Voorbereidend Jaar in Business Administratie

Top 2 Voorbereidend Jaar Programma's in Business Administratie 2019

Business Administratie

Een voorbereidend programma kan middelbare scholieren of afgestudeerden introduceren in een breed scala van industrieën, waardoor ze een specifieke carrière kunnen bepalen. De voltooiing van deze studierichting kan college-gebonden studenten helpen hun scholastieke prestaties te verbeteren, mogelijk resulterend in toegang tot de school van hun keuze.

Wat zijn voorbereidende programma's in de bedrijfskunde? Sommige van deze programma's zijn beschikbaar voor studenten die actief bezig zijn met het voltooien van hun bachelordiploma. Deze paden kunnen twee of drie termen vereisen om te voltooien en resulteren vaak in een universitaire plaatsing na voltooiing. Bedrijfskundecursussen kunnen betrekking hebben op onderwerpen zoals boekhouding, merkbeheer, bedrijfsstudies, economie, personeelsbeheer, marketing of financiën en investeringen. Studenten kunnen de basis leggen die nodig is voor een meer specifieke undergraduate of graduate opleiding van leren.

Afgestudeerden van een voorbereidend programma in bedrijfskunde hebben vaak uitstekende zakelijke vaardigheden, wat zou kunnen leiden tot een verscheidenheid aan bedrijfsgerelateerde voordelen. Studenten kunnen ook praktische vaardigheden ontwikkelen, zoals budgetteren of investeren voor hun pensioen. Afhankelijk van de locatie van het programma, kunnen studenten ook kansen krijgen om te leren over zaken of financiën binnen een bepaald land.

De meeste hogescholen en universiteiten hebben hun eigen systeem van vergoedingen en collegegeld. Meerdere factoren beïnvloeden de totale kosten van deelname aan voorbereidende programma's. Geïnteresseerde studenten moeten hun eigen onderzoek doen naar elke school om hun beste manier van handelen te bepalen.

Er zijn veel carrièremogelijkheden beschikbaar voor afgestudeerden van een bedrijfskunde-programma. Met de voltooiing van een voorbereidend programma kunnen afgestudeerden in aanmerking komen voor banen als personeelsassistenten, inventarisanalisten, adjunct-directeur, administratieve assistent of klinisch beheerder. Posities als crediteuren- en debiteurenadministrateurs, regionale administratieve servicemanagers, luchthavendirecteuren, HR-analisten of front-end beheerders.

Het afronden van een voorbereidend programma in bedrijfskunde kan afgestudeerden naar een succesvolle en bevredigende carrière stuwen. Gelukkig zijn er mogelijkheden voor deelname over de hele wereld, zowel in traditionele klaslokalen als online-indelingen. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

 

Lees meer

MBA Foundation

University Canada West (UCW)
Online Campus Voltijd April 2019 Canada Vancouver

We begrijpen dat sommige studenten niet over de professionele of academische kwalificaties beschikken maar het MBA-programma willen volgen. Studenten hebben de mogelijkheid om de vier MBA Foundation-cursussen te voltooien. Om in aanmerking te komen voor toelating tot het MBA-programma, moeten studenten een cijfer van B of beter verdienen voor elke Foundation-cursus. [+]

MBA Foundation

We begrijpen dat sommige studenten niet over de professionele of academische kwalificaties beschikken maar het MBA-programma willen volgen. Studenten hebben de mogelijkheid om de vier MBA Foundation-cursussen te voltooien. Om in aanmerking te komen voor toelating tot het MBA-programma, moeten studenten een cijfer van B of beter verdienen voor elke Foundation-cursus.

Cursus benodigd hedenKandidaten moeten een bachelordiploma hebben van een erkende universiteit met een cumulatieve GPA tussen C (2.33) en B- (2.99) enHeb een van de volgende:Acceptabele score op een Graduate Management Admission Test (GMAT) of de Graduate Record Examens (GRE) die in de afgelopen vijf jaar is geschreven.Een toepasselijke Canadese professionele aanduiding of een gelijkwaardige internationale aanduiding (bijv. CPA, CA, CGA, CMA, CHRP of P.Eng).Een bachelor in Business Administration (BBA) of Commerce (BComm) of gelijkwaardig.Minimaal twee (2) jaar gedocumenteerde professionele of managementervaring.... [-]

CEIBS zomer pre-mba boot camp

China Europe International Business School (CEIBS)
Campus Voltijd 5 dagen July 2019 China Shanghai Shenzhen Peking Ghana Accra +4 more

De CEIBS Summer Pre-MBA Boot Camp is de ideale programma om u te laten "je je tenen nat" voordat u de duik te nemen. Als onderdeel van een elite groep van deelnemers, krijgt u een unieke kans om Shanghai te komen voor een week om te leven en te ervaren China en de CEIBS MBA met volle teugen te hebben. [+]

Highlights

De CEIBS Summer Pre-MBA Boot Camp is de ideale programma om u te laten "je je tenen nat" voordat u de duik te nemen. Als onderdeel van een elite groep van deelnemers, krijgt u een unieke kans om Shanghai te komen voor een week om te leven en te ervaren China en de CEIBS MBA met volle teugen te hebben. Het programma zal u blootstellen aan onze MBA-curriculum met een aantal van onze meest vooraanstaande professoren en laat je duiken in Shanghai leven en China bedrijfsleven, waardoor u een echt gevoel van hoe de dingen worden gedaan in dit deel van de wereld.

Eisen en Application Process

Het programma staat open voor een beperkt aantal Chinese en internationale kandidaten die overwegen een MBA-graad in de nabije toekomst. Je moet ofwel ingeschreven of ergens hebben afgestudeerd aan een geaccrediteerde undergraduate universitaire opleiding in de wereld, bij voorkeur met een minimum van één jaar werkervaring. De ruimte is beperkt en bood op een first come first serve basis. Uw sollicitatie zal behandeld worden en bij de eerste goedkeuring, wordt u uitgenodigd voor een korte 15 minuten telefoon / Skype interview.... [-]