Voltijdse cursus Frans

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

BLI algemene Franse cursussen zijn bedoeld voor studenten die hun nauwkeurigheid en spreekvaardigheid willen verbeteren wanneer ze communiceren in het Frans. Of je nu Frans wilt leren op het werk, op reis, op school of gewoon voor je plezier, BLI helpt je om je doelen te bereiken.

BLI biedt een breed scala aan taalprogramma's die voldoen aan de behoeften van elke cursist. Met een breed scala aan schema's en programma's kunnen we u van basiscommunicatie naar geavanceerde academische vaardigheid brengen door boeiende en dynamische lessen te geven die worden gegeven door ervaren docenten die uw motivaties begrijpen en ambities.

Full time

24 lessen per week

Naast de vier vaardigheden (lezen, schrijven, spreken en luisteren), grammatica en woordenschat in een studentgecentreerde en communicatieve setting, krijgt u de kans om zowel uw spreekvaardigheid als nauwkeurigheid te ontwikkelen via dagelijkse workshops die zijn ontworpen om de praktijk te versterken en te oefenen. taal die je in de ochtend hebt gestudeerd.

Lesrooster

  • Ma - Do: 9:00 - 2:00
  • Vrijdag: 9:00 - 12:20 uur

Klassen

Communicatieve grammatica

In deze les onderzoek je de grammatica-concepten die geschikt zijn voor jouw niveau; altijd in context en door interessante thema's. De aanpak is communicatief en studentgericht, er zijn veel mogelijkheden om de doeltaal te ontdekken en te oefenen.

Geïntegreerde vaardigheden

In deze klas heb je de mogelijkheid om de vier taalvaardigheden te oefenen: luisteren, spreken, lezen en schrijven. Grammatica en woordenschat zijn geïntegreerd in elke les en de evaluatiemethode is Continuous Assessment.

Workshop in communicatie

Hier heb je de mogelijkheid om alles wat je geleerd hebt in de eerste twee blokken in de praktijk te brengen! Deze les is gericht op communicatie en spreekvaardigheid en de activiteiten zijn ontworpen om leuk en dynamisch te zijn.

Laatst bijgewerkt op apr 2018

Over de school

Is there a better way to learn a language than to live it? BLI doesn’t think so. That is the reason why all of our English and French courses have been designed to meet students’ needs and interests, ... Lees meer

Is there a better way to learn a language than to live it? BLI doesn’t think so. That is the reason why all of our English and French courses have been designed to meet students’ needs and interests, and are based on a dynamic and communicative approach that will not only help the students become proficient in a language, but also will give them the tools to succeed at a global level. BLI makes linguistic knowledge relevant to your life in a variety of beneficial aspects beyond your imagination. Expanding your options and maximizing your success is what we at BLI aim for. Lees Minder
Montreal , Quebec Stad + 1 Meer Minder