Vogue Teen Weekend

Conde Nast College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Vogue Teen Weekend

Conde Nast College

Het Vogue Teen Weekend is een tweedaags programma dat geschikt is voor zestien- en zeventienjarigen. Deze weekendcursus biedt een uniek beeld van de mode-industrie via de lens van de Britse Vogue.


Over de cursus


Zaterdag:
  • The Evolution of Fashion: tijdlijnworkshop
  • Trend Adoptie
  • The Fashion Cycle: Catwalk to Sidewalk
  • Introductie tot modemerken
Zondag:
  • Introductie tot Fashion Media
  • Groepsproject: workshop Miss Vogue / Teen Vogue
  • Werken in de mode: carrières
Naast het luisteren naar gesprekken over belangrijke onderwerpen, is de cursus bedoeld om actieve deelname aan discussies, groepsactiviteiten en projectwerk aan te moedigen. Het maximum aantal studenten op de cursus is 50, met het cohort opgesplitst in kleinere groepen.
Lunch en drankjes worden beide dagen verzorgd. Houd er rekening mee dat we geen accommodatie bieden en dat onze zorg voor studenten alleen geldt voor lesuren - ouders / verzorgers moeten de acceptatie van ons beschermingsbeleid bevestigen.
Dit is geen beoordeelde of formeel geaccrediteerde cursus, maar u ontvangt een certificaat van deelname.
Het Vogue Teen Weekend is alleen voor zestien en zeventien-jarigen en alle studenten zijn verplicht om hun paspoort mee te nemen om hun leeftijd bij aankomst te controleren en voor de Britse en Visa immigratievoorschriften. Iedereen die geen bewijs van leeftijd levert, kan niet deelnemen - zie de algemene voorwaarden voor meer informatie.


Cursus data

6
* We accepteren boekingen voor deze cursus vanaf 1 november


Cursuskosten

2019: £ 541 inclusief btw


Toelatingseisen


Kandidaten voor deze cursus moeten zestien of zeventien jaar oud zijn op het moment van de cursus en niet-moedertaals Engels sprekenden moeten bekwaam zijn in geschreven en gesproken Engels.

Plaatsen op het Vogue Teen Weekend worden toegewezen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, op voorwaarde dat individuen voldoen aan de leeftijd en taalvereisten.

Zodra u het online aanvraagformulier hebt ingevuld en verzonden, wordt u doorgestuurd naar het online betalingssysteem, waar u bereid moet zijn om het volledige collegegeld voor uw cursus vooraf te betalen. Pas als je hebt betaald, is je plaats op de baan gereserveerd.

Volledige betaling van het cursusgeld moet worden betaald vóór het begin van al deze cursussen. Je plaats op de baan kan niet worden gegarandeerd totdat de volledige betaling is ontvangen.

Zorg ervoor dat u onze Algemene voorwaarden hebt gelezen en dat u ons annulerings- en restitutiebeleid begrijpt voordat u boekt.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 20, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Juli 2019
Duration
Duur
2 dagen
Voltijd
Price
Prijs
534 GBP
£ 534 inclusief btw
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Videos

Welcome to the Condé Nast College!