Vliegende lessen

Laurentide Aviation

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Vliegende lessen

Laurentide Aviation

Leren vliegen

Leren vliegen is een van de meest lonende avonturen van het leven. Of u nu aan het overwegen bent om te vliegen voor recreatie, of om een ​​carrière in de luchtvaart te streven, gaat op het punt om op een van de meest spannende en plezierige ervaringen van je leven te gaan.

IMG_3337

Een recreatieve pilootvergunning stelt u in staat om een ​​enkele vliegtuig te vliegen en een passagier bij u te brengen in de daglicht. Dit is de snelste en minst dure manier om je te vliegen. U kunt de recreatieve vergunning gebruiken om te vliegen voor zaken of plezier, op korte vluchten of lang, elke dag overal in het land. Uw recreatieve pilootvergunning ervaring helpt u bij het bouwen van tijd naar de Private Pilot License.

Zodra u uw Privé-licentie met nachtcijfer heeft, neem uw vrienden 's nachts een rondleiding door voor een opwindende ervaring. De lucht is rustig 's nachts en het uitzicht is fantastisch! De nachtcijfer vergroot je flexibiliteit, zodat je je vlucht na het donker kunt doorlopen, dus je hoeft niet te worden gegrond wanneer de zon naar beneden gaat.

Met de Multi-Engine Rating kunt u vliegtuigen met twee of meer motoren vliegen, waardoor de kracht van uw opdracht wordt vergroot. Het bereik en de snelheid van multi-engine vliegtuigen zijn hoger dan de meeste enkels, waardoor u langere uitstapjes in meer comfort en minder tijd kunt vliegen.

Met een Instrument Rating (IFR), kunt u vliegen in bijna elk weer. U kunt in of boven de wolkenlagen vliegen en naar uw bestemming komen, wanneer de wolken bewolkt of helder zijn. Het combineren van de IFR met de Multi-Engine Rating geeft u de maximale flexibiliteit.

Typische loopbaanprogressie

Of u geïnteresseerd bent om te vliegen om persoonlijke redenen of naar een carrière in de prachtige wereld van de luchtvaart te kijken, onze uitstekende staf van ervaren vlieginstructeurs zijn volledig gekwalificeerd om u kwalitatief te kunnen trainen naar de volgende licenties en ratings:

Carrierebaan

Uw Intensive Career Training begint met de Private Pilot License. Dan kunt u familie en vrienden vliegen, terwijl u de nodige vluchttijd opbouwt naar uw Commercial Pilot License. Je hebt 20 uur cross-country tijd nodig, dus je kunt wat spannende uitstapjes plannen.

De Commercial License laat u toe om te vliegen. Meest Career Track pilots kiezen ervoor om de Multi-Engine en Instrument Rating te combineren met de commerciële training, dus als u 200 uur bereikt, kunt u klaar zijn om uw eerste vliegende baan te starten. De Night Rating, een andere vereiste, is opgenomen in de Commercial Training.

instructeur Rating

Na het verkrijgen van uw Commercial License, kunt u ervaring en uren leren om de vreugde van het vliegen te leren.

Charter

Veel charteroperators huren co-piloten met 200-250 uur vliegtijd. Je zou naar vele verschillende locaties vliegen.

Bush Flying

Dit vereist een Float Rating. Je zou passagiers en vitale benodigdheden vliegen naar kleine noordelijke gemeenschappen en jacht- / visserijkampen.

Kleine Carriers

Deze vervoerders hanteren meestal geregelde vluchten in zuidelijke en noordelijke gebieden, in vliegtuigen met maximaal 19 zitplaatsen.

Luchtfoto, Skydiving, Glijbaan Sleep, Brandpatrol

Deze zijn meestal part-time posities goed voor het bouwen van VFR vlucht tijd.

Luchtvaartvervoer

Als u 1.500 uur heeft, kunt u de Air Pilot Transport Pilot License verkrijgen, waarmee u vliegtuigen van elke grootte kunt vliegen, inclusief grote jets. Met de ATPL heb je veel mogelijkheden voor u, waaronder:

  • vliegmaatschappij
  • Commuter
  • Chief Flying Instructor
  • Brandweerman
  • Uitvoerend Handvest
  • Zakelijk
  • Vervoer Canada
Word een piloot
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
Deeltijd
Locations
Canada - Saint-Féréol, Québec
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Canada - Saint-Féréol, Québec
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan