Filter
Voorbereidend Jaar
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Cursus Studies in Managementstudies 2019

Een voorbereidend jaar is een jaar lang kennismaking met een undergraduate curriculum. Het is ontworpen voor studenten die ofwel onlangs zijn afgestudeerd aan de middelbare school of hun GED hebben verdiend en graag beter voorbereid voor het college te zijn.

Wat is een voorbereidend jaar in Management? Dit programma is bedoeld voor studenten die denken dat ze zouden willen werken in leidinggevende functies. Elke curriculum is anders, maar de studenten zullen vaak worden ingevoerd om fundamentele business en management principes, terwijl de ontwikkeling van academische en computervaardigheden. Sommige programma's richten zich op algemeen management, terwijl anderen hebben een specifieke focus van het management, zoals sport, horeca, retail, of luchtvaart management. Zodra het jaar is voltooid, studenten zijn beter voorbereid om te beginnen met management opleiding aan een hogeschool of universiteit.

Studenten die gaan door middel van een voorbereidend jaar voordeel in een aantal manieren.Ze bouwen leiderschap en communicatieve vaardigheden die hen zal helpen in de toekomst professionele en persoonlijke situaties, en ze verdienen college krediet, terwijl steeds meer voorbereid op uitdagende cursussen.

De kosten in verband met het beheer van voorbereidend jaar zal aanzienlijk verschillen van de ene school naar de andere. Er zijn instellingen over de hele wereld die dit programma aan te bieden, zodat de school locatie en specifieke curriculum eisen zijn grote kostenposten. Studenten moeten de scholen rechtstreeks bellen om erachter te komen wat het collegegeld en andere kosten zullen zijn.

Studenten met managementvaardigheden zijn altijd gewild. Een voorbereidend jaar leidt niet tot een carrière direct, maar het begint aan een stichting die uiteindelijk zal leiden tot een beroep op te bouwen. Studenten die gaan naar een beheer diploma te verdienen zal carrièremogelijkheden hebben in diverse management posities, afhankelijk van hun interesses en studie focus.

Als het management is voor u van belang, te beginnen het vergelijken van scholen op dit moment.Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Managementstudies

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Het doel van dit programma is om de prestaties van elk project te verbeteren bij het behalen van de doelstellingen voor tijd, kosten en kwaliteit, door een methodologie v ... [+]

objectief

Verbeter de prestaties van elk project in het behalen van doelstellingen op het gebied van tijd, kosten en kwaliteit, en implementeer een methodologie voor professioneel projectbeheer. Leer meer over de projectmanagementmethode van het PMI® (Project Management Institute) en verkrijg de nodige ervaring om het professionele certificeringsexamen PMP® (Project Management Professional) te presenteren.

Voordelen van het programmaBereik de meest internationaal erkende internationale certificering in projectmanagement.Verbeter de mogelijkheid om het PMP®-certificeringsexamen te accrediteren.Ken en pas de best practices toe voor het professionele beheer van projecten.Gericht op

Beheerders, managers en projectmanagers die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van professionele certificering als PMP®, zowel van productiebedrijven en -diensten als in private, non-profit- of overheidsorganisaties, of die het Diploma in Project Management hebben voltooid of die het bestuderen : Voorbereiding op de certificering van ITESM.... [-]

Mexico Buenavista Santa Fe Querétaro
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
Deeltijd
24 uur
Campus
Lees meer in Nederlands