Read the Official Description

Als je van alles over videoproductie en fotografie houdt en op dat gebied graag zou willen werken, dan is deze Level 3-cursus de perfecte manier om je voor te bereiden op universitair of creatief werk.

PLAN, SCHIET

Plan en script videoconcepten in samenwerking met klanten waar nodig. Directe video-opnames, werken met acteurs / uitgelichte mensen om de beste resultaten te krijgen. Bewerk en produceer de video met Adobe Premiere en voeg afbeeldingen en effecten toe in Adobe After Effects.

BOUW EEN FOTOGRAFISCHE PORTEFEUILLE

Ontwikkel een portfolio van in het oog springende afbeeldingen met behulp van DSLR-camera's en beeldmanipulatie / -organisatie met behulp van Adobe Photoshop en Lightroom. Pas deze toe op webapplicaties.

ONTWIKKEL DE BEDRIJFSVAARDIGHEDEN

Meer informatie over de video- en fotografiesector en creatieve zakelijke praktijken.

BEGIN JE CREATIEVE LOOPBAAN

Kiezen voor deze videoproductie op niveau 3

De creatieve sector is een van de snelst groeiende gebieden van de Britse economie en een geweldige en opwindende plek om te werken.

Deze videoproductie

 • Een creatief diploma aan een universiteit waar je meer vaardigheden kunt verwerven ter voorbereiding op je werk. Dit kan een video / fotografie of digitale media / kunst / ontwerpopleiding zijn, of een ander onderwerp dat u bevalt. Je moet beide jaren van de cursus afmaken om de UCAS-punten te genereren voor deelname aan de universiteit. Access ontwikkelt een nieuwe reeks creatieve graden die de perfecte progressie vanaf 2019 zal bieden.
 • Werkgelegenheid, of als zelfstandige, in de creatieve industrie. Dit kan zijn als een videoproducent en / of fotograaf, of het kan een ander gebied van creatieve industrieën zijn.
 • Een creatief leerbedrijf als opstap naar werk.

KRIJG INDUSTRIE ERVARING

Bij Access zijn is zoveel meer dan alleen maar een cursus doen. Je krijgt de kans om uit de eerste hand ervaringen van de media en creatieve industrieën op te doen.

Dit zijn enkele van de mogelijkheden waarop u kunt profiteren:

 • EVENEMENTEN: u krijgt unieke kansen om uw werk via tentoonstellingen te laten zien.
 • MASTERCLASSES: Access promoot industriële masterclasses van mediaprofessionals. Hiermee kunt u advies en begeleiding van werkbeoefenaars inwinnen.
 • TWINE: Al onze studenten krijgen een gratis Twine-lidmaatschap, wat een online platform is waarmee creatieve mensen kunnen samenwerken aan projecten en geld verdienen!

KRIJG EEN KWALIFICATIE

Na succesvolle afronding krijgt u een erkende kwalificatie die u aan uw creatieve CV kunt toevoegen:

 • Twee jaar BTEC Level 3 Extended Diploma in Creative Digital Media Production. Dit kan tot 168 UCAS-punten genereren op het tarief 2017. Let op: deze UCAS-punten zijn voor een onderscheid * en lagere cijfers genereren aanzienlijk minder punten.
 • Het uitgebreide diploma komt overeen met drie A-niveaus.

LOOPTIJD

 • De videoproductie van niveau 3
 • Het wordt meestal geleverd van drie tot vier dagen per week van september tot juni (overdag). Hoe lang je op de universiteit zit, hangt af van welke aanvullende Engelse en wiskundesessies je moet bijwonen.
 • Als u tussen 18 en 18 jaar oud bent op 31 augustus 2018 en / of aan het begin van uw videoproductie
 • Als je 19 jaar was op 31 augustus 2018 en / of aan het begin van je videoproductie

TOELATINGSEISEN

Aanvragen van deze videoproductie

Het enige dat u hoeft te doen, is ons online aanmeldingsformulier in te vullen en we komen weer in contact met een aantal voorgestelde datums waarop we elkaar kunnen ontmoeten om het verder te bespreken.

 • VAARDIGHEDEN: We waarderen je creatieve passie en vaardigheden boven alles. U moet echter ook aantonen dat u kunt werken op niveau 3 (een niveau-norm). Voor schoolverlaters hebben we bewijs van je voorspelde en werkelijke cijfers nodig, ondersteund door een schoolreferentie. Let op: je kunt je niet inschrijven als je op 31 augustus jonger bent dan 16 jaar. Aanvragen van mensen jonger dan deze leeftijd zijn nog steeds welkom, maar worden uitgesteld tot het volgende jaar.
 • INTERVIEW: u wordt uitgenodigd voor een interview. Wees alsjeblieft voorbereid om te praten over video en fotografie en laat elk werk zien dat je hebt gemaakt. Dit kan online zijn of als een portfolio van ontwerpwerk. Idealiter moet je uitleggen hoe en waarom je dit werk hebt gemaakt en vaststellen welke nieuwe vaardigheden je zou willen leren.
Program taught in:
Engels

See 9 more programs offered by Access Creative College »

Last updated July 3, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
4,670 GBP
per jaar, als u op 31 augustus 2018 19 jaar oud bent. Gratis voor studenten van 16-18 jaar oud.
By locations
By date
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Juni 30, 2020
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Einddatum

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Juni 30, 2020