Filter
Voorbereidend Jaar
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Voorbereidend Jaar Programma's in Literatuur 2019

Een voorbereidend jaar is een soort programma dat is ontworpen om u te helpen zich voor te bereiden op het invoeren van een instelling voor hoger onderwijs, zoals een hogeschool of universiteit. Deze cursus kan in verschillende vakgebieden worden aangeboden.

Je vraagt ​​je misschien af ​​wat een voorbereidend jaar is in de literatuur? Dit soort onderwijs is bedoeld om je te helpen geschreven werken te analyseren en waarderen, zoals toneelstukken, romans, korte verhalen, essays, gedichten en meer. Een programma in de literatuur kan onderwerpen behandelen als literaire toespelingen, geschiedenis, filosofie of cultuur. Sommige programma's kunnen op een specifiek gebied of een bepaalde schrijver zijn gericht, terwijl andere meer algemeen zijn.

Een voorbereidend jaar in de literatuur kan u verschillende voordelen bieden, waaronder de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te slagen in een programma van hoger onderwijs. Andere mogelijke vaardigheden die u mogelijk kunt verscherpen, zijn kritisch denken, retoriek en analyse.

Als u zich afvraagt ​​wat de volledige kosten van een voorbereidend jaar zijn, moet u zich ervan bewust zijn dat de prijzen van situatie tot situatie zullen verschillen. Relevante factoren zijn mogelijk de beschikbaarheid van financiële hulp, evenals collegegeld- en materiaalkosten. Zorg ervoor dat u contact opneemt met het financiële kantoor van uw gekozen school om nauwkeurige en actuele informatie te ontvangen.

Met een opleiding in literatuur, kun je een aantal verschillende carrières nastreven. U kunt een schrijver worden en alles maken, van artikelen tot gedichten, van scripts tot verhalen, of u kunt een leraar in taal en literatuur worden. Je kunt een baan volgen als literair analist, criticus of historicus, of gaan werken binnen de uitgeverswereld. Banen kunnen ook beschikbaar zijn in de communicatie of in de media. Na het voltooien van een voorbereidend jaar, bent u mogelijk klaar om extra hoger onderwijs te volgen.

Als u geïnteresseerd bent in een van deze programma's, kunt u gemakkelijk aan de slag. Het enige dat u hoeft te doen, is eenvoudig naar uw programma hieronder zoeken en rechtstreeks contact opnemen met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Literatuur

Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies

In de voorbereidingscursus voor het bestuderen van bachelor in het Tsjechisch voor buitenlanders (binnen het bestuderen veld Filologie) bieden wij ... [+]

In de voorbereidingscursus voor het bestuderen van bachelor in het Tsjechisch voor buitenlanders (binnen het bestuderen veld Filologie) bieden wij voor studenten ochtend lessen gericht op de huidige Tsjechische taal op het juiste niveau volgens de ERK en in overeenstemming met de vereisten voor toelatingsexamens.

Basis voorbereiding van taalkundige, literaire, historische, sociaal-culturele en sociaal-geografische studies vindt plaats in de vorm van de middag interactieve workshops. De inhoud van het onderwijs in de seminars is aangepast aan de specifieke eisen van de universitaire toelatingsexamens op het desbetreffende gebied.

Leerkrachten uit het Tsjechische afdelingen van universiteiten het hoger onderwijs zal een lezing geven alle cursussen en workshops. Studenten verwerven kennis van de Tsjechische milieu door middel van reguliere culturele activiteiten. Elke woensdagmiddag, bieden wij een actief cultureel programma dat zich richt op literatuur, film, kunst en muziek. Daarnaast student deelnemen aan gunstige educatieve wandelingen met deskundige gidsen.... [-]

Tsjechië Praag
Vraag informatie aan
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands