BLI algemene Franse cursussen zijn bedoeld voor studenten die hun nauwkeurigheid en spreekvaardigheid willen verbeteren wanneer ze communiceren in het Frans. Of je nu Frans wilt leren op het werk, op reis, op school of gewoon voor je plezier, BLI helpt je om je doelen te bereiken.

BLI biedt een breed scala aan taalprogramma's die voldoen aan de behoeften van elke cursist. Met een breed scala aan schema's en programma's kunnen we u van basiscommunicatie naar geavanceerde academische vaardigheid brengen door boeiende en dynamische lessen te geven die worden gegeven door ervaren docenten die uw motivaties begrijpen en ambities.

Full time

24 lessen per week

Naast de vier vaardigheden (lezen, schrijven, spreken en luisteren), grammatica en woordenschat in een studentgecentreerde en communicatieve setting, krijgt u de kans om zowel uw spreekvaardigheid als nauwkeurigheid te ontwikkelen via dagelijkse workshops die zijn ontworpen om de praktijk te versterken en te oefenen. taal die je in de ochtend hebt gestudeerd.

Lesrooster

  • Ma - Do: 9:00 - 2:00
  • Vrijdag: 9:00 - 12:20 uur

Klassen

Communicatieve grammatica

In deze les onderzoek je de grammatica-concepten die geschikt zijn voor jouw niveau; altijd in context en door interessante thema's. De aanpak is communicatief en studentgericht, er zijn veel mogelijkheden om de doeltaal te ontdekken en te oefenen.

Geïntegreerde vaardigheden

In deze klas heb je de mogelijkheid om de vier taalvaardigheden te oefenen: luisteren, spreken, lezen en schrijven. Grammatica en woordenschat zijn geïntegreerd in elke les en de evaluatiemethode is Continuous Assessment.

Workshop in communicatie

Hier heb je de mogelijkheid om alles wat je geleerd hebt in de eerste twee blokken in de praktijk te brengen! Deze les is gericht op communicatie en spreekvaardigheid en de activiteiten zijn ontworpen om leuk en dynamisch te zijn.

Opleiding te volgen in:
  • Frans

Zie 5 andere vakken van BLI Language Schools »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum