Voorbereidend Jaar in de Verenigde Llangefni in UK

Beste Cursus Studies in de Verenigde Llangefni in UK 2018

Master

Het belangrijkste voordeel van het gaan door een voorbereidend jaar is dat het legt een stabiele basis voor u om grote succes tijdens de rest van je lange academische carrière te bereiken. 

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Cursus Studies in de Verenigde Llangefni in UK

Lees meer

Technische Niveau 3

Llandrillo Menai International
Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Rhôs-on-Sea Pwllheli Dolgellau Llangefni +3 more

Onze engineering cursussen zal u uitrusten met een veel gewilde vaardigheden in de algemene machinebouw, of u kunt zich specialiseren in elektrische, elektronische, land-based, mechanisch, onderhoud, micro-hernieuwbare energiebronnen, gebouwentechniek, waterkracht, kernenergie of windturbine onderhoud engineering. De Renewable Energy en Power sectoren zijn belangrijke werkgevers in Noord-Wales. [+]

Engineering (Engineering) niveau 3

Engineering, hernieuwbare energie en Power

Onze engineering cursussen zal u uitrusten met een veel gewilde vaardigheden in de algemene machinebouw, of u kunt zich specialiseren in elektrische, elektronische, land-based, mechanisch, onderhoud, micro-hernieuwbare energiebronnen, gebouwentechniek, waterkracht, kernenergie of windturbine onderhoud engineering. De Renewable Energy en Power sectoren zijn belangrijke werkgevers in Noord-Wales.

Is deze cursus geschikt voor mij?

Het programma is handig als u op zoek bent om direct doorstromen naar een carrière in de Maintenance, Operations, Design, Production Engineering en Technical Services. Als alternatief, de cursus zal het ook mogelijk je naar Higher Level cursussen in Manufacturing, Werktuigbouwkunde of Production Engineering bestuderen.... [-]