Filter
Voorbereidend Jaar
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 4 Voorbereidend Jaar Programma's in Ontwerpstudies 2019

Degenen die twijfels hebben over het behalen van meer onderwijs na de middelbare school willen misschien overwegen zich in te schrijven voor een voorbereidend jaar. Dit type programma kan individuen helpen te weten of ze echt klaar zijn om zich op college-niveau te engageren. Een typische voorbereidende jaaropleiding duurt twee semesters.

Sommigen vragen zich af, wat is een voorbereidend jaar in ontwerpstudies? Deze cursus is misschien iets voor mensen die graag meer willen weten over kleurentheorie, tekenen, illustratie, visuele identiteit en ontwerpstrategieën. Veel mensen schrijven zich in voor dit soort programma's, zodat ze meer klaar zijn om deel te nemen aan een undergraduate-opleiding in design.

Er zijn een aantal voordelen voor diegenen die een voorbereidend jaar in ontwerp afronden. Verbeterde kritisch denkvaardigheden en het vermogen om deel te nemen aan kritisch denken, kunnen studenten meer volledig uitgerust laten voor de kansen van het hoger onderwijs.Creatieve vaardigheden die tijdens dit voorbereidende jaar zijn opgedaan, dragen vaak bij aan het vermogen van een student om projecten op een groot aantal verschillende manieren te voltooien.

Afhankelijk van het type college, universiteit of school dat het voorbereidende jaar organiseert, kan het lesgeld sterk variëren. Andere items die van invloed kunnen zijn op collegegeld zijn het cursustype en de lengte van de cursus. Sommige opleidingen in het hoger onderwijs bieden ook financiële hulppakketten aan, die moeten worden meegerekend in de collegegeldkosten.

Studenten die een voorbereidend jaar in ontwerp afronden, kunnen posities bekleden als grafisch ontwerper, industrieel ontwerper, interieurontwerper of modeontwerper. Met dit type cursus kunnen studenten ook een carrière als kunst of leraar volgen. Voor sommigen kan de kennis die is opgedaan bij het voltooien van deze cursus, helpen bepalen welk deel van het ontwerp ze zullen gebruiken voor een carrière.

Om uw designbelangen te ondervangen, kan een voorbereidend programma precies de juiste optie zijn.Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

4 Resultaten in Ontwerpstudies

MOPA

Het voorbereidende jaar in de kunsten is een generalistisch jaar en is bedoeld om u te helpen bij het invoeren van grandes écoles, met name in animatie. Collegegeld in he ... [+]

Onderwijstaal: Frans

Het voorbereidende jaar in de kunsten is een algemeen jaar en is bedoeld om u te helpen bij het invoeren van grandes écoles van kunst, design en met name in animatie.

Studeerlocatie: Arles

Het doel

Het onderwijs wisselt fundamentele artistieke onderwerpen af met workshops en projecten in fotografie, geschiedenis van animatiefilm, kunstgeschiedenis, beeldhouwkunst, tekenen ...

De cursus

Ons doel is om uw creatieve potentieel naar voren te brengen, uw culturele en artistieke kennis te verrijken, u werkmethodes te bieden en bovenal vertrouwen te geven in uw talenten.

Dit jaar kun je een basis van solide vaardigheden verwerven en een portfolio samenstellen dat jou en je loopbaanoriëntatie weerspiegelt.... [-]

Frankrijk Arles
September 2019
Frans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ITECOM Art Design Paris

De student zal de essentiële kenmerken van de cultuur en de kunsten te verwerven om het beste voor te bereiden op een van onze specialisaties en vooral aan haar definitie ... [+]

Het doel van het voorbereidend jaar is het ontwikkelen van kennis om een ​​breed overzicht van toegepaste kunst, kunstnijverheid DTP en web moeten in staat zijn om vast te stellen in haar ontwerp begeleiding.

De student zal de essentiële kenmerken van de cultuur en de kunsten te verwerven om het beste voor te bereiden op een van onze specialisaties en vooral aan haar definitieve beslissing over zijn toekomstig beroep te verfijnen.

De wil van onze faculteit is om u te trainen om je gevoeligheid en creativiteit in verschillende artistieke praktijken te ontwikkelen. Aan het eind van dit jaar zal de student in staat zijn om de keuze van hun oriëntatie en specialisatie beter te kunnen bepalen voor het volgende jaar.... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Frans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
City and Islington College

Het College heeft een uitstekende staat van dienst voor A Level studenten. In 2013 bedraagt ​​de totale slagingspercentage was een indrukwekkende 98% van 1.622 inzendinge ... [+]

De A-Level programma wordt bestudeerd op niveau 3 over een periode van twee jaar. Je zal studeren in een traditionele manier waar uw eindcijfers zal gebaseerd zijn op het einde van het jaar examens.

De kwalificatie is verdeeld in een AS Niveau (jaar 1) en een A2-niveau (2 jaar), die elk deel uitmaken van 50% van uw totale cijfer. De meeste studenten nemen 4 vakken in hun eerste jaar en 3 in hun tweede jaar. We hebben 34 proefpersonen beschikbaar op een niveau (22 van die hebben een 100% slagingspercentage):

biologie Business Studies chemie Computing Kritische en Contextuele Studies Dans Drama & Theaterwetenschap economie elektronica Engels Taal & Letterkunde Engelse Literatuur Filmstudies Fine Art Frans Verdere Wiskunde geografie Duits Overheid & Politiek OCR Graphics geschiedenis Italiaans wiskunde Media Studies muziek Music Technology FILOSOFIE fotografie Natuurkunde psychologie Godsdienstwetenschappen sociologie Spaans Textiel Turks ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge School of Visual & Performing Arts

Als je een internationale student bent met een art ... [+]

Kunst

Als je een internationale student bent met een art

Creatieve industrie- Pathway

Voor studenten die een diploma in een niet-kunstopleiding hebben behaald

Creatieve Industrieën Pathway Voorbeelden *ModepromotieInnovatief managementFashion Design ManagementStrategische modemarketingFashion Retail ManagementDesign Management en culturenMode Visual MerchandisingArtsMode Ondernemerschap en innovatiePsychologie voor mode-professionalsService Ervaring Design en innovatieToegepaste verbeelding in de creatieve industrieMode culturenMode CurationcuratingGesprekFashion FuturesCultuur, kritiek en curatieMedia, communicatie en kritische praktijkAdvertisingPublishingPublieke relatiesMode Media Productie... [-]
Verenigd Koninkrijk Cambridge
Augustus 2019
Engels
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands