voelen van het netwerk management onderwijs (mannen)

SIMT - Stuttgart Institute of Management and Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

voelen van het netwerk management onderwijs (mannen)

SIMT - Stuttgart Institute of Management and Technology

SIMT Management Education Network (MEN) biedt Executive Programs aan geselecteerde bedrijven. Het netwerk richt zich op bedrijven die besloten hebben om leidinggevenden geven hun met state-of-the-art van executive education. De curricula voor de cursussen zijn ontwikkeld door SIMT en geselecteerde bedrijven in een professioneel partnerschap.

SIMT Management Education Network werd met succes gelanceerd in 2002. De eerste mensen is een netwerk van zes bedrijven gevestigd in de regio Stuttgart: Alcatel, Behr, Festo, Mahle, TRUMPF. In 2003 de tweede mannen begonnen met de volgende bedrijven: KÃ ¤ rcher en Freudenberg. Fischerwerke, Kern-Liebers, Leitz en Schuler werd een deel van de tweede Men in 2004. In 2005 Lapp Holding AG en LGI Logistics Group International GmbH is lid geworden van het tweede netwerk. In 2007 de derde mannen begonnen met ebm-papst, EDAG, Marquardt, Metabowerke, magnetron Zander, Ritter, en Sick. Sommige van de bovengenoemde bedrijven zijn wereldwijd marktleider in hun vakgebied.

SIMT werkvormen zijn sterk gericht op case studies. Planning, begeleiding en ondersteuning van de gevallen wordt gedaan door een case-coördinator. Met behulp van het geval methode plaatst de focus op een geïntegreerde aanpak van de problemen op te lossen als in diepte-leren en de uitvoering van methodologische know-how. De cursussen zijn over het algemeen in het Engels gedoceerd. De mannen regelmatig begeleid door een stuurgroep. Deze commissie stelt de hoge kwaliteitsstandaard van het programma.

Onderwerpen: Strategic Management and Globalization, Innovation Management, organisatieontwikkeling, Managing in de Supply Chain, Finance en Accounting, Managing Strategic Change

Corporate Executive SIMT's te nemen van elk bedrijf unieke kenmerken, milieu en strategieën in nauw overleg. Bovendien worden programma's ontwikkeld in nauwe samenwerking met HR-afdeling van de klant tot aanzienlijke links naar specifieke management development strategieën bieden. Als gevolg daarvan is het programma duidelijk gericht op de specifieke behoeften van de individuele organisatie en wordt een cruciale factor voor een duurzame succes.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Locations
Duitsland - Stuttgart, Baden-W├╝rttemberg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan