Filter
Voorbereidend Jaar
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 Voorbereidend Jaar Programma's in Beeldende kunst 2019

Een voorbereidend jaar in een onderwerp geeft studenten de mogelijkheid om bij te praten en maak je klaar voor wat er in hun hbo-opleiding komt. Dit is een goede optie voor niet-traditionele studenten die de voorkeur geven aan de dingen op hun eigen manier te doen.

Het kennen van het antwoord op de vraag, "wat is een voorbereidend jaar in de beeldende kunst? " Zal helpen de studenten beslissen of dit de juiste weg voor hen. Zij moeten een aantal initiële onderzoek te doen alvorens het definitieve besluit. De lessen in vakken als mens- en technische onderwerpen zullen de studenten een goed afgeronde opleiding, met vaardigheden die ze kunnen toepassen op alle gebieden te geven. Ze zullen ook leren over kunstgeschiedenis tot hedendaagse stukken dieper context te geven en het opbouwen van een solide basis voor hun toekomst.

Een hardwerkende student kan profiteren van een voorbereidend jaar in de beeldende kunst op verschillende manieren, zowel in hun persoonlijke en professionele leven. Zij zullen meer vertrouwen hebben in hun carrière gebied van keuze, evenals leren vitale baan vaardigheden en dichter bij de kwalificaties die ze nodig hebben.

Kritische de kosten om een ​​cursus te volgen in deze trant hangt af van verschillende factoren. De duur van de cursus en welke materialen nodig zijn twee details die invloed kunnen zijn op de prijs. Doe wat onderzoek om uit te vinden de kosten van een specifiek programma.

Een voorbereidend jaar in de beeldende kunst kan u helpen bij de toegang tot allerlei spannende loopbaan te krijgen. De vaardigheden die hier worden geleerd kan worden toegepast in veel verschillende banen. Studenten kunnen met de curator van een museum geworden en omringen zich met het beste van de kunstgeschiedenis. Ze kunnen hun liefde voor kunst verspreid door het geven van cursussen als een professor. Misschien willen ze meer kunst in de wereld te brengen door professioneel het maken ervan, of geef oude stukken nieuw leven als een antieke restaurateur.

Applicatie is de eerste stap van een belangrijke reis, en gelukkig is het 's gemakkelijk te doen. Je hoeft alleen maar de juiste pasvorm te vinden. Het bedrag van de opties die er zijn maken het mogelijk voor elk type student om hun dromen te verwezenlijken.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Beeldende kunst

MOPA

Het voorbereidende jaar in de kunsten is een generalistisch jaar op twee gebieden: animatiefilm en -ontwerp en is bedoeld om u te helpen bij het invoeren van grandes écol ... [+]

Onderwijstaal: Frans

Het voorbereidende jaar in de kunsten is een generalistisch jaar op twee gebieden: animatiefilm en kunst, en is bedoeld om u te helpen bij het betreden van grandes-ecoles, met name in animatie.

Studeerlocatie: Arles

Het doel

Het onderwijs wisselt fundamentele artistieke onderwerpen af met workshops en projecten in fotografie, geschiedenis van animatiefilm, kunstgeschiedenis, beeldhouwkunst, tekenen ...

De cursus

Ons doel is om uw creatieve potentieel naar voren te brengen, uw culturele en artistieke kennis te verrijken, u werkmethodes te bieden en bovenal vertrouwen te geven in uw talenten.

Dit jaar kun je een basis van solide vaardigheden verwerven en een portfolio samenstellen dat jou en je loopbaanoriëntatie weerspiegelt.... [-]

Frankrijk Arles
September 2019
Frans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Accademia Riaci

Dit programma is bedoeld om studenten een voorbereiding te geven voor Accademia di Belle Arti in Italië. Stichting in dit programma omvat tekening, kunstgeschiedenis, wer ... [+]

Overzicht

Dit programma is bedoeld om studenten een voorbereiding te geven voor Accademia di Belle Arti in Italië. Stichting in dit programma omvat tekening, kunstgeschiedenis, werkplaats en Italiaanse taal. De keuzevakken afhankelijk van de school die u graag wilt opgeven, omvat olie- en waterschildering, architectuurgeschiedenis en een portefeuillevoorbereiding. Het curriculum is veranderd voor uw verzoekende scholen.

Accademia Riaci biedt de volgende programma's:

Inhoud van de cursus:

Lessen van specialisatie Onafhankelijke studie Begeleide kunstbezoeken Kunststages Basiskunstlessen (Kunstgeschiedenis, Basiskunst, Kleurtheorie, 3D-tekening)

Programma van een jaar:... [-]

Italië Florence
September 2019
Italiaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands