Filter
Voorbereidend Jaar
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Voorbereidend Jaar Programma's in Business Administration 2019

Een voorbereidend programma kan middelbare scholieren of afgestudeerden introduceren in een breed scala van industrieën, waardoor ze een specifieke carrière kunnen bepalen. De voltooiing van deze studierichting kan college-gebonden studenten helpen hun scholastieke prestaties te verbeteren, mogelijk resulterend in toegang tot de school van hun keuze.

Wat zijn voorbereidende programma's in de bedrijfskunde? Sommige van deze programma's zijn beschikbaar voor studenten die actief bezig zijn met het voltooien van hun bachelordiploma. Deze paden kunnen twee of drie termen vereisen om te voltooien en resulteren vaak in een universitaire plaatsing na voltooiing. Bedrijfskundecursussen kunnen betrekking hebben op onderwerpen zoals boekhouding, merkbeheer, bedrijfsstudies, economie, personeelsbeheer, marketing of financiën en investeringen. Studenten kunnen de basis leggen die nodig is voor een meer specifieke undergraduate of graduate opleiding van leren.

Afgestudeerden van een voorbereidend programma in bedrijfskunde hebben vaak uitstekende zakelijke vaardigheden, wat zou kunnen leiden tot een verscheidenheid aan bedrijfsgerelateerde voordelen. Studenten kunnen ook praktische vaardigheden ontwikkelen, zoals budgetteren of investeren voor hun pensioen. Afhankelijk van de locatie van het programma, kunnen studenten ook kansen krijgen om te leren over zaken of financiën binnen een bepaald land.

De meeste hogescholen en universiteiten hebben hun eigen systeem van vergoedingen en collegegeld. Meerdere factoren beïnvloeden de totale kosten van deelname aan voorbereidende programma's. Geïnteresseerde studenten moeten hun eigen onderzoek doen naar elke school om hun beste manier van handelen te bepalen.

Er zijn veel carrièremogelijkheden beschikbaar voor afgestudeerden van een bedrijfskunde-programma. Met de voltooiing van een voorbereidend programma kunnen afgestudeerden in aanmerking komen voor banen als personeelsassistenten, inventarisanalisten, adjunct-directeur, administratieve assistent of klinisch beheerder. Posities als crediteuren- en debiteurenadministrateurs, regionale administratieve servicemanagers, luchthavendirecteuren, HR-analisten of front-end beheerders.

Het afronden van een voorbereidend programma in bedrijfskunde kan afgestudeerden naar een succesvolle en bevredigende carrière stuwen. Gelukkig zijn er mogelijkheden voor deelname over de hele wereld, zowel in traditionele klaslokalen als online-indelingen. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

 

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Business Administration

University Canada West (UCW)

We begrijpen dat sommige studenten geen professionele of academische kwalificaties hebben, maar het MBA-programma willen volgen. Studenten hebben de mogelijkheid om de vi ... [+]

MBA Foundation

We begrijpen dat sommige studenten geen professionele of academische kwalificaties hebben, maar het MBA-programma willen volgen. Studenten hebben de mogelijkheid om de vier MBA Foundation-cursussen te voltooien. Om in aanmerking te komen voor toelating tot het MBA-programma, moeten studenten een cijfer van B of beter verdienen voor elke Foundation-cursus.

Cursusstructuur

De MBA Foundation omvat cursussen op de volgende gebieden:

MBAF 501 - Zakelijk

Studenten zullen leren om schriftelijke documenten en presentaties samen te stellen die hen zullen helpen slagen in MBA-cursussen en de werkplek. Studenten leren context en publiek te analyseren, doel- en berichtinhoud te bepalen en effectief visueel ontwerp te integreren om geschreven werkplekcommunicatie te creëren die efficiënt, snel en nauwkeurig kan worden ontvangen, begrepen, gebruikt en teruggevonden.... [-]

Canada Vancouver
Januari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands