Filter
Voorbereidend Jaar
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Voorbereidend Jaar Programma's in Geschiedenis 2019

Een aantal verschillende cursussen kunnen worden genomen tijdens een voorbereidend jaar. Vaak kunnen deze klassen ook studenten helpen beslissen wat te oefenen wanneer zij actief probeert een Associate of bachelordiploma te verkrijgen. 

Geschiedenis kan gaan studeren één volk, cultuur, of het land in het bijzonder, maar het gaat ook vaak algemene overzichten van brede trends. Studenten van de geschiedenis kan nodig zijn om onderzoek te doen in een specifiek onderwerp.

Voorbereidend Jaar in Geschiedenis

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Geschiedenis

Easton Country Day School

Easton Country Day School High School-programma van de Easton Country Day School (ECDS) streeft ernaar goed afgeronde studenten te ontwikkelen die in staat zijn om op de ... [+]

High School-programma

Easton Country Day School High School-programma van de Easton Country Day School (ECDS) streeft ernaar goed afgeronde studenten te ontwikkelen die in staat zijn om op de meest concurrerende universiteiten te presteren.

We streven ernaar om onze missie te volbrengen door:

Onze klassen klein houden, zodat elke student veel individuele aandacht krijgt.Het gebruik van alleen hooggekwalificeerde en opmerkelijk toegewijde leraren wier uitzonderlijke vaardigheden op hun best zijn gebruikt.Integratie van multi-levelcursussen, samen met een geïndividualiseerde praktijkgerichte, probleemoplossende benadering van academici.Het onderhouden van een actieve samenwerking met ouders bij het vaststellen en naleven van gedrags- en gedragsnormen die goed reflecteren op ons collectieve geloof in sociale verantwoordelijkheid.... [-]
Verenigde Staten Easton
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands