Videomaking 101: schieten bewerken publiceren (5 dagen)

Australian Film Television and Radio School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Videomaking 101: schieten bewerken publiceren (5 dagen)

Australian Film Television and Radio School

Heeft u - of uw medewerkers - willen schieten, bewerken en upload uw eigen korte video's voor uw corporate website, social media marketing of gewoon voor je eigen belang? Dan is deze cursus voor u.

Je leert:

  • Fundamentele werking van de camera, (met uw eigen camera als u wilt, met inbegrip van slimme telefoon camera's en DSLR's)
  • Basic video maken principes - hoe goed de productie waarden en creativiteit in zelfs de eenvoudigste van de video productie te krijgen
  • Gegevensbeheer en de inname van uw videomateriaal
  • Basisbewerkingen vaardigheden met behulp van Adobe Premiere Pro (onderdeel van de Adobe Creative Suite)
  • Het uploaden van uw video in een verscheidenheid van formaten, en het publiceren van een reeks van sociale media platformen

Dit is een hands-on, technische parcours met een kleine klas, ontworpen om u up-snel aan de slag met het maken van professionele kwaliteit korte video's. Het heeft geen betrekking op video graphics in elke diepte.

De deelnemers worden aangemoedigd om in hun eigen camera (hoewel we kunnen leveren indien nodig) en zal ook moeten hun eigen externe harde schijf.

Over de cursus docent:

Dev Hasan is een Cinematographer / filmmaker / docent die heeft gewerkt in de Australische film en televisie-industrie voor meer dan 12 jaar. Hij voltooide een Advanced Diploma in Film & TV bij TAFE WA in 2001 en ging toen op af te studeren aan de Australian Film, Televisie en Radio School (AFTRS) in 2006 met een Masters Degree in Cinematografie.

Devris heeft ervaring in film, televisie, corporate en documentaire productie en heeft gewerkt in heel Australië, met inbegrip van de productie met toonaangevende bedrijven zoals Granada, ITV Studios en Endemol Southern Star en commerciële organisaties zoals Tourism Australia. Zijn meest erkende positie tot op heden was Director of Photography op de serie 26 x 30 minuten kinderen Gevangen, gefilmd in Broome, WA voor Channel Seven.

Devris heeft een grote kennis van de film maakproces. Hij is ook up-to-date met de huidige film technologie en geavanceerde apparatuur en werken in een moderne multi-platform digitale omgeving die het mogelijk maakt om op afstand te leren. Devris is lezingen in de productie van films voor meer dan 7 jaar op tal van film scholen en instellingen in het hele land.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Nov. 2018
Jan. 2019
Duration
Duur
5 dagen
Voltijd
Price
Prijs
995 AUD
Locations
Australië - Australia Online
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Nov. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan