Lees de Officiële Beschrijving

Het programma in verzekeringen en financiële diensten aan de California State University, Fullerton is bedoeld voor studenten die in de eerste plaats zijn in een loopbaan geïnteresseerd in de verzekerings-en financiële dienstverlening. Het programma integreert technologie; schriftelijke communicatie, mondelinge communicatie, interpersoonlijke vaardigheden en ideeën met betrekking tot zakelijke praktijken geluid in de verzekering / financiële diensten curriculum.

Studenten leren de technieken in verband met het gebruik van de database, spreadsheets en tekstverwerking software voor het oplossen van verzekering / financiële planning gerelateerde problemen, evenals, de technieken van effectieve zakelijk schrijven en produceren van effectieve zakelijke presentaties. De student krijgt ook een grondige kennis van de verschillende gebieden van de verzekering / financiële diensten, waaronder onroerend goed en aansprakelijkheidsverzekering, levens-en ziektekostenverzekeringen, effecten, belasting, en de beginselen van risicobeheer, samen met de huidige bedrijfsvoering in deze gebieden .

Het programma in verzekeringen en financiële diensten zal ook direct bloot de studenten tot de verzekeringsbedrijfstak door de integratie van specialisten uit de industrie in de verzekering van cursussen, periodieke gastdocenten en roterende parttime instructeurs. Bovendien zullen studenten worden blootgesteld aan actuele vraagstukken in de verzekeringsbranche door middel van workshops wordt gesponsord door het Center for Insurance Studies. Het Center zal gastheer panelen van verzekering professionals uit de industrie het bespreken van de actuele vraagstukken van belang zijn voor de verzekeringssector en het bedrijfsleven

Zie 4 andere vakken van California State University at Fullerton,Steven G. Mihaylo College of Business and Economics »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Prijs
- Prijs is niet vermeld
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019