ACADEMICCOURSES

Cursus Studies in Economische studies in Rusland

Een voorbereidend jaar is ontworpen om studenten klaar voor hun eerste jaar aan een universiteit te krijgen. Dit jaar kan bestaan ​​uit het nemen van een aantal cursussen die nuttig kunnen zijn zodra je het traditionele onderwijs begint.

Economie en administratie is een hybride werkveld waarin professionals worden opgeleid in zowel macro- als micro-economie. Analyse van de geschiedenis en inzicht in economische principes, samen met kennis van financiën, openbaar beleid en zakelijke onderwerpen, stellen experts in staat om korte en lange termijn aanbevelingen te doen.  

Rusland (Russisch: Россия) is verreweg het grootste land ter wereld, die meer dan een achtste van de aarde 's bewoonde landoppervlak. De voormalige commissie staat voor Hoger Onderwijs in Rusland gefinancierd 240 universiteiten, academies en instituten, waardoor Rusland een solide land te studeren inch

Voorbereidend Jaar in Economische studies in Rusland

1 Resultaten in Economische studies, Rusland Filter

Voorbereidend jaar (Russische taal)

HSE Higher School of Economics
Voorbereidend Jaar
<
Voltijds
Engels
Russisch
Campus

Russische taaltraining voor internationale studenten die willen deelnemen aan Russisch onderwezen bachelor- en masterprogramma's.

Lees meer