Voorbereidend Jaar in Computerwetenschappen

Top 2 Voorbereidend Jaar Programma's in Computerwetenschappen 2019

Computerwetenschappen

Een voorbereidende cursus wordt vaak gebruikt om universiteitsgebonden studenten te helpen hun scholastieke kansen tijdens de middelbare school te vergroten. Deze programma's zijn vooral nuttig voor studenten van wie de academische mogelijkheden op de middelbare school niet voldoen aan de strenge vereisten voor concurrerende universiteiten.

Wat zijn voorbereidende programma's in de informatica? De cursussen die betrokken zijn bij het voltooien van dit pad kunnen middelbare scholieren introduceren bij de academische studie en uitdagingen van de universiteit. Het vakgebied van de informatica omvat een studie van de groei van technologische ontwikkeling. Klassen kunnen een inleiding zijn in de berekening of codering, wiskunde, elektronica, de mechanica van elektriciteit en optica, computerarchitectuur of besturingssystemen. Onderwerpen kunnen het gebruik van algoritmen omvatten om informatie te interpreteren en verwerken. Cursussen kunnen ook betrekking hebben op programmeren in WEB, Java en C.

Naarmate studenten hun voorbereidende programma's verlaten, hebben ze meestal verbeterde onderzoeksvaardigheden ontwikkeld en betere tijdmanagementvaardigheden. Sommige studenten zullen merken dat hun wiskundige en organisatorische vaardigheden hebben geleid tot betere budgetten of dat hun begrip van software en besturingssystemen heeft geleid tot minder problemen met malware en virussen.

De kosten van deelname aan voorbereidende programma's kunnen worden beïnvloed door factoren zoals de universiteiten die de cursussen aanbieden, alle financiële middelen die beschikbaar zijn in de gemeenschap en vereisten om in aanmerking te komen. Geïnteresseerde studenten moeten hun mogelijkheden onderzoeken door rechtstreeks contact op te nemen met toekomstige universiteiten of hogescholen.

Een voorbereidend programma resulteert niet in een traditionele hbo-opleiding, maar het zou wel veel deuren in de computerwetenschappen kunnen openen. Sommige opties kunnen stageplaatsen zijn bij onderzoeks- en ontwikkelingsbureaus of assistent-functies voor een professor. Met voldoende bewijs van hun vaardigheden en capaciteiten, kunnen afgestudeerden van voorbereidende programma's mogelijk direct terechtkomen in een baan als computerwetenschapper of ingenieur, computersysteemanalist, software-engineer, data science-onderzoeker of computerprogrammeur.

Deze programma's zijn beschikbaar in veel gebieden over de hele wereld. Sommige van de voorbereidende cursussen zijn mogelijk beschikbaar op afstandsonderwijs of een online platform. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

3IL geïntegreerde voorbereidende klasse: cyclus in twee jaar

3IL Groupe
Campus 2 jaar September 2019 Frankrijk Limoges

De geïntegreerde voorbereidende 3IL is bedoeld voor diegenen die de voordelen combineren van een vooropleiding, terwijl het realiseren van onmiddellijke onderdompeling in het gebied van IT (ontwikkeling, netwerken, systemen). Het verschilt van andere vooropleidingen door de ontdekking van de computer uit de 1e helft met de uitvoering van specifieke projecten en een opening aan de individuele ontwikkeling van de toekomstige ingenieur. [+]

De geïntegreerde voorbereidende 3IL is bedoeld voor diegenen die de voordelen combineren van een vooropleiding, terwijl het realiseren van onmiddellijke onderdompeling in het gebied van IT (ontwikkeling, netwerken, systemen). Het verschilt van andere vooropleidingen door de ontdekking van de computer uit de 1e helft met de uitvoering van specifieke projecten en een opening aan de individuele ontwikkeling van de toekomstige ingenieur.

De prep 3IL is:

1 klassieke sectie (40 plaatsen) / 1 International (30 plaatsen)

4 semesters 120 ECTS

Valideren van een licentie 2 in Ingenieurswetenschappen / Computer vermelding

3 belangrijkste gebieden van onderwijs: Science, Computer Science and Humanities... [-]


Voorbereidend jaar in de informatica

Eötvös Loránd University
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Hongarije District V.

Dit programma wordt aanbevolen voor toekomstige studenten die een stevige basis willen leggen voor hun verdere studies in het BSc-programma Computerwetenschappen. Studenten die worden toegelaten tot Computer Science BSc maar niet het minimumniveau van het toelatingsexamen kunnen halen, zullen ook worden omgeleid naar onze Vooropleiding. [+]

Dit programma wordt aanbevolen voor toekomstige studenten die een stevige basis willen leggen voor hun verdere studies in het BSc-programma Computerwetenschappen. Studenten die worden toegelaten tot Computer Science BSc maar niet het minimumniveau van het toelatingsexamen kunnen halen, zullen ook worden omgeleid naar onze Vooropleiding.

Kracht van het programma

Het curriculum van de Vooropleiding wordt samengesteld over onderwerpen die relevant zijn voor het BSc-programma. Het omvat cursussen in wiskunde, informatica en Engels.

Structuur

Voorbereidingsprogramma

Inleiding tot de wiskunde IInleiding tot de informatica IBasis Engels IInleiding tot de wiskunde IIInleiding tot de informatica IIBasis Engels IICarrièremogelijkheden... [-]