Voorbereidend Jaar in Ondernemerschap

Top Voorbereidend Jaar Programma's in Ondernemerschap 2019

Ondernemerschap

Online voorbereidend jaar cursussen worden aangeboden door een groot aantal hogescholen en universiteiten. Dit biedt studenten de mogelijkheid om post-secundair cursussen in hun eigen tempo. Dit kan vooral gunstig zijn voor studenten op zoek naar een niet-traditionele educatieve ervaring.

Ondernemerschap studies zijn ontworpen voor mensen die willen starten of leiden van een bedrijf. Zo'n programma kan hen te leren hoe te handelen en denken met ondernemingszin en hoe om veelgemaakte fouten te vermijden.

Voorbereidend Jaar in Ondernemerschap

Lees meer

Zomerschool in ondernemerschap

L.U.de.S Lugano Campus
Campus Deeltijd 2 weken Open Inschrijving Zwitserland Lugano

Bij ons krijgt u de unieke kans om een ​​praktijkervaring op te doen in de wereld van ondernemerschap op basis van een benadering die u leert door te doen. Het programma heeft een duur van 2 weken en is gebaseerd op een aanpak van leren door te doen. Het betekent dat je in internationale teams aan een echt zakelijk project zult werken. Aan het einde van onze programma's ontvangt u 3 ECTS die mogelijk door universiteiten worden erkend als onderdeel van uw bacheloropleiding. Je hebt ook de geweldige mogelijkheid om je vaardigheden te vergroten door deel te nemen aan buitenschoolse ervaringen zoals: Mindfulness, Malta Adventure en aanvullende lessen Zakelijk Engels. Malta is de beste plaats om te beginnen met opbouwen voor je toekomstige carrièrepad: het is veilig, zonnig en het is een Engels sprekend land. [+]

Cursus Studies in Ondernemerschap.

Gedurende de twee weken durende cursus ondernemerschap, word je begeleid door coaches en niet door professoren. Je gaat samenwerken in een gedeelde ruimte in plaats van klaslokalen en je zult uitgedaagd worden als echte ondernemers.

U zult uw oordeel moeten gebruiken, kennis moeten opdoen, waarnemingen moeten doen en inzicht moeten krijgen in de marktbehoeften waarvoor u productoplossingen moet ontwikkelen. Samen met uw team onderzoekt u het zakelijke potentieel van uw ideeën en hun kansen op succes.

Daarnaast zul je worden blootgesteld aan bezoekende deskundigen die ad hoc-sessies zullen houden over verschillende interessegebieden.... [-]