Filter
Voorbereidend Jaar
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Voorbereidend Jaar Programma's in Architectuurstudies 2019

Voorbereidende programma's bieden studenten de mogelijkheid om de gewoonte van een universitaire studie aan te nemen voordat ze zich verdiepen in de hogere niveaus van hun major. De meeste voorbereidende programma's duren ongeveer een jaar en hebben betrekking op zowel brede als interessespecifieke onderwerpen.

Wat zijn voorbereidende programma's in architectuurstudies? Architectuur is de studie van structuren en ruimtes. Een goede inleiding tot de wereld van architectuur is in wezen een inleiding tot de wereld zelf. Kunst, geschiedenis, wetenschap, filosofie, literatuur en religie spelen allemaal een rol in de ontwerpen en vormen die gebouwen aannemen. Een voorbereidend programma in de architectuur omvat waarschijnlijk ook vakken in technische tekeningen en wiskunde, met name geometrie.

Een voorbereidend programma in architectuurstudies helpt wetenschappers om de wereld te zien door een bouwlens en kan hun artistieke creativiteit verbeteren. Deze vaardigheden kunnen ze helpen onderscheiden tussen hun leeftijdsgenoten wanneer ze strijden om de kans om een ​​nieuwe structuur te ontwerpen. Het programma is ook bedoeld om studenten de goed afgeronde kennis te geven die nodig is om hun carrière in de architectuur te bevorderen.

Voorbereidende programma's worden op veel universiteiten wereldwijd aangeboden. De cursussen die tijdens deze programma's worden gevolgd, hebben de neiging om binnen eenzelfde prijsbereik te vallen als andere cursussen aan de universiteit waar ze worden gevolgd.

Studenten van architectuurstudies gaan vaak naar carrières met betrekking tot het creëren en behouden van verschillende structuren binnen zowel stedelijke als landelijke locaties. Architect of eigenaar worden van een architectenbureau is een gemeenschappelijk carrièrepad voor afgestudeerden. Deelnemers aan het programma kunnen besluiten om werk na te streven in historisch behoud, en structuren te beschermen die het verhaal van de mensheid vertellen. Sommigen worden landschapsarchitecten en richten zich op gebieden rond gebouwen. Anderen kiezen ervoor om een ​​macro-ontwerproute te nemen en stedenbouwkundigen te worden.

Er zijn veel universiteiten over de hele wereld die voorbereidende programma's aanbieden in architectuurstudies. Leerders die een flexibel programma nodig hebben dat hun werk- of gezinsplanning ondersteunt, kunnen baat hebben bij online programma's. Zoek naar je programma en neem rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Architectuurstudies

Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies

Doet artistiek talent liggen binnen je? Droomt u ervan om een ​​architect? Schrijf u in voor een van onze voorbereidende cursussen voor artistieke studies aan onze ... [+]

Doet artistiek talent liggen binnen je? Droomt u ervan om een ​​architect? Schrijf u in voor een van onze voorbereidende cursussen voor artistieke studies in ons centrum in Praag-Krystal!

De cursus richt zich op intensieve Tsjechische collegegeld en de onderwerpen waarin studenten zal universitaire toelatingsexamens zitten. Daarom bieden wij de toekomstige kunstenaars onderwerpen zoals kunst, kunstgeschiedenis of een artistieke seminar. Voor aspirant-architecten bieden wij ook beschrijvende meetkunde, wiskunde of technische tekening.

Het gebied van onderzoek kan worden afgebroken met behulp van de volgende sleutel: - Economie onderwerpen - Praag-Hostivar, Poděbrady - Technische onderwerpen - Praag-Hostivař, Poděbrady, Liberec - Geesteswetenschappen onderwerpen - Praag-Krystal, Poděbrady - Wetenschap onderwerpen - Mariánské Lázně - Artistiek onderwerpen en architectuur - Praag-Krystal - Tsjechische Taal voor Buitenlanders - Praag-Albertov... [-]

Tsjechië Praag
Vraag informatie aan
Voltijd
1 - 1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands