Lees de Officiële Beschrijving

 • Onze Spaanse lessen zijn dynamisch, leuk en omvatten een breed scala aan authentieke leeractiviteiten die geschikt zijn voor alle leerstijlen, cultuur en leeftijden.
 • Ons programma omvat de zes verschillende niveaus die zijn vastgesteld door het Europees referentiekader voor het leren van talen. Studenten verblijven meestal gedurende ongeveer twee tot drie weken op elk niveau (of eenheid), in totaal 12-16 weken nodig om van een volledige beginner tot een hoog gevorderde taalvaardigheid te gaan.
 • Studenten leren spreken in zinvolle, real-life situaties die hen leren om adequaat te communiceren in een sociale en taalkundige context.
 • Onze syllabus en het kader voor klassesessies zijn afgestemd op de behoeften van studenten in een onderdompelingsprogramma en zijn ontworpen om culturele activiteiten in het leerproces te integreren. Ecologische reizen, community-interviews en andere activiteiten helpen studenten om Spaans "en vivo" met lokale Costa Ricanen te oefenen.
Spaanse lesopties
 • 4 uur per dag, ma - vr, met twee pauzes van 15 minuten
 • Kleine groepslessen (min. 2, max. 6 studenten). Klassen met slechts 1 student worden teruggebracht tot 3 uur per dag in plaats van 4.
 • Klassen worden aangeboden voor alle niveaus in de volgende schema's:
 • Historische Heredia Campus: ochtenden (8.30 - 12.30 uur), of in de middag (13.30 - 17.30 uur), afhankelijk van je Spaanse niveau. KLASSEN WEKELIJKS.
 • Sámara Campus aan het strand: 's ochtends (8.00 - 12.00 uur) EN middagen (13.00 - 17.00 uur). KLASSEN ALTERNATIEF DAGELIJKS. Intensieve privégroep 25/30
  • Mo - Fr: 20 uur standaard Spaanse lessen (zoals hierboven) AND
  • Mo - Fr: 5 of 10 privélessen per week

Private / Semi-Privé

Eendaagse lessen mogelijk!

1-12
 • Krijg wat extra oefening die is afgestemd op uw specifieke behoeften en onderwerpen van uw keuze!
 • Focus op gespecialiseerd Spaans en terminologie voor uw vakgebied en andere interessegebieden.
 • Neem alleen privélessen, 's morgens of' s middags (afhankelijk van het wekelijkse schema van onze Spaanse groepslessen), of voeg ze toe aan groepslessen.
 • Heb je te weinig tijd? Je kunt ook één privéles tot 4 lessen nemen voor slechts één dag!

Schema voor het hele jaar door

OPMERKING: Privélessen kunnen over het algemeen worden opgezet volgens een flexibel rooster. Tijdens het hoogseizoen van Intercultura (januari tot maart en mei / juni tot augustus) zijn privélessen echter meestal niet gegarandeerd of bevestigd tot een week voor aankomst. Om deze reden raden we je aan je aan te melden voor groepslessen als een optie totdat je privégegevens zijn bevestigd. Informeer voor de exacte beschikbaarheid.

Lesmethode

Onze cursussen op beide campussen volgen hetzelfde programma, met de nadruk op gespreksvaardigheden en dynamische leeractiviteiten. Elke vrijdag op onze Sámara-campus worden naast reguliere lessen en een korte wekelijkse quiz workshops aangeboden over politieke, sociale en culturele thema's. Studenten volgen op basis van voorkeur en Spaans niveau.


Aanvullende Spaanse programmadetails en veelgestelde vragen

Kleine niveauverschillen in dezelfde klasse

Ons Spaanse systeem volgt de internationaal erkende academische normen die zijn vastgelegd in het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen. Het ERK-kader verdeelt Spaans in 6 niveaus, van complete beginner tot bijna-native speaker, en deze zullen verschijnen op uw definitieve certificaat bij het afstuderen. Intercultura heeft echter in de praktijk het aantal niveaus verhoogd tot 12 (tot 18 in het hoogseizoen), om rekening te houden met de grote variatie in de spreek-, luister-, schrijf- en begrijpend vermogen van elke student. Toch is het onmogelijk om, zoals bij elke onderwijsinstelling, ervoor te zorgen dat elke student in elke klas op hetzelfde niveau van kennis is op alle 4 gebieden van taalverwerving, noch dat ze allemaal in hetzelfde tempo leren. Studenten moeten daarom enige variatie in niveaus en vaardigheden verwachten, inziend dat diversiteit in het klaslokaal een zinvol onderdeel van het leerproces is en verband houdt met verschillen in leeftijd, sociaaleconomische achtergrond, geslacht, religie, genderoriëntatie, etniciteit , andere gesproken talen, en algemene levenservaringen, die samen de leerervaring verbeteren in plaats van afbreuk doen aan de algemene leerervaring, zolang studenten tolerant, inclusief en respectvol zijn voor hun klasgenoten.

Onze studentenlichaamsmix

Onze school accepteert studenten van alle leeftijden en nationaliteiten en biedt een unieke gelegenheid om kennis te maken en te leren met een diverse en dynamische groep mensen. In de zomermaanden komen universiteitsstudenten en gezinnen vaker voor (hoewel kinderen jonger dan 18 jaar altijd in een aparte klas zitten), terwijl professionals en 50-plusstudenten de voorkeur geven aan de herfst / winter en de lente. Neem gerust contact met ons op als u uw reisdata wilt plannen, afhankelijk van de aanwezigheid van bepaalde leeftijdsgroepen of nationaliteiten.

Ik ben al in Costa Rica, kan ik me op het laatste moment aanmelden voor een cursus Spaans op beide campussen, Heredia of Sámara?

Ja, omdat u zich moet aanmelden via ons online reserveringsformulier, kunt u uw lessen altijd en overal reserveren. We raden je echter aan om je uiterlijk op een woensdag te registreren als je geïnteresseerd bent om de volgende week Spaanse groepslessen te starten (groepslessen beginnen altijd op een maandag). Tijdens onze maanden in het hoogseizoen (januari tot maart, juni en juli) is er mogelijk geen toegang tot onze Samara Beach Campus wanneer u zich op late kennisgeving registreert. Informeer dus eerst bij ons of maak de reservering op een eerder tijdstip. We doen altijd ons best om alles mogelijk te maken.

Hoeveel Spaanse eenheden biedt Intercultura aan?

We bieden 14 units van elk een week, variërend van pre-onderdompeling voor complete beginners tot high-advanced (A1 tot C1), volgens het Common European Framework of References for Languages.

Hoe ga ik verder naar het volgende niveau?

Studenten worden wekelijks geëvalueerd en doorlopen de niveaus naarmate hun gesproken taal beter wordt.

Welke vooruitgang kan ik als een volledige Spaanse beginner verwachten?

Een student in onze standaard Spaanse groepslessen die zonder eerdere Spaanse ervaring begint, kan na vier tot vijf weken een gemiddeld hoog beginnersniveau verwachten; hoge intermediair na acht tot tien weken; en hoog geavanceerd na 12 tot 15 weken. Het is ook gebruikelijk (en aanbevolen) om op een bepaald niveau te blijven totdat de mondelinge vaardigheid op die standaard is bereikt.

Hoe ziet de klas voor gevorderde studenten eruit?

Zodra het kernprogramma is voltooid, bieden we aanvullende cursussen aan op het hogere niveau (C1 / C2), met onderwerpen als: Latijns-Amerikaans

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Intercultura Costa Rica »

Laatst bijgewerkt op January 28, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
1 - 16 weken
Voltijd
Prijs
275 USD
STANDAARD GROEP 20 Heredia Campus: $ 275 / week (1-3 weken), Samara Campus: $ 315 / week (1-3 weken)
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum