close

Filters

Resultaten weergeven

Voorbereidend Jaar Programma's in Accountancy in de Verenigde Arabische Emiraten

Een aantal verschillende cursussen kunnen worden genomen tijdens een voorbereidend jaar, en deze klassen kunnen zelfs helpen beslissen wat te oefenen wanneer je actief probeert een Associate of bachelordiploma te verkrijgen.  Accountancy is de praktijk van een accountant, en geïnteresseerde studenten zijn verplicht om een ​​verplichte curriculum af te ronden. Een typische onderwijs kunn… Meer informatie

Een aantal verschillende cursussen kunnen worden genomen tijdens een voorbereidend jaar, en deze klassen kunnen zelfs helpen beslissen wat te oefenen wanneer je actief probeert een Associate of bachelordiploma te verkrijgen. 

Accountancy is de praktijk van een accountant, en geïnteresseerde studenten zijn verplicht om een ​​verplichte curriculum af te ronden. Een typische onderwijs kunnen lessen in zowel de boekhouding en financiën te nemen en kunnen worden verkregen bij instellingen over de hele wereld.

Onderwijs in de Verenigde Arabische Emiraten heeft zijn voordelen: zon, zee, zand, belastingvrije winst na afstuderen en een aantal van de beste universiteiten in de Golf region.In Daarnaast is een aantal hoog aangeschreven universiteiten gevestigd in andere landen hebben tak campussen in de VAE.

Voorbereidend Jaar in Accountancy in de Verenigde Arabische Emiraten

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
The UK College of Business and Computing (UKCBC)
Dubai , Verenigde Arabische Emiraten

Financiën

Voorbereidend Jaar
Voltijds
18 - 30 maanden
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op