ACADEMICCOURSES

Cursus Studies in Economie in Azië 2020/2021

Een voorbereidend jaar is ontworpen om studenten klaar voor hun eerste jaar aan een universiteit te krijgen. Dit jaar kan bestaan ​​uit het nemen van een aantal cursussen die nuttig kunnen zijn zodra je het traditionele onderwijs begint.

Economie is een tak van de sociale wetenschappen die zich bezighoudt met de distributie, consumptie en productie van goederen en diensten. Economie is een afgeleide van twee Griekse woorden die 'huis' en 'wet' betekenen, en dus gaat het over gewoonten van goed management.  

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

Voorbereidend Jaar in Economie in Azië

1 Resultaten in Economie, Azië Filter

BA / BSc Business, Management, Economie

SOAS University of London
Propedeuse
<
Voltijds
Engels
Campus

Dit Foundation Year bereidt studenten voor op deelname aan een undergraduate programma bij SOAS . Tijdens het Foundation Year worden studenten uitgerust met de vaardigheden en ...

Lees meer