Filter
Voorbereidend Jaar
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Voorbereidend Jaar Programma's in Onderwijskunde 2019

Wanneer studenten een middelbare schooldiploma behalen en beginnen aan een studiegebied, gaan ze vaak over tot voorbereidende programma's om met hun opleiding te beginnen. Deze programma's bieden basiscursuscursussen en introduceren het veld van de studenten. Voorbereidingsprogramma's over het algemeen een jaar of minder.

Wat zijn voorbereidende programma's in het onderwijs? Deze programma's zijn ontworpen om geleerden kennis te laten maken met de kennis en vaardigheden die zij nodig hebben om de toekomstige opvoeders van de wereld te zijn. Programma's kunnen basiscursussen schrijven, communicatie, psychologie en spreken in het openbaar omvatten, evenals algemene enquête-cursussen op het gebied van geschiedenis, wetenschappen, wiskunde en literatuur. Voorbereidende cursussen zullen waarschijnlijk betrekking hebben op onderwerpen als lesgeven in de klas, lesplanning, studentontwikkeling en leertheorie.

Deze programma's beginnen toekomstige professionals voor te bereiden door hen tijdmanagementvaardigheden bij te brengen, wat handig kan zijn als ze de vele eisen van hun eerste lesopdracht in evenwicht brengen. Studenten kunnen leren verschillende leerstijlen te herkennen voor effectievere instructie en geweldige presentaties geven, waardoor ze niet alleen banen in het onderwijs krijgen, maar ook uitblinken.

Bij het budgetteren voor de volgende stap in hun opleiding, worden geïnteresseerde individuen geadviseerd om de kosten van scholen die ze overwegen te vergelijken, omdat de kosten sterk variëren, zowel per land als per universiteit. De financiële hulpafdeling van de door u gekozen universiteit kan u wellicht raad geven of helpen.

Terwijl veel onderwijs majors een loopbaan in het onderwijs volgen, zijn er veel banen waarvoor opleidingen hen voorbereiden. Degenen die onderwijs volgen, merken vaak dat hun passie om anderen te zien slagen hen geschikt maakt voor een loopbaan in counseling, zoals een counsellor, een carrière-adviseur en een schoolpsycholoog. Velen zoeken banen in administratie, worden directeurs, toelatingsconsulenten of recruiters. Ze kunnen ook hun pedagogische vaardigheden gebruiken als onderwijsconsulenten of curriculumdirecteuren.

Geïnteresseerde personen kunnen zich voorbereiden op het onderwijsveld op vele universiteiten wereldwijd of via een brede selectie van online programma's. Zoek naar je programma en neem rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Onderwijskunde

Cambridge Centre for Sixth-Form Studies

De Pre-programma op CCSS is de perfecte all round voorbereiding van academische studie, maar ook als een geweldige kennismaking met het leven in een onafhankelijke zesde ... [+]

De Pre-programma op CCSS is de perfecte all round voorbereiding van academische studie, maar ook als een geweldige kennismaking met het leven in een onafhankelijke zesde vorm college in het Verenigd Koninkrijk.

Ideaal voor studenten 14-17 jaar, elk Pre-programma geeft de student een persoonlijke leerervaring. Een mix van expert Engels taalonderwijs en de beste introductie tot lessen, sportieve activiteiten en culturele excursies te onderwerpen zorgt voor een lonende Engels leerervaring.

De Pre-programma op CCSS wordt aangeboden als een volledige eenjarige cursus en kunnen we korte cursussen aan te bieden voor twee termen, voor een termijn en voor een halve termijn. Alle Pre-programma cursussen kunnen leiden tot verdere full-time studie aan CCSS.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cambridge
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands