Filter
Voorbereidend Jaar
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Voorbereidend Jaar Programma's in Mode 2019

Een voorbereidend jaar is een periode waarin de middelbare school of middelbare school afgestudeerden ondergaan een bepaalde studierichting in voorbereiding voor de toegang tot een vier jaar hogeschool of universiteit. Gemeenschappelijke over de hele wereld, voorbereidende jaren bieden algemene vorming die nuttig blijkt bij het nastreven van een academische graad.

Precies wat is een voorbereidend jaar in de mode? De primaire focus van deze periode van studie is de snel groeiende gebied van mode en merchandising. Studenten die deelnemen aan een door de mode gericht voorbereidend jaar moeten verwachten een grondige evaluatie van de productie, het ontwerp en de handel als ze betrekking hebben op de miljardenindustrie wereldwijde mode-industrie. Extra aandacht zal worden gegeven aan de fundamenten van het veld, en studenten zullen leren om te analyseren en identificeren van behoeften van de consument, alsmede bepalen hoe die behoeften het best worden aangepakt. Verdere herziening van marketing overwegingen en trends, trendanalyse en internationale mode productie en merchandising moet ook worden verwacht.

Degenen die met succes een prep jaar in de mode zijn uitgerust met de vaardigheden en educatieve stichting die nodig zijn voor het nastreven van een graad van vier jaar in een soortgelijke industrie, evenals de instrumenten die nodig zijn om een ​​soepele overgang naar het hoger onderwijs te maken.

Er is aanzienlijke variatie in de kosten van het nemen van een voorbereidend jaar in de mode. Uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals de prestige van het programma en waar, geografisch, het wordt aangeboden.

Studenten die een mode-prep jaar af te ronden en vervolgens verder naar graden te verdienen zijn voorbereid op een breed aantal rollen in de mode en merchandising over de hele wereld. Gemeenschappelijke carrière ambities voor mode afgestudeerden omvatten het werken in de mode merchandising, het beheer en de productie, of in de promotie en marketing van aanverwante producten en diensten.

Een voorbereidend jaar in de mode is een goed idee voor iedereen die op zoek naar de bloeiende internationale mode-industrie in te voeren.Ontdek de vele mogelijkheden die er door de herziening van onze uitgebreide directory van de programma's, en gebruik maken van de lead formulier wanneer u een die past bij uw behoeften te vinden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

 

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Mode

Milan Fashion Campus

Wilt u een mode-ontwerper of stylist werd, maar je weet niet hoe te beginnen? Milan Fashion Campus geeft u .... ... [+]

Wilt u een mode-ontwerper of stylist werd, maar je weet niet hoe te beginnen?

Milan Fashion Campus geeft u de mogelijkheid om uw droom te verwezenlijken. De mode-school heeft een specifieke combinatie tussen fashion stylist en design cursussen gericht op iedereen die wil om in de mode-gebied of het bereiden van een portfolio ontwikkeld

Voorbereidende Fashion Programma's aangegeven voor wie wil om de stap naar het veld mode of Fashion Design Portfolio Voorbereiding Het programma bevat: 2 weken Fashion Styling

& 1 of 2 maanden Fashion Design Course te kiezen uit: Vrouw Wear Design Mannen Wear Design Course Lingerie Badmode Ontwerp jurk Course Design Course Accessoires Design Course... [-]

Italië Milaan
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 - 3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands