [+]

Wilt u technische specialisaties studeren aan een Tsjechische universiteit in het Engels? Solliciteer voor onze Pre-programma!

De cursus zal u helpen: - het maximaliseren van uw kans op het invoeren van de Faculteit van uw interesse door het onderwijs van de vakken waarvan de kennis is een voorwaarde voor het passeren van het toelatingsexamen.

Geven u essentiële basis in de Tsjechische taal - het verbeteren van uw kennis van het Engels, en waardoor de efficiëntie van je studie te stimuleren. Native speakers zullen extra Tsjechische taal lessen hebben plaats. Adaptat aan de Tsjechische life-style, evenals in de afwikkeling van alle benodigde papieren, toestemmingen en andere ... [-]
Tsjechië Praag
Vraag informatie aan
Voltijd
1 - 1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies

Onze cursussen zijn bedoeld voor kandidaten geïnteresseerd in ICT, Mechanical en Civil Engineering, Natuurkunde, Wiskunde en Elektrotechniek. ... [+]

Voorbereidende cursussen voor technische studies vinden plaats in ons centrum in Poděbrady. Studenten zullen de Tsjechische taal intensief bestuderen, alvorens in de specialistische technische kennis.

Onze cursussen zijn bedoeld voor kandidaten geïnteresseerd in de volgende onderwerpen: - ICT - Mechanische en Civiele Techniek - Natuurkunde - Wiskunde - Elektrotechniek

Podebrady Centre

Om technische onderwerpen te bestuderen, moet je een goede kennis van de wiskunde en de basisprincipes van de fysica hebben. Gedetailleerde lijst van de onderwezen vakken is in de volgende tabel.

Uitzonderlijk getalenteerde studenten kunnen zich aanmelden voor intensieve cursussen van de Tsjechische taal. In geval van verdere interesse, kunnen ze later lessen van andere vakken (wiskunde, natuurkunde, informatica, beschrijvende meetkunde) ook kopen.... [-]

Tsjechië Praag
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies

Heeft u een bachelordiploma en wil graag verder studeren een technisch onderwerp in Tsjechië? ... [+]

Heeft u een bachelordiploma en wil graag verder studeren een technisch onderwerp in Tsjechië? Schrijf u in voor een van onze cursussen in Praag-Hostivar of Poděbrady!

Studenten zullen de Tsjechische taal intensief bestuderen, alvorens in de specialistische technische kennis. Grote nadruk wordt gelegd op vakterminologie en het vermogen om zich zelfstandig te uiten. In de zomer semester studenten in staat zijn om lezingen bij te wonen op geselecteerde universiteiten.

Praag-Hostivar Centre

Het grootste deel van de wintersemester is gericht op het leren Czech. Studenten zullen elememtary communicatie vaardigheden te verwerven in het Tsjechisch, en zij zullen de Tsjechische grammatica leren in een mate die hen zal helpen omgaan met de dag-tot-dag situaties. Veel nadruk wordt gelegd op de schriftelijke producties en de mogelijkheid om ideeën uit te drukken in het Tsjechisch.... [-]

Tsjechië Praag
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
NCUK

Hoe lang duurt het? Engels voor academische doeleinden Ofwel: ... [+]

Hoe lang duurt het? Engels voor academische doeleinden

Ofwel:

[-]
Verenigd Koninkrijk Manchester
Augustus 2019
Engels
Voltijd
6 - 9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands