Vogue Intensieve Zomercursus

Conde Nast College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Vogue Intensieve Zomercursus

Conde Nast College

De Vogue Intensive Summer Course is een vier weken durende programma geschikt voor studenten uit een breed scala van achtergronden, waaronder schoolverlaters en afgestudeerden in de hoop om te werken in de mode, maar ook degenen die op zoek zijn naar een nieuwe carrière pad.

Cursus sessies

10 juli - 4 augustus 2017

Samenvatting natuurlijk

Deze cursus is een geconcentreerde vier weken durende programma dat een brede introductie in de mode-industrie via de lens van de Britse Vogue biedt. Zoals de iconische tijdschrift van elke stijlbewuste generatie, deze cursus maakt gebruik van de veelzijdige wereld van Vogue en de bredere Condé Nast portefeuille (inclusief GQ, Tatler, Liefde, Glamour, etc.) om studenten een uniek inzicht in de mode-industrie vandaag.

Hoewel de Britse Vogue fungeert als katalysator voor een diepere verkenning van de wereld van de mode, deze cursus is tevens geïnspireerd op de bredere invloeden die deze snelle en spannende industrie informeren. De cursus zal ingaan op alles, van journalistiek, PR, marketing, reclame, vormgeving, art direction, retail en de internationale mode kalender. Londen biedt het decor voor deze intensieve opleiding, met bezoeken aan galeries, evenementen en tentoonstellingen bij te dragen aan een uitzonderlijke ervaring.

Wat is een betere lens dan de familie Condé Nast tijdschriften en digitale platforms om de belangrijkste thema's in de mode verkennen? De cursus is een intensieve opleiding met lessen en activiteiten van maandag tot vrijdag, van ongeveer 10:00-17:00. Lezingen door de mode academici geleverd zal worden aangevuld met presentaties en workshops van Condé Nast personeel en toonaangevende specialisten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
4 weken
Voltijd
Price
Prijs
3,480 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
£ 3.672 inclusief BTW