Voorbereidend Jaar in Griekenland

Beste Cursus Studies in Griekenland 2019

Master

Een voorbereidend jaar programma is vaak in staat om een ​​stabiele basis voor studenten op zoek naar grote succes tijdens de rest van je lange academische carrière te bereiken leggen. Vele gebieden van belang en studie zijn beschikbaar.

Griekenland ontwikkelden hun onderwijssysteem met het hoger onderwijs aan de top. Meer dan 40% van alle Grieken woont in Athene en er is ook waar de beste kansen op een niveau hoger onderwijs na te streven is. Begrensd door Albanië, Macedonië, Bulgarije en Turkije, Griekenland is een toeristische parel met een van de wereld 's fantastische stranden.

Cursus Studies in Griekenland

Lees meer

Engelse stichting voor gastvrijheid

Swiss Alpine Center
Campus 3 - 6 maanden February 2019 Griekenland Vouliagmeni

Dit voorbereidende programma voor gastvrijheid en toerismebeheer is bedoeld voor studenten die niet voldoen aan de Engelse taalvereisten van de ALPINE-introductietest en interviews. De cursus is bedoeld om de bestaande Engelse taalvaardigheid van studenten te verbeteren, zodat ze bij ALPINE verder kunnen. Het programma duurt zes maanden en omvat intensieve Engelse taalmodules en introduceert studenten voor de volledige studieprogramma's. [+]

Dit voorbereidende programma voor gastvrijheid en toerismebeheer is bedoeld voor studenten die niet voldoen aan de Engelse taalvereisten van de ALPINE-introductietest en interviews. De cursus is bedoeld om de bestaande Engelse taalvaardigheid van studenten te verbeteren, zodat ze bij ALPINE verder kunnen. Het programma duurt zes maanden en omvat intensieve Engelse taalmodules en introduceert studenten voor de volledige studieprogramma's.

De volgende modules zijn opgenomen in het programma:Inleiding tot gastvrijheid en toerismeKlantenserviceEngels IIntroductie tot CISEtenInleiding tot het beheer van voedingsmiddelen en drankenAcademisch schrijvenProfessionele ontwikkelingToegepaste hotelactiviteitenPlaatsing in de industrie [-]